a gdzie mogę kupić nie regulowany na jajo? (w necie) jak z rozmiarówką? jest x-full (4)? czy 3 wejdzie na wielkogłowiego konia? (szczególnie szeroki w pusku)
Korsik, zadzwoń/napisz do Starego Młyna, to Ci powiedzą, czy jest a jak nie ma to nawet uszyją na wymiar 😉 Na stronie tego kantara nie ma, ale w ofercie jest na pewno 😉
ja swego czasu mialam fantastyczny czaprak bialy ze zloto-srebrna lamowka firmy tattini, w dodatku mial wyjatkowe pikowanie, byl super gruby, i mial logo tattini takie zlote. wygladal oblednie 😍 nie mam pojecia gdzie mozna go dostac, ale jak masz dojscia do "nie wszedzie dostepnych" produktow tej firmy to naprawde warto poszukac 😉
Misia dla mnie bomba 😀 chomcia eurostar piping 😅 hate me! dopóki nie popatrzyłam na treść posta, byłam pewna że to oryginalny es, fantastycznie wygląda 😍
edit: nie zauwarzylam wczesniej postu Fin - Tak! to jest dokladnie ten!!! jak ja go szukalam to nigdzie nie moglam znalezc 🤔wirek: ten czaprak w realu jest po prostu obledny 😍
Burza rewelka 😜 Hate me szmaragd super wygląda 🙂 A ja miałam w planach zakup granatowego Eskadrona i dupa, dostałam 2 mandaty w ciągu jednego tygodnia i już mnie w tym miesiącu na Eskadrona nie stać 😵 czekam na wyprzedaże 😉
Burza mam ten sam problem- podoba mi się tyyyle czapraków z nowych kolekcji ale głupio kupować następny skoro nie nadążam jeździć w tych które mam..... Myślałam nad odświeżeniem paki ale wszystkie które mam lubię. I tym sposobem Libel będzie chodził w aktualnych szmatach póki się nie rozlecą 😁 A mandaty owszem 2.... Dostałam jedno zdjęcie od miejskich za parkowanie na zakazie (100zł) i zaraz pocztą 2 z fotoradaru- ach, jaką mam pięknie zdziwioną minę na zdjęciu (250zł).
Libella, dwa tygodnie temu powiedziałam "Wszystkie które mam- lubię". Ale jak się uczciwie zastanowiłam to mając dwie szarości, dwa beże i dwie zielenie zgniłe wybór jest prosty 😉