Stara Volta - co i kogo pamiętacie ?
Presja, wydaje mi się, że wtedy może Wam się tam zwalić stado szczypiorków. 🙂
a w ogole pamietam jeszcze jak Presja miala nick Makia i caly temat o niej i jej koniu. pomagala jej chyba m.indira wtedy 🙂
tez pamiętam Makię i dyskusję.
W ogole to sporo ludzi ustawicznie zmiania swe nicki. Ciekawe czy po to by odciąć sie od przeszłości i zacząć od początku czy o co chodzi?
Presja to Makia?? Wow, nawet nie wiedziałam :P
>Był jeszcze Magellan od czasu do czasu się pojawiający i Żeglarz.
Ciri, evette, norolim, ufok, vook(!)
ale mi sie cieplo na sercu zrobilo :kwiatek:
bylam caly czas, najpierw dlugo nie pisalam, pozniej ze zmienionym nickiem, ale skoro wychodzi kto jest kto to wracam do starego 😉
a Crazy i Katka? sa tutaj?
brakuje mi czytania porannych meldunkow Linki, watku Nocnych Markow, chociaz nie pisalam, lubilam czytac, pamietam, ze Dr Mario mial mega psy 😀 i quoniarek jakos mniej sie zdarza 🙁
z jednej strony ciesze sie, ze czesc archiwow odeszla w niepamiec, biorac pod uwage to, ze na forum jestem prawie od momentu, kiedy zaczelam jezdzic, wiec rozne madrosci pisalam 😡
ale da sie gdzies jeszcze poczytac watek o waleniu? 😀
Crazy i Katka dalej są 😉
quoniarek jakos mniej sie zdarza 🙁
no właśnie nie, jest coraz wiecej
wątek o waleniu chyba przepadł
edit. a pamiętacie A.?
Edytka, oczywiście, A. miała mega wiedzę o wyścigach.
ciri, dobrze, że jesteś =)
ciri, i cześć ciri!
no właśnie,ktoś coś wie,co u A.?mieli do Polski wracać...
Tak Presja to Makia i jej nie zmienny od tamtego czasu koń Maciej, Makar zwany Machem. Żyjemy i mamy się dobrze 😉
Ja niestety nie mogłam zalogować się na Makie, a jak chciałam taki nick zrobić to pisało że jest zajęty 🙁
95 zniknęło bo wszyscy myśleli że to moja data urodzenia. Makia to była matka mojego Macha a 95 to była jej data urodzenia 😉
A wracając do tej sprawy, pomogła mi również maharet81 której też tu nie widziałam, i nawet ed był jeszcze dla mnie miły. Boże kiedy to było 🙄
Edytka-niby wiecej, ale nie takich kwiatkow, wtedy jak juz jakas wpadla to dzialo sie oj dzialo! 😀 te obecne sa nuudne i wkurzaja zamiast bawic 😉
Strzyga, Ktoś- :kwiatek:
o wlasnie A. ciekawe co u niej!
jeszcze tylu osob ze starej volty brakuje, a za nic nie moge przypomniec sobie nickow 🤔
A. kiedys wysledzilam na gronie, nawet wymienilysmy pare wiadomosci i kontakt sie urwal...
kujka o, to spróbuj ją ściągnąć do nas! :kwiatek: próbowałam jej szukać na gronie (kiedyś przypadkiem znalazłam), ale przed chwilą jak wrzuciłam w gronową szukajkę 'A.' to wyskoczyła mi mega długa lista użytkowników.
miała ogromną wiedzę o folblutach, wyścigach. zawsze lubiłam czytać jej posty i do dzisiaj pamiętam jej zakupy, którymu chwaliła się w AZ 😁
Edytka, to bylo z 2 lata temu chyba, juz nie mam szans znalezc tych wiadomosci..
