Służbowa Skrzynka Moderatorów
Bee. - uff 😉
Texas - o którą literkę Ci chodzi?
btw - czy możesz nie stawiać spacji przed znakami interpunkcyjnymi? Znacznie ułatwi to czytanie Twoich postów.
wątek zamknięty
i tak uważam, że to dość idiotyczne zmieniać dyskusję z "zaniedbałaś swojego konia i teraz jest brzydki i źle skacze" na pituś duptuś
😉
wątek zamknięty
do wawrek , o tych spacjach nie byłam świadoma , zwrócę uwagę na moją klawiaturę . Co do przekleństw ;Zobacz post z marca 16.2010 o godz.23:18😲3 w wątku " co mnie wkurza w jeździectwie" Czy jest to autoryzowane? I nie czepiam się autora , chcę wiedzieć , dziękuję.Może znowu spacje się wytworzyły,nie wiem ,co robię źle.
ps. już znalazłam przyczynę,to są uroki pisania bez myszki , wrażliwy ten mój laptop na paluchy . pozdrowienia
wątek zamknięty
aaaaaaaaaa, zaraz ja będę nieprzepisowa bo zwariuje 😵
Texas - Twoje spacje to nie jest wina klawiatury.... Chodzi o to, że spację stawiasz PO przecinku, kropce itp. a nie przed. Zoabcz jak pisza wszyscy inni to zauważysz napewno różnice.
PS - Moderatorzy - Wy to macie ciężko chyba czasem z nami 😂
wątek zamknięty
Awentia ,no tak,dziękuję za krótki kurs komputerowy . Bardzo dziękuję.dalej czekam na odpowiedź od moderatorów.
wątek zamknięty
Ale taka "afera" o jedno głupie słowo? I to jeszcze właśnie nie do końca napisane 😉 bez przesady.
wątek zamknięty
aaaaaaaaaa, zaraz ja będę nieprzepisowa bo zwariuje 😵
Texas - Twoje spacje to nie jest wina klawiatury.... Chodzi o to, że spację stawiasz PO przecinku, kropce itp. a nie przed. Zoabcz jak pisza wszyscy inni to zauważysz napewno różnice.
PS - Moderatorzy - Wy to macie ciężko chyba czasem z nami 😂
raczej PO znaku interpunkcyjnym jest spacja a nie PRZED
wątek zamknięty
Awentia ,no tak,dziękuję za krótki kurs komputerowy . Bardzo dziękuję.dalej czekam na odpowiedź od moderatorów.
Niestety, kurs nie pomógł.
wątek zamknięty
-gdy użytkownik edytuje w całości swojego posta, lub w znacznej części zmiana jego treść, tak, że zaburza to płynność wątku"[/i]
A ja to rozumiem, że uciszenie jest wtedy, gdy:
- wyedytuje w całości posta
(i odrębnie)
- zmieni treść, tak, że zaburzy płynność wątku.
Czyli jeśli wyedytuje w całości posta, to nie ważne czy zaburza płynność, czy nie, jest uciszony. Wydaje mi się, że tak do tej pory było.
Nie widziałam tych postów, ale _kate napisała, że to była całkowita edycja.
EDIT: proszę moderatorów o wypowiedź.
marysia550, a jak Aventia napisała?
wątek zamknięty
halo trusia .na moim monitorze wszystko jest ok.Dalej czekam na odpowiedź moderatorów.
wątek zamknięty
halo trusia .na moim monitorze wszystko jest ok.Dalej czekam na odpowiedź moderatorów.
no to brawo, masz niezwykły monitor, bo na naszych wszystko wyświetla się do d**py. weź sie ogarnij :/
P.S. tak, to jest celowa prowokacja. kto tego nie ogarnie, to jego problem, nie mój.
