Kącik sportowca amatora
Ktoś gratulację! 😅
ja też bym już chciała zacząć w końcu startować i zbierać te nieszczęsne oczka, ale jakoś mi pod górkę 😁
Forta, powiem Ci,co o oczkach powiedział mi pewien bardo fajny facet 😎:
"jak Baśka chce skakać,to oczka same się łapią...jeździj dla siebie,nie dla oczek..."
powiem Ci,że powoli dojrzewam do tego,żeby zacząć się już w tych N-kach ścigać,chociaż wrotki powiedział,że zamarł w sobotę jak wykonałam najazd na jedną z przeszkód w rozgrywce 😂 😵
Dziękuję wszystkim :kwiatek:
Ktoś oczywiście, że masz być z czego dumna!! Gratulacje dla Ciebie, trenera i oczywiście Integro 😎 😅
a co z Wiktorią? Zaczynacie jakieś podskoki?
Halo, halo wkkwiści! Kto wpadnie do Bolęcina na WKKW 17-18.04? 🏇
Koniczka, poprawiliście sporo elementow 🙂 gratuluję wyników.
Laguna, jakos w kwietniu-maju zaczniemy jezdzic treningowo z lexusem, zeby sie 'opcykal', dzieki za pamięć 🙂
Kpiku- super! A ja już pomału planuję ten obiecany wypad do W-wy, więc może was nawiedzę
[quote author=Ktoś link=topic=9535.msg535238#msg535238 date=1269878863]
Forta, powiem Ci,co o oczkach powiedział mi pewien bardo fajny facet 😎:
"jak Baśka chce skakać,to oczka same się łapią...jeździj dla siebie,nie dla oczek..."
powiem Ci,że powoli dojrzewam do tego,żeby zacząć się już w tych N-kach ścigać,chociaż wrotki powiedział,że zamarł w sobotę jak wykonałam najazd na jedną z przeszkód w rozgrywce 😂 😵
[/quote]
Po co sie meczyc i lapac 8 (tak?) oczek w N, skoro mozna pojezdzic * czy tam ** wkkw i miec II albo nawet I 😁
jak bym chciała być chodziarzem,to bym uprawiała chodziarstwo...przerażają mnie te kilometrowe spacerki po krosie...a parkur łatwo,szybko i przyjemnie się ogląda...no i więcej ciągnień :emota2006092:
niech Ci Ponia powie...mamy tu taką na Pomorzu,co to wparowała 5 koni przed końcem konkursu, obejrzała parkur z rozprężalni,wsiadła,pojechała i wygrała,godząc mnie z Ponią,bo nie mogłyśmy się zdecydować na podział miejsc 😂
jak tam siwens?
[quote author=Ktoś link=topic=9535.msg535514#msg535514 date=1269891567]
jak bym chciała być chodziarzem,to bym uprawiała chodziarstwo...przerażają mnie te kilometrowe spacerki po krosie...a parkur łatwo,szybko i przyjemnie się ogląda...no i więcej ciągnień :emota2006092:
niech Ci Ponia powie...mamy tu taką na Pomorzu,co to wparowała 5 koni przed końcem konkursu, obejrzała parkur z rozprężalni,wsiadła,pojechała i wygrała,godząc mnie z Ponią,bo nie mogłyśmy się zdecydować na podział miejsc 😂
jak tam siwens?
[/quote]
Taa to było dobre:] i jak się skubana szybko parkuru nauczyła🙂
Ktośka i tak nasz plan został prawie w 100% wykonany, bardzo zgodnie sie dzieliłyśmy miejscami 😎
z Tobą mogę się dzielić.....
szczególnie miejscem na dekoracji...zawsze 😉
[quote author=Ktoś link=topic=9535.msg535216#msg535216 date=1269878239]
DoSia - dziękuję :kwiatek: jakbym coś miała,to już dawno bym się chwaliła..niestety,tym razem musicie mi uwierzyć na słowo,że było super 💃
a Tobie gratuluję...rok temu też jeszcze nie marzyłam o N-kach...sezon jest długi,zanim się obejrzysz,to sobie II wyskaczesz 😉
[/quote]
Dzieki Ktoś :kwiatek:
z tą II nie powiem, było by zaje... miło 😉
Ktoś :kwiatek:
z tą II nie powiem, było by zaje... miło 😉
DoSia zdobywanie oczek do II nie jest takie straszne😉
hih pamiętam jak daawno daaawno temu kiedy jeszcze L/P jeździłam N było gdzieś tam odległe a 130 nie osiągalne, wszyscy wokół mówili,że II klase jest b.ciężko zrobić, nalepiej miec 2 konie i trzeba cały sezon jeździć dużą ilość zawodów.
