Służbowa Skrzynka Moderatorów

Bee. - uff 😉

Texas - o którą literkę Ci chodzi?

btw - czy możesz nie stawiać spacji przed znakami interpunkcyjnymi? Znacznie ułatwi to czytanie Twoich postów.
wątek zamknięty
i tak uważam, że to dość idiotyczne zmieniać dyskusję z "zaniedbałaś swojego konia i teraz jest brzydki i źle skacze" na pituś duptuś
😉
wątek zamknięty
do wawrek , o tych spacjach nie byłam świadoma , zwrócę uwagę na moją klawiaturę . Co do przekleństw ;Zobacz post z marca 16.2010 o godz.23:18😲3 w  wątku " co mnie wkurza w jeździectwie" Czy jest to autoryzowane? I nie czepiam się autora , chcę wiedzieć , dziękuję.Może znowu spacje się wytworzyły,nie wiem ,co robię źle.
ps. już znalazłam przyczynę,to są uroki pisania bez myszki , wrażliwy ten mój laptop na paluchy . pozdrowienia
wątek zamknięty
aaaaaaaaaa, zaraz ja będę nieprzepisowa bo zwariuje  😵
Texas - Twoje spacje to nie jest wina klawiatury....    Chodzi o to, że spację stawiasz PO przecinku, kropce itp. a nie przed. Zoabcz jak pisza wszyscy inni to zauważysz napewno różnice.

PS - Moderatorzy - Wy to macie ciężko chyba czasem z nami  😂
wątek zamknięty
Awentia ,no tak,dziękuję za krótki kurs komputerowy . Bardzo dziękuję.dalej czekam na odpowiedź od moderatorów.
wątek zamknięty
Ale taka "afera" o jedno głupie słowo? I to jeszcze właśnie nie do końca napisane 😉 bez przesady.
wątek zamknięty
aaaaaaaaaa, zaraz ja będę nieprzepisowa bo zwariuje  😵
Texas - Twoje spacje to nie jest wina klawiatury....    Chodzi o to, że spację stawiasz PO przecinku, kropce itp. a nie przed. Zoabcz jak pisza wszyscy inni to zauważysz napewno różnice.

PS - Moderatorzy - Wy to macie ciężko chyba czasem z nami  😂

raczej PO znaku interpunkcyjnym jest spacja a nie PRZED
wątek zamknięty
Awentia ,no tak,dziękuję za krótki kurs komputerowy . Bardzo dziękuję.dalej czekam na odpowiedź od moderatorów.

Niestety, kurs nie pomógł.
wątek zamknięty

-gdy użytkownik edytuje w całości swojego posta, lub w znacznej części zmiana jego treść, tak, że zaburza to płynność wątku"[/i]

A ja to rozumiem, że uciszenie jest wtedy, gdy:
- wyedytuje w całości posta
(i odrębnie)
- zmieni treść, tak, że zaburzy płynność wątku.

Czyli jeśli wyedytuje w całości posta, to nie ważne czy zaburza płynność, czy nie, jest uciszony. Wydaje mi się, że tak do tej pory było.
Nie widziałam tych postów, ale _kate napisała, że to była całkowita edycja.

EDIT: proszę moderatorów o wypowiedź.

marysia550, a jak Aventia napisała?
wątek zamknięty
halo trusia .na moim monitorze wszystko jest ok.Dalej czekam na odpowiedź moderatorów.
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
18 marca 2010 21:11
halo trusia .na moim monitorze wszystko jest ok.Dalej czekam na odpowiedź moderatorów.

no to brawo, masz niezwykły monitor, bo na naszych wszystko wyświetla się do d**py. weź sie ogarnij :/

P.S. tak, to jest celowa prowokacja. kto tego nie ogarnie, to jego problem, nie mój.
wątek zamknięty
Aquarius- zależy, jak odczytasz co Aventis napisała. Myślałam, że wraca się bezpośrednio do Texas...bo pisze do tego uzytkowanika, zwraca się do niego w drugiej osobie l.poj. i w trybie dokonanym.  Powinna była napisać:" ...że spację stawiać się powinno"

