KOTY

arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
19 marca 2010 21:21
Kot wampir!  😁
kiedy kot przestaje rosnac? bo mlody ma hmm 7? miesiecy i wydaje mi sie byc maly ciagle..
Ulubione miejsce do spania + ratuje nas przed złym promieniowaniem.. 😁
my_karen   Connemara SeaHorse
24 marca 2010 13:22
magda też jestem bardzo ciekawa 🙂
Moja Ritka narazie rośnie właściwie wyłącznie "na długość", dłuuugie nogi, dłuuuuga szyja, cała w ogóle drobniutka i dłuugaśna.
Długi czas miałam problem z nałożeniem na nią troche ciałka, wszelkie witaminki i suplementy powodowały tylko wystrzelenie w góre, na boki nic, a naprawdę dużo się nagimnastykowałam, żeby jej coś odpowiedniego znaleść. Ale widać ona tak miała, bo chyba już zaczyna wyglądać coraz lepiej.
Ma już conajmniej 6-7 miesięcy i ciągle widzę, że rośnie.

A tu Riciak przygotowany do wyjazdu na kilka dni na urlop 😉

Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
24 marca 2010 16:13
Tak a propos głupich min 😁
Ostatnie też mi się podoba 😉
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
24 marca 2010 18:09
Balbina też lubi zabić miną 🙂 Już pomijam fakt wytrzeszcza na stałe wpisanego w jej pyszczek:

W sumie ja jak tylko spojrzę na tego kota, to mam banana na twarzy 🙂
24 marca 2010 18:14
Makrejsza, Pokazuj to zdjęcie z avatara, bo mnie rozbroiło 😁
24 marca 2010 18:15
A proszę Ciebie bardzo 🙂
Szeroki uśmiech Balbiny:

W sumie nawet weci są zszokowani jej mimiką 😉
24 marca 2010 18:19
😂
Wymiata haha 😀
24 marca 2010 18:27
Notarialna, Balbina dziękuje za docenienie 🙂, ale, powiedzmy sobie szczerze, żadne z moich zwierząt normalne nie jest - królik ma ADHD, Balbina wszystkich zabija mimiką, Leyla (biała kotka) jest agresywna i w sumie ma więcej zachowań psich niż kocich, Tosia jest nieprzeciętnie płochliwa, Piękny Marian i Niebieskooka odprowadzają nas do miasta i czekają w miejscu, w którym się rozstaliśmy (jak raz o nich zapomnieliśmy to czekały dwa dni - znalazłam je jak po tym czasie szłam znów tą drogą - całe 200 metrów od domu, żyją w tej okolicy od urodzenia). Kolorowa ma traumę po urazie sprzed kilku lat i panicznie boi się głaskania, chociaż widać po niej, że chciała by być pieszczona. No dobra, u żółwi anomalii nie stwierdzono, ale pewnie dlatego, że nie są to zwierzaki chodzące po domu.

Aż boję się pomyśleć, jaki będzie mój koń  😵

edit: No i zapomniałam - Balbina ma troje uszu!
24 marca 2010 19:04
Rude też nie jest normalne.
Wczoraj rozpłaszczyła się w galopie na drzwiach, potem przygrzmociła w biegu w drzwi szklane od balkonu, bo zamknięte były, a ona myślała, ze otwarte. Wczoraj wpakowała się do wanny pełnej wody 😵
Wodą lecącą z kranu potrafi się bawić i pić na przemian z godzinę. Na zakrętach nie wyrabia, bo się ślizga 😁
A tunel swój uwielbia i bedzie trza go podreperować, bo podarty w kilku miejscach już jest 😁

1 foto: Z perspektywy kota 😁

Jak to troje uszu? 😁
24 marca 2010 19:11
No, jak wracamy z rodzicami z pracy, to też mieszkanie mamy przemeblowane, bo koty latają jak głupie 😉