Phiii guzik z pentelką 😂
II klasę zrobiłam w ciągu 10 zawodów, na 1 koniu ( 2 zaczynał dopiero starty w 120), w tym raz odwołali bo ulewa była a raz zaliczyłam wywrotke bo koń zabrał drag przodem i przy lądowaniu się o niego potknął.
Najgrosze było ostatnie oczko.. 😂 jechałam i mówiłam do Złocisza, jeszcze tylko 2 przeszkody, tylko 1... i się udało ale stres był największy 😉
z I będzie gorzej 😂 🏇
Także powodzenia! 😉
i jak Ktoś pisze nim się obejrzysz zrobisz II 🙂
asior, teraz to już nie takie proste 🙁. * daje zaledwie III 🙁
Ale medalowe miejsce w MP na poziomie ** daje I 😉
No wiesz, klasa mistrzowska to klasa 🙇 Ale na MP ** to trzeba być... młodziutką osobą 😕
Asior, noo ale żeby te ** gwiazdki jeździć trzeba mieć umiejętności no i odwagę 👍 😉
no i zdobycie medalu na MP to też wkońcu nie taka prosta sprawa 🙂
Mamy nową wersję strony PZJ! Szuka się łatwiej, żeby tylko było czego.
dzięki halo... 👿
właśnie się dowiedziałam,że jestem najstarszą zawodniczką w klubie... 😵 na szczęście chwilowo,bo starsza ode mnie dwójka dopiero będzie załatwiać formalności 😎
Ponia - no co ty? Asior ma rację,przecież medal MP to jest bułka z masłem...sama mam jeden 😂 szkoda tylko,że za niego klasy nie dawali 😁
Tak poczytałam sobie ten wątek i muszę wam powiedziec, że strasznie wam zazdroszczę, że możecie się spotykac w realu, znacie się osobiście, możecie sobie pogadac na zawodach i w ogóle... A ja tu siedzę sama w tej krainie deszczowców 🙁 Też bym tak sobie chciała pogadac z kimś na rozprężalni albo przy kawie
Ktoś z tego co mi wiadomo to należysz do tego klubu co ja 😉 hihi Ja najmłodsza jestem w klubie ;D
wera, nieprawda... 😉 rewir jest najmłodsza 😎
ikarina znając wrotka w trybie zawody nie tracisz nic miłego 😂
Ktoś Myslałam, że jest starsza odemnie 😉 No i bym zapomniała Witam w Klubie 🏇
wera, na razie jestem w klubie tylko do końca roku... 😎 ale dziękuję :kwiatek:
Ktoś, czytając jego posty chyba wiem, o co ci chodzi 😉 I tak do pomorskiego miałabym daleko
ale przecież wkkw są w całej Polsce 😉
Ktoś, nie demonizuj. Tylko skrzywdzić mu się raz na jakiś czas zdarzy. Ale to i tak samego siebie ^__^
no i tutaj znowu nie wiem o co chodzi 😉 Tak ciągle obserwuję, jak żartujecie między sobą i często ciężko mi zrozumiec sens czegokolwiek
ikarina, relax...o nic głębszego nie chodzi,Strzyga ma PMSa pewnie...,albo Wacuś ją dziś zawiódł....a teraz powinien pojawić się ktoś,kto zacytuje powyższe posty i napisać,że podpisuje się rękami i nogami pod tym...a potem powinniśmy przenieść się do wątku kto mnie wkurza 🙂
PMSa nie mam, a Wacuś nie zawodzi nigdy =)
a nadzieja umiera ostatnia 🙂 przepraszam,ale mam dziś doskonały humor,bo stało się coś,o czym w głębi serca, skrycie marzyłam od jakiś 2 tygodni...także uważajcie o czym marzycie,bo marzenia się spełniają 🙂