Koniczka, tez pamietam drzewkowa volte !! Tylko, ze wtedy jeszcze "tylko" czytalam. Zarejestrowalam sie na tej, ktora byla nastepna. 😉 Ale to juz dawno bylo !!
ninevet, bo jakos tak..... "to nie to".
Zreszta jak tutaj czasami zagladam w pozniejszych godzinach to sa pustki totalne. Nie bardzo jest z kim "markowac".
Zdziwiłabyś się moja droga ilu użytkowników ma włączoną opcje "ukryj".
Wczoraj o 1:30 jak szłam spać na forum było jeszcze z 20 osób, halo i quantę spotkasz tu o 3 czy nawet 4. 😁
Klami, ja na bezsenność cierpię, więc mnie tu można zastraszająco często spotkać =)
mnie w nocy można ostatnio częściej spotkać niż w dzień 😁
No dobra, moze ktos tu siedzi zalogowany w trybie "ukryj", ale nikt nic nie pisze.
Jak bywam czasami noca to jak przegladam watki i w niektorych cos tam poodpisuje to najczesniej do rana moj nick jako autor ostatniego postu jest w szeregu conajmniej kilku watkow od gory.
A wtedy to bywalo tak, ze jak na chwile odeszlam od komputera to jak wrocilam pare minut pozniej watek byl ze dwie strony dalej i juz nie wiedzialam o co chodzi w rozmowie.
ja mysle, ze adres czata trzeba gdzies dodac 🙂
podzielisz się linkiem do czatu, znaleźć go nie mogę...
No wlasnie... Mamy w ogole cos takiego ?
?? ??
Ja stawiam, że chodzi o ten voltahorsowy ale patrze w to menu i jak był tak wziął i znikł. Chociaz moge sie mylić 🙂
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=voltopiry nowy pokoj wczoraj zalozony z okazji ze stare zlikwidowali bo przedawnione pewnie..
ale przynajmniej nazwa aktualna :P
jak sie przyjmie to wnioskuje o dodanie guzika obok szmatoholikow itp :P
magda, u mnie nie działa ten chat 👀
u mnie też nie działa
mi się przypomniało jak Wrotek nie umiał zmieniać/zmniejszac avataru i robiła to Mitrand 🤣
Mi działa czat
Ale laski za szybko piszą 😁
Witaj w świecie wolnego internetu :P
gdtie tam szybko pokemon, wyrobisz sie 🤣
nam dziala i to ladnie :]
A co do wspomnien - kto ze starszych tubylcow nie pamieta naszego Voltowego czatu 🙂🙂🙂??
Funio, Macio, Magda, Karla, dArca, Olszynlka, Kaczor, Zaba, Kulka KOniczka, Wagram, Hexa, kwi kwi Badziewiak i wiele wiele innych osob 🙂🙂
Tego czatu mi brakuje - to byl klimat 🙂😉
Ehhh,mogłam tam godzinami przesiadywać!!! Na samą myśl mam uśmiech od ucha do ucha!
To była zwarta ekipa! 😎
Kurcze 97 rok? serio? To mnie Nitka zszokowała :O
Myślałam że forum volty powstało gdzieś tak w 2003-2004 😀
I wydawało mi się, że jestem długo bo 5 lat 😉
Ale większość pamiętam, zdecydowanie tak z 95% sytuacji tu opisanych.
A Klapki_Mojżesza pamiętacie?
Taaaaak 🙂 Klapki byla super! czy ja dobrze pamietam, Ze klapki byla siostra Scottie ( ktora nie moge sobie przypomniec jaki miala nick wtedy ) ?
Jeszcze Marcza byla, specjalistka od rodowodow 🙂
A nie lepiej dać ten czat tam na górę obok galeri, szmatocholików itp 😉
A pamiętacie Kaśkę?
To była taka co miała niesamowita wiedzę nt. hodowli, stad, stadnin, fajnie pisała i wiele osób gorące polemiki z nią prowadzilo. Niestety dość szybko przestała bywać i pisać. Pisze artykuły w prasie jeździeckiej i zdaje sie jest hodowczynią w jednej ze stadnin.
no i kasska od garbatej kobyly 🤣
Kasska jest nadal ale juz nie od garbatej kobyły 🙂
ale ta sama kasska?? bo ja nawet nie wiem 🙂