wątek zamknięty
Aquarius- zależy, jak odczytasz co Aventis napisała. Myślałam, że wraca się bezpośrednio do Texas...bo pisze do tego uzytkowanika, zwraca się do niego w drugiej osobie l.poj. i w trybie dokonanym. Powinna była napisać:" ...że spację stawiać się powinno"
Sorka w każdym razie - inaczej odczytałam
wątek zamknięty
[quote author=Texas link=topic=2273.msg523668#msg523668 date=1268946113]
no to brawo, masz niezwykły monitor, bo na naszych wszystko wyświetla się do d**py. weź sie ogarnij :/
[/quote]
Chyba czarodziejski. Zmienia tak, żeby piszący miał dobre samopoczucie. A mój taki wredny, że nic nie chce ukryć.
wątek zamknięty
P.S. tak, to jest celowa prowokacja. kto tego nie ogarnie, to jego problem, nie mój.
[/quote]
to może nie twój problem ,dlategoteż po co się odzywasz? dalej czekam na odpowiedź moderatorów.Jedynie marysia550 zrozumiała moja przesłankę.Trusia ,może i czarodziejski,ale zostaw ten problem między mną a moderatorami. Proszę cię o to .
wątek zamknięty
[quote author=caroline link=topic=2273.msg523685#msg523685 date=1268946705]
[/quote]
to może nie twój problem ,dlategoteż po co się odzywasz? dalej czekam na odpowiedź moderatorów.Jedynie marysia550 zrozumiała moja przesłankę.
[/quote]
ja się tam wcale nie wypowiadam w temacie przeklinania w sieci
wątek zamknięty
Jedynie marysia550 zrozumiała moja przesłankę.
przesłankę? 😂
czy ty w ogóle wiesz co piszesz? 😂
bo że pisać nie umiesz to już widzimy 😁
marysia550, otóż to 🙂
wątek zamknięty
Pewnie, marysia550 , masz rację. Zostawcie ten problem między mną a moderatorami.Dalej czekam na odpowiedź od moderatorów.
wątek zamknięty
Co do spacji i przecinków to... 😉
Texas - powiem szczerze, że ta kwestia jest niedoprecyzowana w regulaminie i ja np. działam tak, że nieszkodliwą "d**ę" zostawię ale na "co Ty pier****sz?" lub "ch*j Ci do tego" reaguję, bo jedno jest wyrażeniem uczuć użytkownika, a drugie dla mnie jest obrażaniem.
Ale to ja, nie wiem czy zasada jest słuszna i czy w ogóle taka być powinna. Niestety regulamin wymaga poprawek, a raczej uzupełnień.
wątek zamknięty
poprawek czy modernizacji,nic mi do tego.Wystarczyłby post od was -"proszę nie przeklinać"-i sprawa byłaby załatwiona -z mojej strony.Nie akceptuję,wszelakich wulgarnych odzywek.Dziękuję ninevet, za ekspresową odpowiedź.Proszę,uregulujcie sytuacje,kiedy i czy wogóle można używać przekleństw i wulgaryzm. Dziękuję. Z poszanowaniem Texas
wątek zamknięty
[quote author=wawrek link=topic=2273.msg523518#msg523518 date=1268941199]
-gdy użytkownik edytuje w całości swojego posta, lub w znacznej części zmiana jego treść, tak, że zaburza to płynność wątku"[/i]
A ja to rozumiem, że uciszenie jest wtedy, gdy:
- wyedytuje w całości posta
(i odrębnie)
- zmieni treść, tak, że zaburzy płynność wątku.
Czyli jeśli wyedytuje w całości posta, to nie ważne czy zaburza płynność, czy nie, jest uciszony. Wydaje mi się, że tak do tej pory było.
Nie widziałam tych postów, ale _kate napisała, że to była całkowita edycja.
