KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

deborah   koń by się uśmiał...
25 czerwca 2010 19:05
Angeel, nie moge się na Murana napatrzeć!
wątek zamknięty
xxagaxx Ten błękitny z brązową lamówką?  😍
wątek zamknięty
deb - strasznie mi milo  😡  :kwiatek:
wątek zamknięty
xxagaxx Ten błękitny z brązową lamówką?  😍

I chyba właśnie taki kupię 😀😀

asds dzięki, zdecydowanie ten 😀
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
25 czerwca 2010 20:24
Aga Iceblue !!! tylko sprawdz czy Ci sie oplaca nowka w mustangu kosztuje 235zł chyba 😁
wątek zamknięty
A nie maja tego polopadu brązowego? Co zachwycił mnie i Burzę  😀iabeł:
wątek zamknięty
Ostatnio rzadko się tutaj czymś chwalę, ale tym razem chyba się nie powstrzymam bo przyszła jedyna szmata, która wywołała u mnie jakiekolwiek emocje ostatnio  😡

Mój Czardasz w Superlight Cordzie black/umbra ( 😍 )

Jeśli chodzi o ten zestaw, to może jestem dziwna, ale jestem powalona kolana. Jednak dla Czardasza najbardziej elegancka jest czerń!  😍
wątek zamknięty
25 czerwca 2010 20:45
Sierra zakochalam sie 😜 gdzie go dorwalas i gdzie ejszcze mozna dorwac z tymi ozdobkami cudnymi 😜
to jedyna czern jaka mis ie podoba i mogla bym taka miec na Groci 🏇
wątek zamknięty
sierra- pięknie! jak jakościowo wypadają te light cordy?
wątek zamknięty
Sierra, baaardzo elegancko  😜  😜 , chyba Wasz najlepszy zestaw
wątek zamknięty
Sierra- bardzo ładnie wam razem w tym zestawie. Elegancko. Naprawdę fajnie.
wątek zamknięty
xxagaxx, buu.. to może fiolet?

Likier, nie mają żadnych polopadów poza beluga/flax i lavender/stone- czytaj nuda, ostatnie kolekcje.

Sierra, 😍
wątek zamknięty
Sierra - a już wmówiłam sobie, że na rude najlepsze są granaty i zamówiłam Billanta, a ty mi tu taki świetny komplet pokazujesz  💘
wątek zamknięty
Zairka, Został sprowadzony (chyba) z Niemiec przez firmę Horse-Trade dzięki uprzejmości - i za pośrednictwem - sklepu jeździeckiego Karina 😉

LOVELY, Ciężko mi powiedzieć, bo na razie wszystkie moje Light Cordy są bardzo świeżym nabytkiem. Jeszcze nie zdążyłam ich na tyle poużywać aby mieć zdanie na temat ich wytrzymałości i eksploatacji na dłuższą metę.

Co mogę powiedzieć od razu, to że doskonale odprowadzają pot (te najnowsze są podszyte siateczką jak Maxy, Crossy i Stripy), doskonale się układają i są po prostu przepiękne a cena jest - IMO - przyzwoita. Niestety ten czarny ma zwykłe podszycie bawełniane. Szkoda, bo akurat ten (przez obustronny haft) był najdroższy 😉

Fantazja, Tunrida,, Burza Dzięki! :kwiatek:

Tulipan U mnie też w tym sezonie królowały granaty. I myślałam, że granat jest nową czernią. 😉 Cóż, jednak co czerń to czerń 😉  :kwiatek:
wątek zamknięty
Sierra obłęd w ciapki  😍 😍

Zairka ale czarny czaprak na karym koniu?? Nie będzie efektu jak u Sierry.

Burza no ja właśnie się zastanawiam.. ale to jest jakiś dziwny kolor. Bo to jest marine/sumergreen...  Precelek taki ostatnio sprzedawała czy mi sie pomyliło??
wątek zamknięty
xxagaxx, ten fiolet? Przez ten zielony sznurek, serio?
Jakoś najbardziej się serce cieszy do tego kremu przyznam 🙂

A może dla odmiany- ten <chyba> ice blue mocca? Ten wściekło błękitny? 🙂

Edit- był Impuls Negro <N/C/W>, a Brillant?
wątek zamknięty

tak ten na dole po prawej to jest MARINE/summergreen.. Więc chyba nie jest naprawdę fioletowy.

A ja chcę wziąć ten niebieski... choć może lepiej ten z lamówką niebieską  🤔 🤔?? 
wątek zamknięty
Lepiej ten niebieski, bo ten z niebieską lamówką wygląda jak sraczka. 😁
wątek zamknięty
Lepiej ten niebieski, bo ten z niebieską lamówką wygląda jak sraczka. 😁

ale to chyba w realu wygląda jak ten:
wątek zamknięty
xxflygirlxx - przepraszam, ale  😵 🤣
wątek zamknięty
A no jeśli tak wygląda to ładny. 😉
wątek zamknięty
Ale coś mi się nie zgadza  🤔 🤔  skoro to jest ta sama kolekcja co ten co przed chwilą wkleiłam to jest NIEMOŻIWE

Zobaczcie na lamówkę. Faktycznie trochę jak kupa  😁
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
25 czerwca 2010 21:51
xxagaxx - wygląda tak jak na zdjęciu u KuCuNiO 😉 bo to mój ex briliant iceblue mocca 😉

edit: na zdjęciu u KuCuNiO kolory są moim zdaniem dobrze oddane bo ten brąz jest ciemny, a ice właśnie taki ładny błękit
na fotce gdzie jest kasztan kolory są przekłamane
wątek zamknięty
xxagaxx, na twoim miejscu brałabym niebieski z brązową lamówką.
wątek zamknięty
25 czerwca 2010 21:55
Aga moze i efektu nie byc ale czaprak jest cudo 😅
wątek zamknięty
25 czerwca 2010 21:55
xxagaxx - moje ex błękitnego z ciemną lamówką miała Naciua tylko że to był impuls .. mimo wszystko oba są w realu ładne i brąz z błękitną lamówką i błękit z brązową lamówką 😉 kwestia co tobie bardziej się podoba
wątek zamknięty
np to byl fajny czapraczek ale pony i nie miescil mi sie pod siodlo 😤 poszedl dalej  😉

marzy mi sie rosa impuls  😍
wątek zamknięty
25 czerwca 2010 22:07
ma ktoś może inne owijki niż eskadron do cottona marzipan i gelb ?
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
25 czerwca 2010 22:30
Sierra dzięki za info  :kwiatek:
A Czardasz w czerni - miodzio  😍 Śliczny ten czaprak No i +100 punktów do lansu za kaloszki z futrem  😁

Andre również dzięki za info  :kwiatek: Na kasztanie wygląda super  🍴 A ja mam kasztana  😉
wątek zamknięty
Medziiik zgłaszam sprzeciw. Ten brillant mocca  jest ex mój, twój może być ew.entualnie ex*2 a kucunio jest trzecią właścicielką.  😂 (chociaż ja też go kupiłam z drugiej ręki więc w sumie kucunio ma go jako czwarty właściciel 🤣 )
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.