Nirv hehe widzę, że zamówiłyśmy taki sam zestaw cottonów 😉 nie mogłam się zdecydować 😡
Tulipan tak mi się kojarzy, że może nugaty eskadrona pasowałyby do tego brandy?
Dziewczyny to jest gorsze niż hazard... Mówię sobie głośno i wyraźnie NIE potrzebujesz tego, NIE masz pieniędzy a te wszystkie ładne rzeczy mnie atakują i do tego wydają się kompletnie niezbędne 🙁 a ja nie mogę się oprzeć jakie to będzie śliczne i estetyczne.. 🤬
ja na szczescie w tamtym miesiacu kupilam na zapas pasze, witaminy biotyne, odnowilam apteczke i smarowidla i moglm sobie zaszalec szmatowo w tym miesiacu 😉
A ja właśnie to wszystko musze dokupić... 😉 Szmaty idą w odstawkę (mój koń chyba ubiera się lepiej niż ja 😁 chociaż nie - on kocha Eskadrona, a ja Adidasa 😁 )
Nasturcja-Renata, no, śliczny, śliczny, udało mi się go upolować tu w ogłoszeniach 😁 na moim kasztanie tak się prezentuje 😀 a kolor jak napisała Sierra slate/fuchsia 😉
jezu jak db, ze we wrzesniu sa te targi jezdzieckie i beda spore przeceny, bo ja... no musze miec royala prawda, ze bedzie pasowal i do siwego i do gniadego prawda?prawda? 😍
Czy owijki eskadrona z maritim - te grantowe są podobne do koloru deepblue z kolekcji deeblue nugat? Innymi sowy czy maritimy beda mi pasowac pod lamówke (grantową- deeblue) do nugata?
Czy owijki eskadrona z maritim - te grantowe są podobne do koloru deepblue z kolekcji deeblue nugat? Innymi sowy czy maritimy beda mi pasowac pod lamówke (grantową- deeblue) do nugata?
a moze ktoras z was wie co to za czaprak ? http://fotokonie.smugmug.com/Sports/elOOM-w-WKKW-Walewice/12549440_ZA2Ku#901893063_B9sFn bo jakos mi sie kolor spodobal 😜 stwierdzilam ze ostatnio mam same czapraki w takich pastelowych kolorach...yellow i groszek eskadrona i bladoniebieski lamicella 🤔wirek: przydalby sie jakis zywy mocny kolor 😀