Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

deborah   koń by się uśmiał...
01 maja 2010 18:49
Maniek, szlachetna półkrew. Matka rasa wielkopolska, ojciec Thuryngijska🙂
wątek zamknięty
Galopoda fajny ten twój konik; ) widać, że spokojny i zrównoważony  : )
wątek zamknięty
galopada_   małoPolskie ;)
01 maja 2010 18:51
to dla porownania zdjecie robione dokładnie rok temu  😵 nie wierze sama!

i jeszcze z przekrzywionym nachrapnikiem  😁  😡

Maniek
czy ja wiem... jest nerwusem strasznym. nie mozna go zdenerwowac bo jest po robocie. nie płoszy sie, niczego sie nie boi ale nie lubi stać w miejscu i wolno sie poruszać. ale nie narzekam, wole takie szajbusy niz miśki  😁
wątek zamknięty
O Monecie coś powiedzcie czy chociaż wam się podoba heh ;p fotkę strona wcześniej  : )

Łepek teraz ma ładniejszy ; )  i na wielki plus wyładniał
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
01 maja 2010 18:54
galopada_, ależ on szczurek na zdjeciu powyżej

Szogun miał tez taki okres
wątek zamknięty
Asik   Najwazniejsze to sie konsko realizowac :D
01 maja 2010 18:56
Maniek  :kwiatek:
madzia  :kwiatek: Twoj mlody jest swietny, krociutki i dlugonozny. Fajnie pomykacie  🤣
deborah slicznie dziekujemy, Wy takze wygladacie wspaniale i przede wszystkim jeszcze bardziej profesjonalnie, a Szogun od dawna jest moim idolem. Jest sliczny i ma piekna glowe  😍 po cichu licze na to ze moj mlody tak wlasnie bedzie wygladal jak dorosnie  😎
okwiat hehe bo ja tu wiecej czytam niz sie udzielam ale goscilam w tym watku juz klika razy z kucowatymi (jestesmy napewno na pierwszej stronie tego watku) oraz ze swoim mlodym (i tu i w mlodych koniach). Widac nie rzucamy sie w oczy :P a za kucyka dziekuje w jego imieniu  :kwiatek:
wątek zamknięty
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
01 maja 2010 19:25
Asik właśnie prześwietliłam Twoją galerię, zdjęcia są cudne  😜 A siwek też Twój? Uroczy!  🍴
wątek zamknięty
01 maja 2010 19:34
okwiat dziekuje bardzo i jest mi strasznie milo. Zaden z kucy nie jest moja wlasnoscia, mam je u siebie w treningu. Moj jest tylko ten duzy skarpeciarz  😀
wątek zamknięty
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
01 maja 2010 19:37
o widzisz  🙂 W takim razie świetna robota!  🙂 Poza tym że Wy fajnie wyglądacie to fotografa też macie rewelacyjnego! No ale dość słodzenia  😎 Czekam na nowe fotki  😁
wątek zamknięty
Jestem tutaj nowa, więc może też się pochwalę moją gniadą 😉
Zdjęcia z wczorajszego treningu 🙂 trochę błędów jest, ale ciągle się dokształcam 😉
wątek zamknięty
01 maja 2010 19:43
okwiat fotograf to forumowa i niezastapiona Rudzia  :kwiatek: w wiekszosci przypadkow  🤣
Zdjec nowych poki co nie mam ale postaram sie wybrac cos z poprzednich sesyjek
wątek zamknięty
galopada_ - śliczny ten Twój rumak 🙂 a jaka to rasa?? 🙂
wątek zamknięty
Burbona ładny konik,a na jakim wędzidle jeździsz na fotkach?