Sorka w każdym razie - inaczej odczytałam
wątek zamknięty
[quote author=Texas link=topic=2273.msg523668#msg523668 date=1268946113]

no to brawo, masz niezwykły monitor, bo na naszych wszystko wyświetla się do d**py. weź sie ogarnij :/
[/quote]

Chyba czarodziejski. Zmienia tak, żeby piszący miał dobre samopoczucie. A mój taki wredny, że nic nie chce ukryć. 
wątek zamknięty

P.S. tak, to jest celowa prowokacja. kto tego nie ogarnie, to jego problem, nie mój.
[/quote]
to może nie twój problem ,dlategoteż po co się odzywasz? dalej czekam na odpowiedź moderatorów.Jedynie marysia550 zrozumiała moja przesłankę.Trusia ,może i czarodziejski,ale zostaw ten problem między mną a moderatorami. Proszę cię o to .
wątek zamknięty
[quote author=caroline link=topic=2273.msg523685#msg523685 date=1268946705]

[/quote]
to może nie twój problem ,dlategoteż po co się odzywasz? dalej czekam na odpowiedź moderatorów.Jedynie marysia550 zrozumiała moja przesłankę.
[/quote]

ja się tam wcale nie wypowiadam w temacie przeklinania w sieci
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
18 marca 2010 21:29
Jedynie marysia550 zrozumiała moja przesłankę.

przesłankę? 😂
czy ty w ogóle wiesz co piszesz?  😂
bo że pisać nie umiesz to już widzimy 😁

marysia550, otóż to 🙂
wątek zamknięty
Pewnie, marysia550 , masz rację. Zostawcie ten problem między mną a moderatorami.Dalej czekam na odpowiedź od moderatorów.
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
18 marca 2010 21:39
Co do spacji i przecinków to... 😉

Texas - powiem szczerze, że ta kwestia jest niedoprecyzowana w regulaminie i ja np. działam tak, że nieszkodliwą "d**ę" zostawię ale na "co Ty pier****sz?" lub "ch*j Ci do tego" reaguję, bo jedno jest wyrażeniem uczuć użytkownika, a drugie dla mnie jest obrażaniem.
Ale to ja, nie wiem czy zasada jest słuszna i czy w ogóle taka być powinna. Niestety regulamin wymaga poprawek, a raczej uzupełnień.
wątek zamknięty
poprawek czy modernizacji,nic mi do tego.Wystarczyłby post od was -"proszę nie przeklinać"-i sprawa byłaby załatwiona -z mojej strony.Nie akceptuję,wszelakich wulgarnych odzywek.Dziękuję ninevet, za ekspresową odpowiedź.Proszę,uregulujcie sytuacje,kiedy i czy wogóle można używać przekleństw i wulgaryzm. Dziękuję. Z poszanowaniem Texas
wątek zamknięty
[quote author=wawrek link=topic=2273.msg523518#msg523518 date=1268941199]

-gdy użytkownik edytuje w całości swojego posta, lub w znacznej części zmiana jego treść, tak, że zaburza to płynność wątku"[/i]

A ja to rozumiem, że uciszenie jest wtedy, gdy:
- wyedytuje w całości posta
(i odrębnie)
- zmieni treść, tak, że zaburzy płynność wątku.

Czyli jeśli wyedytuje w całości posta, to nie ważne czy zaburza płynność, czy nie, jest uciszony. Wydaje mi się, że tak do tej pory było.
Nie widziałam tych postów, ale _kate napisała, że to była całkowita edycja.
[/quote]
Ja rozumiem to tak samo jak Aquarius i za to powinno być uciszenie, mimo, że rozmowa była w sumie o d. maryni. Swoją drogą to dziecinne zachowanie, najpierw wzajemne dogryzanie, a potem zmiana postów i już jest ok 🙄
wątek zamknięty
Proszę,uregulujcie sytuacje,kiedy i czy wogóle można używać przekleństw i wulgaryzm. Oczekujesz, że moderatorzy wyszczególnią w regulaminie sytuacje, w których użycie przekleństw będzie dopuszczalne? Coś w stylu: "kiedy będziesz się żaliła, że zdradził Cię chłopak, możesz użyć słowa "dupa""? 🤔
To już zdrowy rozsądek, którym popisała się Ninevet nie wystarczy?

