Kto jutro bronuje w Aromerze?
na listach widziałam Lostak, disco, aniamic i paa 🙂 no i Misię 😉
starajcie się dziewczyny, fajne nagrody będą za pierwsze miejsca 😀
ja nie bronuję, ale pół dnia pewnie w Aro spędzę 🙂 Albo przy koniach, albo w wolnych chwilach będę się uczyć z notatkami na trybunach 😉
Są listy startowe na Niedzielne konkursy w Swoszowicach? Mam chrapkę się wybrać, bo podobno najciekawsze rzeczy będą się działy 🙂
na niedzielne konkursy będą pewnie dopiero jutro wieczorem 😉
W takim razie odezwę się wieczorem, a ogólnie jak przebiegają zawody? Dużo napsuła pogoda?
Strucelka - tak jest, Ostrów za tydzień 😉 Ja się wybieram i zobaczymy jak się Prosiak i Ruda spiszą 😉
faraa - za aparatem ?, faaajnie 😉
Widziałam dziś farę, ciekawe czy uchwyciła nasze popisy 😎
Ustawili pod jedną z budek okno w którym odbijały się wszystkie rzeczy. Belfast zobaczył siebie i się wystraszył 🤔 No i miałam pozamiatane, dziki kucyk odstawił rodeo, więc musiałam zrezygnować. Potem na rozprężalni jeden z zawodników przyszedł do mnie i trenerki podzielić się swoim podziwem i szokiem jaka siła drzemie w pony 😂
Dopisałam się do P-4 i pojechałam na 56%. Średnio mi się to podoba, no ale sędziowie jakby nie było oceniają regionalki ze świadomością ogólnopolskich. Duża rozbieżność była, w C dostałam 59, a w E chyba 54?
No nic, jutro P-8 i P-9, zobaczymy.
Podłoże jest straaaasznie trzymające. Ale ogólnie organizacja naprawdę super.
jak to ustawili okno pod budką?
listy startowe: [[a]]http://www.toporzysko.pl/Folwark/Sport/Articles%5C697_listy_na_ndz.pdf[[a]]
wyniki z dzisiaj: [[a]]http://www.toporzysko.pl/Folwark/Sport/Articles%5C698_wyniki_sobota.pdf[[a]]
wyniki z wczoraj: [[a]]http://www.toporzysko.pl/Folwark/Sport/Articles%5C698_wyniki_piatek.pdf[[a]]
jak to ustawili okno pod budką?
Okno z budki, zdjęte i oparte o ścianę.
Strucelka, trzymam kciuki co by jutro bez efektów specjalnych się obyło 😉
Jak tam w Aro dzisiaj było?
Lostak druga 🙂 z bardzo dobrymi %.
A co do reszty to niestety nic nie wiem, zajmowałam się dziś obserwowaniem, jak moje przeżarte konie gardzą meszem 😁
Na przyszłość proszę mi tu mieć dokładniejsze informacje, wstyd! 🤬
Ja byłam, z pół dnia siedziałam, aż komary mnie pożarły i słońce upiekło 😀
Było na co popatrzeć, bardzo nierówny poziom. Bardzo spodobała mi się jazda i konie P. Kozanowskiego (pierwszy raz widziałam go na żywo). Na prawdę wyróżniał się poziomem.
Z koni wrażenie zrobiły na mnie także Quest i Irlandia jadące C.
Nie spodobała mi się zacięta postawa niektórych osób jadących wyższe klasy. Walka "o medale" 😉 chyba przerasta niektóre osoby. Dla przeciwwagi byli też zawodnicy, którzy mieli bardzo zrównoważone podejście do startu i szacunek do swojego konia i dla takich osób wielki 👍
w aro sędziowali po nazwiskach jak zawsze... 😤
Dzis w Krakowie to nadal w Swoszowicach jest czy w Toporzysku?
Słabo.
Uważam, że jak na czworobok wyjeżdża wściekła i wysztywniona osoba na w*rwionym i wysztywnionym koniu powinna być wygwizdana a nie nagradzana.
Epikea wszystko odbywa się w Swoszowicach, Toporzysko jest tylko organizatorem 😉
Ja już po, P-8 na... 62% 😜 😜 a P-9 na 55%, ale było ciężko no i zmęczenie dało też o sobie znać, zarówno u mnie jak i u Belfasta.
Muszę wrócić jeszcze na dekorację (obecnie jestem w domu) a potem do stajni.
Strucelka- gratulacje!!
masz jakies fotki? 🙂
Nic nie mam, chyba, że w necie coś będzie 🙁 Nie miał mi kto robić, w ogóle sama byłam, bez pomocy, więc ciężko było. Zmęczona, ale szczęśliwa, bo to nasz pierwszy wynik powyżej 60 😀
wyniki z aro:
http://aromer.pl/imprezy2010/06_05/wyniki050610.pdfja oglądałam część przejazdów i powiem szczerze, że byłam bardzo mile zaskoczona poziomem większości par, które widziałam.
Ja już po, P-8 na... 62% 😜 😜 a P-9 na 55%, ale było ciężko no i zmęczenie dało też o sobie znać, zarówno u mnie jak i u Belfasta.
Muszę wrócić jeszcze na dekorację (obecnie jestem w domu) a potem do stajni.
No no - ja w was zawsze wierzyłam!!🙂 Super ogromne gratulacje!
Strucelka, Masz fotki, masz :P Wprawdzie tylko z 2 przejazdu, ale całkiem sporo ;-)
ewabe będę za nie bardzo wdzięczna :kwiatek: co prawda z gorszego, ale może na niektórych wyszliśmy przyzwoicie 🙂
Własnie się zgrywają, ale 8 GB to trochę schodzi ;-) Jak tylko ogarnę choc Kilka, to wyślę Ci linka 🙂
Fakt, słońce strasznie utrudniało zrobienie sensownych zdjęc! Grrrr!
Strucelka, jeździsz w koncu w ratomce?
startujecie z dużymi konmi?
kucyk robi się profi :P 🙂