Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

Zairka - może sierpień, nie śpiesze się. Póki co muszę go nabudować od początku, a to potrwa 😉
wątek zamknięty
Grrrrr.... kto tego konia "skladal".
Nie dosc, ze przy jego gabarytach to leb ma jak wisiorek na wielkiej choince to jeszcze i tak niewymiarowy. Zeby oglowia pasowalo to bym musiala po dwa kupowac. Nachrapnik od cob, reszta od fulla.
Sciegna w zadach tak dlugie, ze standardowe podkladki koncza sie w polowie. A te niby stajenne sa zaledwie ze 2-3 cm za dlugie do zakladania do roboty. ??
Dlugie tylnie ochraniacze wygladaja komicznie, bo podobnie jak podkladki koncza sie w polowie sciegna.
Derek tez nie idzie kupic, bo krotki grzbieten, ale szeroki w klacie....
Wszytsko z innego kompletu on ma.
wątek zamknięty
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
17 czerwca 2010 00:07
i.. mimo wszystko jest przecudowny Klami.  😍
wątek zamknięty
Klami masz teraz tylko jedno rozwiązanie - musisz zacząć szyć na miarę, najlepiej sama zaprzęgnij maszynę do roboty 😉 (piszę to ja - osoba która ma dwie lewe ręce do szycia)
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
17 czerwca 2010 09:16
[font=Verdana]Drogi Warszawski KRze.[/font] CO Warszawski KR na to, żeby Ciocia Strzyga, życzliwościowy przodownik pracy i ukryte ZŁO zjawiła się jutro w Warszawie? Będę miała kogo odwiedzić w najbliższym tygodniu, czy nie mam sensu się pchać?
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
17 czerwca 2010 09:33
Ciociu Strzygo, my prawdopodobnie w niedziele mamy trening to moze sie pokazemy od ciut lepszej strony 😉 (i kierowce bede miala... 😉 )
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
17 czerwca 2010 09:56
[font=Verdana]Drogi Warszawski KRze.[/font] CO Warszawski KR na to, żeby Ciocia Strzyga, życzliwościowy przodownik pracy i ukryte ZŁO zjawiła się jutro w Warszawie? Będę miała kogo odwiedzić w najbliższym tygodniu, czy nie mam sensu się pchać?

ooo! czyli jednak zrzutka na ciapong była? i zostałam pominięta!
jestem załamana. zatem niestety odpadam w przedbiegach jako jednostka załamana, złamana i niezdatna do czegokolwiek. i pominięta. o!
:emota2006092:
wątek zamknięty
Teraz Was zasypię wczorajszymi zdjęciami  😉
Fotograf trochę nawalił, ponad połowę musiałam skasować....

Dalia dzielnie pozowała

Śnieżka poprzytulała się z dziewczynami

Pony Riders

Pony Power!

Pony allroad  😀

Uff... to chyba koniec...  🙂
Pozdrawiamy!
wątek zamknięty
17 czerwca 2010 10:25
caroline, akurat ktoś by się na coś dla Strzygi złożył. Stopa złapię =)
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
17 czerwca 2010 10:35
caroline, akurat ktoś by się na coś dla Strzygi złożył. Stopa złapię =)

ej no! przecież się deklarowałam! na piśmie! :emota2006092:
ale jak nie, to nie :P

i tak na ten weekend wyjeżdżam z warszawy :P
wątek zamknięty
Strzygo, słowo się rzekło i Królowa (Sabatu) wraz z Guru (wszystkich) Cię zapraszają  😀iabeł:

😁 😁 😁
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
17 czerwca 2010 11:39
W ramach pożytecznego offtopu.
Dziewczyny może by założyć kącik odwiedzin ?
I tam np. Strzyga pisze "będę w warszawie od ... do... kto się chce/ma czas spotkać?" 😉
wątek zamknięty
Ja jestem za! 🙂
wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
17 czerwca 2010 12:02
A mnie podmieniono kobyłę!