Swoją drogą, niezmiernie bawi mnie ten fragment:
Bardzo mi to przeszkadza , tym bardziej , że czytają to osoby , które wdrażają się w koński światek . Jakiż przykład dają polscy jeźdźcy ? R-V jako źródło deprawacji małoletnich/początkujących i portal robiący zły PR polskiemu jeździectwu. 😁

wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
19 marca 2010 06:08
Grzegorz, a nie? Wiesz ile szczypiorków czyta to forum 😎? Są i tacy, którzy traktują je jako absolutną wyrocznię.
wątek zamknięty
Averis,  ty masz plemnika na avatarze, wiec nie dajesz najlepszego przykladu 😉
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
19 marca 2010 07:03
katija, eh- zdemaskowałaś mnie. Masz rację- tak naprawdę jestem deprawatorem w ukryciu 😁
wątek zamknięty
abre   tulibudibu
19 marca 2010 07:17
Proponuję przyjrzeć się regulaminowi, skoro już tak czepiacie się interpunkcji 😉 A zwłaszcza fragmentowi zacytowanemu przez Wawrka.

-gdy użytkownik edytuje w całości swojego posta, lub w znacznej części zmiana jego treść, tak, że zaburza to płynność wątku (punkt 5 regulaminu)

O ile zasady nie uległy zmianom w czasie, gdy skończyłam podstawówkę, to przed "lub" nie stawia się przecinka, jeśli lub nie powtarza się w zdaniu. Ten przed "tak" też chyba nie na miejscu 😉

--
Wracając do tematu zdjęć na stronie w wątku zdjęciowym.
Propozycja Szemranej jest moim zdaniem słuszna. Na forum na jedną stronę przypada 30 postów, nie ma znaczenia ich długość czy zawartość.
Ale jest różnica pomiędzy wątkiem, w którym w 30-stu postach jest umieszczonych po 20 zdjęć a takim, w którym stosuje się zasadę np. tylko 5 zdjęć na post.
wątek zamknięty
Taa ustalmy w regulaminie od ilu gwiazdek d*pa jest d**ą a od ilu ***ą nie jest  😀iabeł:
wątek zamknięty
Znowu się o dupę czepiacie?
Może niech znowu się zmieni na popupkada.
Zauważyłam nadgorliwość jednego z moderatorów do stawiania ostrzegów za tyłki.
wątek zamknięty
Bardzo proszę o sklasyfikowanie „dupotłuka”  (****tłuka). Bo mam wielką ochotę w jednym wątku do bycia nim się przyznać, ale nie wiem, w jakiej formie wolno. Np. czy wersja ***otłuk brzmi wystarczająco przyzwoicie (przy tym jest taka tajemnicza).     

Jednocześnie uprzejmie donoszę, że w wątku o wysłodkach firmę ASS nazwałam „dupnym” producentem. 
wątek zamknięty
Może najprościej będzie wpasować taki komunikat przy odpalaniu forum, że niestety ale jest to zboczone, chamskie i wulgarne forum i każdy wchodzi  na własną odpowiedzialność. Dzieciom poniżej 18-go roku życia proponujemy założyć filtr rodzinny.
Skoro niektórym nazwa voltopiry nic nie sugeruje 🙂
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
19 marca 2010 18:01
Znowu się o dupę czepiacie?
Może niech znowu się zmieni na popupkada.

Pokemon, czytałam to 5 razy zanim udało mi się to poprawnie wymówić 😜 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.