KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

U nas w stajni pare koni ma ten kantar i nie bujecie się nie odparza 😉
I nie brudzi się tak bardzo 😉
wątek zamknięty
U nas jest taki kantar we wersji zielonej - nie obciera, nie odparza, wygląda super aż musiałam na metkę popatrzeć, bo nie wierzyłam, że to Mustang 😉
wątek zamknięty
a gdzie mogę kupić nie regulowany na jajo? (w necie)
jak z rozmiarówką? jest x-full (4)? czy 3 wejdzie na wielkogłowiego konia? (szczególnie szeroki w pusku)
wątek zamknięty
Korsik, zadzwoń/napisz do Starego Młyna, to Ci powiedzą, czy jest a jak nie ma to nawet uszyją na wymiar 😉 Na stronie tego kantara nie ma, ale w ofercie jest na pewno 😉
wątek zamknięty
Jak myslicie Eskadron olive na siwka?
wątek zamknięty
Szmatoholiczki  :kwiatek: Szukam białego czapraka, ze złotą, ewentualnie beżową lamówką.
Znalazłam Schockemohle, ale chciałam porozglądać się za czymś jeszcze.
Macie jakieś propozycje  👀
wątek zamknięty
ja swego czasu mialam fantastyczny czaprak bialy ze zloto-srebrna lamowka firmy tattini, w dodatku mial wyjatkowe pikowanie, byl super gruby, i mial logo tattini takie zlote. wygladal oblednie  😍  nie mam pojecia gdzie mozna go dostac, ale jak masz dojscia do "nie wszedzie dostepnych" produktow tej firmy to naprawde warto poszukac 😉
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
11 kwietnia 2010 15:09
jest stallion, na amigo ujeżdżeniowy i wszechstronny chyba
- taki http://amigo-konie.pl/product_info.php?manufacturers_id=45&products_id=3818
wątek zamknięty
Moja w szmaragdzie od Escady.  💃

wątek zamknięty
Misia dla mnie bomba 😀
chomcia eurostar piping   😅
hate me! dopóki nie popatrzyłam na treść posta, byłam pewna że to oryginalny es, fantastycznie wygląda  😍
wątek zamknięty
Pięknie  😍
wątek zamknięty
Katja, o tym mówisz? http://www.sklep-sekret.pl/product_info.php?cPath=52&products_id=449

hate me!, byłam pewna, że to prawdziwy ES! super wygląda na ciemnogniadym 😜
wątek zamknięty
hate me! swietny komplet!

edit: nie zauwarzylam wczesniej postu Fin - Tak! to jest dokladnie ten!!! jak ja go szukalam to nigdzie nie moglam znalezc  🤔wirek: ten czaprak w realu jest po prostu obledny  😍
wątek zamknięty
właśnie kliknęłam potwierdź zamówienie na bordowego cottona standard vs 😵
ale się cieszę 😁 😁

tłumaczę sobie, że mam obecnie 1 czarny czaprak uj i 1 groszkowy vs, więc jestem usprawiedliwiona 😅
wątek zamknięty
fin to faktycznie jestes usprawiedliwiona ;D
wątek zamknięty
Już na mnie czeka  😍
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
11 kwietnia 2010 17:51
hate me

Cudowny

Escada przeszła samą siebie 🙂
wątek zamknięty
Burza rewelka 😜
Hate me szmaragd super wygląda 🙂
A ja miałam w planach zakup granatowego Eskadrona i dupa, dostałam 2 mandaty w ciągu jednego tygodnia i już mnie w tym miesiącu na Eskadrona nie stać 😵 czekam na wyprzedaże 😉
wątek zamknięty
Libella, haha pokonałaś mnie, DWA? 🤣
wątek zamknięty
Burza za co?? jestem zakochana w nim a limit na czapraki wykorzystany....  😵 Ukradne!! oj ukrade ci go!! 😁
wątek zamknięty
Hera, ja też odświeżyłam szafę żeby go mieć 😉 kradnij, nawet go jeszcze u siebie nie mam 😉
wątek zamknięty
Burza, co się tak Anek pozbywasz?😉))

Ja zostałam z 3 ankami z 7... i chyba zostane z dwoma  😂
wątek zamknięty
Jak tylko się u ciebie znajdzie to ach... Pozostaje on na razie na mojej liście wymarzonych 😁 Więc od razu jak przyjdzie domagam się o fotki 😀
wątek zamknięty
Likier, bo przesadziłam 😉 skoro nie nadążam ich używać to niech idą w świat 🙂
wątek zamknięty
Burza mam ten sam problem- podoba mi się tyyyle czapraków z nowych kolekcji ale głupio kupować następny skoro nie nadążam jeździć w tych które mam.....
Myślałam nad odświeżeniem paki ale wszystkie które mam lubię. I tym sposobem Libel będzie chodził w aktualnych szmatach póki się nie rozlecą 😁
A mandaty owszem 2.... Dostałam jedno zdjęcie od miejskich za parkowanie na zakazie (100zł) i zaraz pocztą 2 z fotoradaru- ach, jaką mam pięknie zdziwioną minę na zdjęciu (250zł).
wątek zamknięty
Libella, dwa tygodnie temu powiedziałam "Wszystkie które mam- lubię". Ale jak się uczciwie zastanowiłam to mając dwie szarości, dwa beże i dwie zielenie zgniłe wybór jest prosty 😉
wątek zamknięty
Burza, szalejesz  🤣 , ale jest śliczny  😍
hate me!, myślałam, że to oryginalny ES  🤔 ładnie Wam w tym kompleciku  😀
wątek zamknięty
Fantazja, idealne połączenie dzięki ciemnym owijkom 😉
wątek zamknięty
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
11 kwietnia 2010 18:35
Killerowy w szamragdzie i owijkach fairplay

wątek zamknięty
Brzask, fajnie! Dużo lepiej rudemu niż gniademu.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.