Co do uszu - przyjrzyj się środkowemu zdjęciu z mojego pierwszego na tej stronie posta 😉
Balbina była kastrowana jeszcze za czasów bezdomności i wet, żeby ją zaznaczyć, uciął jej ucho w kształcie litery V.
Nie powtórzę, co mój wet na ten temat powiedział, bo dostałabym co najmniej ostrzeżenie, jak nie bana 😉 To powszechna praktyka, ale z reguły ucina się sam koniuszek na płasko, a tak to ucho łapie więcej zanieczyszczeń i co jakiś czas mam z nim problemy, pomimo regularnego czyszczenia 🙁
Alvika   W sercu pingwin, w życiu foka. Ale niebieska!
25 marca 2010 10:07
Życzliwa dusza udostępni mi aparat foto, więc już wkrótce aktualizacja niebieskiej brygady będzie :-)

moje zakochane w sobie Futra, Savana i Synus..

Bischa   TAFC Polska :)
27 marca 2010 01:09
A ja wczoraj z bananem na gębie oglądałam zdjęcia kotów wywieszone pod naszą aulą na naszym wydziale  🏇
No to ja przedstawię moich chłopców 😀
1. Rudy mieszaniec jest po  perskiej  rudej  kotce a tatuś nieznany( ogródkowy romans)
Jest to Garfield  zwany też Kubą wielki arystokrata (kastrat)

Drugi kocur( Maniek ) to biało czarny dachowiec miłośnik psa.
Wielki łowca w lecie co najmniej 3 razy dziennie trzeba sprzątać podcień z upolowanych myszek lub ptaszków.
Nieraz zdarzyło mu się przynieść mi na śniadanie do łóżka żywą myszkę 🙂
(również kastrat)
27 marca 2010 17:08
Numer dwa to nieomalże bliźniak mojej Balbiny. Już jestem jego fanką  😍
faktycznie strasznie podobni są 😀
cieciorka   kocioł bałkański
28 marca 2010 18:12
znacie ocicaty?

to też ocicat?

ktoś wie coś o nich? ja pierwszy raz się spotkalam
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
28 marca 2010 18:27
🤔wirek: 🤔wirek: 🤔wirek: wiesz co zrobiłam?
Włączyłam odruchowo oba filmiki i dalej czytałam voltę. Nagle coś zaczęło jednocześnie huczeć i miauczeć... Aż mi serce mocniej zapikało  😵 Przez jakieś 3sekundy byłam pewna, że na dworze jest po 1. burza, po 2. jakieś koty się kłócą...  😵 bez komentarza proszę...  😂
Odrobina mojego puszkina 😉

sanna jak ja bym chciała żeby moje koty się chociaż lubiły... 🙄
zaba   żółta żaba żarła żur
29 marca 2010 12:29
Ramires-oszalałam!!!!  😜
Ramires, moje też mają tę myszkę, ale ją totalnie olewają  😁
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
29 marca 2010 14:37
Nie ma to jak porządne ziewnięcie.
Kot + pajak oraz kot + pająk + królik  😁
31 marca 2010 07:19
Moje RUSki oficjalnie ogłosiły wczoraj otwarcie sezonu wiosennego - było polowanie uwieńczone tragiczną śmiercią wielkiej, czarnej, tłustej muchy-ekspresówy.
Bischa   TAFC Polska :)
31 marca 2010 15:42
Notarialna wrzuć moje zbóje , albo chociaż do mnie prześlij  😉
31 marca 2010 19:09
Bischa L, Na śmierć zapomniałam. Kobieto pisz na gg, bo często na niewidocznym siedzę.
Postaram się jakoś przesłać w ferie 🙂
02 kwietnia 2010 08:45
Ekhm, czy ja bym mogła wywołać do aktywnych działań pewną forumową Strzygę?
Pinkozaura dawno nie było 🙁
cieciorka   kocioł bałkański
02 kwietnia 2010 11:54
nikt nic nie wie o ocicatach?

czy wy też kocie futro macie wszęęęędzie?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się