Dostała trochę luzu i cały dzień na trawie, i zrobiło się z niej miłe, przylepne stworzonko, witające mnie rżeniem, kładące łeb na ramieniu 🤔

Co więcej - odważyłam się na niej coś malutkiego dżampnąć! 🏇 Myślę, że jej się spodobało, a jak się fajnie składała...

pewnie ostatni raz z tej stajni - mam nadzieję, że tym razem przeprowadzka się uda

miłość

Sarka musi skontrolować skąd i dokąd idzie tamten kolega

i Łoś:
jego grzywsko

i portret

co dziwne, on mi coraz bardziej ciemnieje, już jest najciemniejszy ze stada. Ki diabeł?
wątek zamknięty
17 czerwca 2010 12:14
ninevet, fajny pomysl!

maleństwo, to kiedy do nas wpadacie? 🙂
wątek zamknięty
17 czerwca 2010 12:17
no teoretycznie w niedzielę, chyba, że pan właściciel znów mi powie, że powódź idzie i że nas nie chce... :/
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
17 czerwca 2010 12:21
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,26310.new.html#new w takim razie założyłam ! 🙂
wątek zamknięty
17 czerwca 2010 12:23
maleństwo, gadalam z nim ostatnio o nowych boksach, mowil ze beda konczyc na dniach wiec powinno sie tym razem udac! 🙂
najwyzej przyjedz z konmi, postaw mu je pod domem i powiedz ze ma teraz cos z tym zrobic 😁
wątek zamknięty
17 czerwca 2010 12:34
spox, dziś jeszcze mu się przypomnę, a w razie czego, stąd nikt mnie nie wygania 😉
wątek zamknięty
17 czerwca 2010 12:35
Sierra, poznam cały Sabat?  💃
wątek zamknięty
Całego pewnie nie da rady zorganizować i upchnąć w jednym miejscu na raz, ale na pewno poznasz jego znakomitą większość jeśli tylko wyrazisz ochotę. Już ja się o to postaram  😀iabeł:
wątek zamknięty
17 czerwca 2010 12:48
Sierra, oczywiście, że wyrażam ochotę, nie mogę się doczekać spotkania ze ZŁEM  z innych regionów Polski 😀
wątek zamknięty
dostałam zdjęcia od Zatonii z AMPów :kwiatek:
wątek zamknięty
Strzyga, już ty się nie bój, zaopiekujemy się Tobą  😀iabeł:
wątek zamknięty
a do mnie właśnie zadzwonił doktor, po ostatniej wizycie kontrolnej. Na 99,9% był to uraz mechaniczny, doktor wreszcie dzisiaj dopatrzył się 2 malutkich (wielkości główki od szpilki) uszkodzeń rogówki na granicy z twardówką. Czyli dla nas to najbardziej pozytywna z możliwych diagnoz 😅
wątek zamknięty
będziemy żyli...
Zajęło to parę godzin, ale doktor wykluczył "największe syfy" /cytat/. Z diagnozą postanowił się wstrzymać do zobaczenia zdjęć. Dostaliśmy zastrzyki przeciwzapalne, zakaz wchodzenia na placyk do jazdy, nakaz spacerów do odwołania.
ja nie potrafię ładnie i okrągło pisać, tworzyć wirtualnej osobowości, więc nawet nie będę próbowała wyjaśnić jak się czuję.
wątek zamknięty
maleństwo słodko się tulą  🙂

Tak o Batiarka się rozluźnia podczas kłusa w półsiadzie:

Kłusik po przekątnej  🙂

wątek zamknięty
_kate, 🙂 dobrze będzie!
ewuś, a nie mówiłam?? 🙂 🙂 🙂
wątek zamknięty
Anaa mówiłaś, mówiłaś. Mamy już zielone światło na dłuższą i cięższą robotę  😁 za 3-4 dni będzie mógł też wychodzić na padok  😅 Ale mam jeszcze w razie "w" obserwować oko.
wątek zamknięty
_kate, ma jakies prawdopodobne koncepcje ??
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.