A. pisała też na finisz.pl, ale nie logowała się od marca 2009. Jest tam link do
http://stajnia.blox.pl/html Niestety wygląda na to, że zapadła się pod ziemię internetowo, skoro nawet na forum wyścigowym nic nie pisze 🙁
Jej ja też te wszystkie "starocie" i osoby pamiętam 🙂 Ależ to było dawno 🙂
Jak dla mnie od tamtego czasu sie zmieniło sporo i forum straciło jakąś duszę, to coś.
Jeśli o towarzyski dział chodzi to zdecydowanie brakuje Linki- Sznurki.
Ja zaczelam czytac volte jakos w 2000 roku. Poniewaz nie mialam w domu internetu moglam sie do niej dorywac sporadycznie niestety. Potem zarzucilam czytanie bo jednak bylam w wieku szczypiorkowatym. Wrocilam do czytania akos w 2005 roku a i wtedy napisalam moze jedna wiadomosc. Ogolnie z rozbawieniem przygladalam sie festiwalowi rozmiatych docinkow i niepotrzebych klotni jaki przewijal sie przez tamte forum. Mialo to swoj urok powiedzmy rozrywkowy, jednak nie odwazylabym sie stwierdzic ze tamte glupotki wiazaly sie z jakimis "zasadami" rzadzacymi volta. Raczej z brakiem takowych 😀
[quote author=Gienia-Pigwa link=topic=25404.msg612945#msg612945 date=1275975551]
ja uwielbialam avatar nerechty 😁
[/quote]
teraz ten avek ma black_mamba - nawet pytalam, czy to nie nerechta przypadkiem, ale jednak nie 😉
pamietam pewne zawody mikolajkowe, na ktore zaprosil mnie Magellan. tam poznalam Drapcia i mialam okazje pstryknac pare fotek Ciapki. a jak wracalam do domu, to pociag sie zapalil i musialam nocowac na dworcu w rybniku 😜
pozniej powstanie swiata koni
no i rajdowe towarzystwo. popijawe z Funiem. wieczne klotnie.
raporty z porodowek 😜
hahaha, milo powspominac
a Mię i hisorię Kwadransa pamiętacie? 🙂
no baa... ciekawe co u nich? 🙂
historię kojarzę 🙂
pamiętam jeszcze Valdiego, Tomka Łozę, Sun Flower, Janosika i Huberta z Lublina (akurat nick wyleciał mi z głowy :icon_redface🙂. jak się podsumuje, to masa ludzi się wykruszyła.
Generalnie to poza pewnym malym gronem osob to sie duza rotacja zrobila. Ze starej voltopirowej gwardii niewielu juz zostalo. Szkoda.
historię kojarzę 🙂
pamiętam jeszcze Valdiego, Tomka Łozę, Sun Flower, Janosika i Huberta z Lublina (akurat nick wyleciał mi z głowy :icon_redface🙂. jak się podsumuje, to masa ludzi się wykruszyła.
valdi ma się całkiem nieźle z tego co mi wiadomo, ale wycofuje się z jeździectwa.
Edytka, to Idulec był z Lublina, a valdi miał chyba 2 wcielenia. Z Janosikiem też była jakaś historia, już nie pamiętam o co chodziło...
Poncioch, valdi miał dwa wcielenia, najpierw był dentim.
Tomek Łoza chyba miał takiego srokacza w avku.
Strzyga, no tak, w podpisie miał nawet denti vs. valdi.
Tylko, ze on sie na tej wersji forum chyba w ogole nie pojawil, czy sie myle?? Jesli dobrze pamietam to zostal z kilkoma osobami na odbudowanej volcie oficjalnej, na ktora my nie wrocilismy.
Łoza ma sie dobrze 😉
A z Janosikiem to była taka historia ze zaniedbał swoje konie , można powiedzieć nawet ze zagłodził.
A. na gronie logowała sie ostatnio 05/05/2010 , wysłałam jej wiadomosc przed chwilą 😉