Galopoda to zazdroszcze jak do przodu  😜 moneta ma zatrzymanie takie że po galopie odrazu na 4 nogi i stoi hehe i by tylko stała, ale w galopie jest do przodu ; )
wątek zamknięty
troszkę nas 😉 Cieciorka bardzo, bardzo dziękuję 🙂

wątek zamknięty
erieen   szczery słowiański uśmiech
01 maja 2010 20:26
Portretowo
"patrz pańcia jaki ja ładny"

"z drugiego profilu też jest nieźle"

"ty patrz co potrafią moje uszy"

wątek zamknięty
Bischa   TAFC Polska :)
01 maja 2010 20:55
On taki podziabany na szyi przez kumpli/kumpele z pastwiska ?
wątek zamknięty
erieen   szczery słowiański uśmiech
01 maja 2010 20:59
cześć podziabane a część hreczka takie maziaje mu sie układa.
wątek zamknięty
errien ślicznie pozuje już chyba nauczony do zdjęć ; ) hehe
wątek zamknięty
Deborah, Asik-Jak Wy fajnie jeździcie  🏇
My z dzisiejszej jazdy w deszczu:

wątek zamknięty
W KR Kucu w wersji relax a tutaj Kucu w wersji work  😁

wątek zamknięty
Tristia - świetnie
wątek zamknięty
My też się pokażemy  🙂

wątek zamknięty

Tristia fajnyyy koń czy mi się wydaje czy czekoladowy ? czy to złudzenie?  😎

To ja wrzuce moją siwiznę bo teraz jak już w wersji wiosennej to można pokazać  :lol
wątek zamknięty
Cierp1enie- :kwiatek:
Kasija- :kwiatek: Tu na zdjęciach mokry od deszczu, więc czekoladowy, ale to ciemny kasztan- taki miedziak 😉
Też kiedyś mieliśmy taki kantar jak Wasz, ale szybko się go pozbyłam, bo nie pasował Alkazarowi wcale i wszyscy się śmiali  😂
Na siwym to inaczej, no i na... klaczy  🙂
wątek zamknięty
no właśnie tym sobie uzasadniłam to,że go kupuje  😁
Że w końcu to dziewucha i siwa to moze pasować 😉
Ojaaacie lubieee takie kasztany  😜
wątek zamknięty
slojma   I was born with a silver spoon!
01 maja 2010 23:14
karolinag4- widzę konie już na pastwisku i nawet młoda się załapała 🙂, a Filunio już prawie bez sierści zimowej 😉
Tristia - nie tracisz czasu nawet w taką pogodę jazda podziwiam 🙂
Deborah-bardzo milo się na Was patrzy
wątek zamknięty
siwaaa94   Cud na czterech kopytach.
02 maja 2010 00:00
Kasija ślicznie wygląda siwa w tym kantarku.
Teraz ja dodam moją siwiznę. 😎
wątek zamknięty
Dostałam super fotki od cieciorki  :kwiatek: , więc wrzucę coś znowu:

I już mnie nie ma 🙂
wątek zamknięty
galopada_   małoPolskie ;)
02 maja 2010 05:25
burbona małopolski, nie splamiłabym sie zadną inną rasą bo od początku jezdze na nich ( w stajni w ktorej jest ich hodowla - www.stadninakonizabno.dbv.pl). moze jest troche niewymiarowy... bo powinien miec do 166 max 8 no ale mu sie urosło troche, az go musze zmierzyc  👀
wątek zamknięty
Anka patrząc na gniadego i karego (skarogniadego?) z Twojego avatara mam wrażenie, że je po prostu przemalowywujesz w PSie 😂

...no i sie wydalo...

Anka wlasnie zbieram szczeke z klawiatury, pakuje walizki i jade do Ciebie na nauki czy tego chcesz czy nie  🏇 A powaznie to powiedz jak sie dochodzi do takiego perfekcyjnego dosiadu? To ze miliony godzin spedzone w siodle to sie domyslam ale czy mialas trenera ktory Cie "usadzal" w siodle ciezkimi treningami czy ot tak poprostu masz taki talent i moge sobie nawet glowy nie zawracac

To praca. Dupogodziny po prostu. Czasem zaciskanie zebow i codzienna walka nad slabosciami. Nadal nie jest idalnie, nadal musze sie pilnowac, zeby wodza krotka byla, zeby reka spokojnie lezala, zeby cialo mnie sluchalo. Czasem zsiadam z konia i mysle sobie, ze jestem za glupia i nigdy nie naucze sie jezdzic, czasem cisna mi sie lzy do oczu, a czasem, jak np w dniu tej sesji z gniadym, mam wrazenie, ze jestem w niebie  😉 w przeciagu ostatnich trzech lat uczucie bycia beztalenciem i uczucie udanej jazdy wyrownaly sie na 50:50, co mnie cieszy. 😉

do wszystkich dziekuje  :kwiatek:

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.