[/quote]
Ja rozumiem to tak samo jak Aquarius i za to powinno być uciszenie, mimo, że rozmowa była w sumie o d. maryni. Swoją drogą to dziecinne zachowanie, najpierw wzajemne dogryzanie, a potem zmiana postów i już jest ok 🙄
wątek zamknięty
Proszę,uregulujcie sytuacje,kiedy i czy wogóle można używać przekleństw i wulgaryzm. Oczekujesz, że moderatorzy wyszczególnią w regulaminie sytuacje, w których użycie przekleństw będzie dopuszczalne? Coś w stylu: "kiedy będziesz się żaliła, że zdradził Cię chłopak, możesz użyć słowa "dupa""? 🤔
To już zdrowy rozsądek, którym popisała się Ninevet nie wystarczy?
Swoją drogą, niezmiernie bawi mnie ten fragment:
Bardzo mi to przeszkadza , tym bardziej , że czytają to osoby , które wdrażają się w koński światek . Jakiż przykład dają polscy jeźdźcy ? R-V jako źródło deprawacji małoletnich/początkujących i portal robiący zły PR polskiemu jeździectwu. 😁
wątek zamknięty
Grzegorz, a nie? Wiesz ile szczypiorków czyta to forum 😎? Są i tacy, którzy traktują je jako absolutną wyrocznię.
wątek zamknięty
Averis, ty masz plemnika na avatarze, wiec nie dajesz najlepszego przykladu 😉
wątek zamknięty
katija, eh- zdemaskowałaś mnie. Masz rację- tak naprawdę jestem deprawatorem w ukryciu 😁
wątek zamknięty
Proponuję przyjrzeć się regulaminowi, skoro już tak czepiacie się interpunkcji 😉 A zwłaszcza fragmentowi zacytowanemu przez Wawrka.
-gdy użytkownik edytuje w całości swojego posta, lub w znacznej części zmiana jego treść, tak, że zaburza to płynność wątku (punkt 5 regulaminu)
O ile zasady nie uległy zmianom w czasie, gdy skończyłam podstawówkę, to przed "lub" nie stawia się przecinka, jeśli lub nie powtarza się w zdaniu. Ten przed "tak" też chyba nie na miejscu 😉
--
Wracając do tematu zdjęć na stronie w wątku zdjęciowym.
Propozycja Szemranej jest moim zdaniem słuszna. Na forum na jedną stronę przypada 30 postów, nie ma znaczenia ich długość czy zawartość.
Ale jest różnica pomiędzy wątkiem, w którym w 30-stu postach jest umieszczonych po 20 zdjęć a takim, w którym stosuje się zasadę np. tylko 5 zdjęć na post.
wątek zamknięty
Taa ustalmy w regulaminie od ilu gwiazdek d*pa jest d**ą a od ilu ***ą nie jest 😀iabeł:
wątek zamknięty
Znowu się o dupę czepiacie?
Może niech znowu się zmieni na popupkada.
Zauważyłam nadgorliwość jednego z moderatorów do stawiania ostrzegów za tyłki.
wątek zamknięty
Bardzo proszę o sklasyfikowanie „dupotłuka” (****tłuka). Bo mam wielką ochotę w jednym wątku do bycia nim się przyznać, ale nie wiem, w jakiej formie wolno. Np. czy wersja ***otłuk brzmi wystarczająco przyzwoicie (przy tym jest taka tajemnicza).
Jednocześnie uprzejmie donoszę, że w wątku o wysłodkach firmę ASS nazwałam „dupnym” producentem.
wątek zamknięty
Może najprościej będzie wpasować taki komunikat przy odpalaniu forum, że niestety ale jest to zboczone, chamskie i wulgarne forum i każdy wchodzi na własną odpowiedzialność. Dzieciom poniżej 18-go roku życia proponujemy założyć filtr rodzinny.
Skoro niektórym nazwa voltopiry nic nie sugeruje 🙂
wątek zamknięty
Znowu się o dupę czepiacie?
Może niech znowu się zmieni na popupkada.
Pokemon, czytałam to 5 razy zanim udało mi się to poprawnie wymówić 😜 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.