Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

Pursat   Абсолют чистой крови
07 marca 2010 22:05
Burza - trochę się rzeczywiście zaokrąglił, w całej okazałości:

Prawie jak reproduktor. 😂

Condina - wiem, wiem, że Ty za tym kolorem nie bardzo. 😎 Ale cieszę się, że i tak Złotek Ci się podoba. :kwiatek:
wątek zamknięty
No więc tym razem tylko jedno zdjecie.. Z lata 🙂 Oby jak najszybciej do nas znowu przyszlo  😀
wątek zamknięty
08 marca 2010 06:09
MeLady, przeczytaj regulamin, te zdjęcia są za duże! 😵
wątek zamknięty
zmniejszyłam je jak mogłam i zadne z nich nie przekracza 512 bodajże kb - bo chyba tyle moglo mieć najwięcej 😲 Jeśli jednak coś jest nie tak to z góry przepraszam za problem.
wątek zamknięty
slojma   I was born with a silver spoon!
08 marca 2010 07:51
Pursat-  ślicznie  mój ulubieniec wygląda i naprawdę troszkę ciałka nabrał, ale to z korzyścią
wątek zamknięty
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
08 marca 2010 07:51
ale chodzi o rozmiar, nie o zajmowane miejsce. Dozwolony rozmiar to chyba było 800x600 (albo coś koło tego) 😉
wątek zamknięty
Pursat, wcale nie takie trochę, ładnie wygląda 🙂 brawo 🙂
wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
08 marca 2010 10:27
zobaczcie jam mi zmeznial siwy dzidzius🙂  ma tak fajnie pracujacy zad, ze wszystko czego sie od niego chce jest latwiejsze. 

wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
08 marca 2010 10:48
MAtko kochane babki: lostak, pursat co wy robicie tym koniom ze tak sie bosko rozbudowuja.... ja tez chce taką Grote 😕
wątek zamknięty
lostak,
to i skakac by dupsko mialo sile moze  😎 probuj 😀

jeszcze jeden (wio)senny Nemut
wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
08 marca 2010 11:18
oj skakac to on bedzie..., tym bardziej ze papier ma skokowy.  ale spokojnie, nie zapomnijmy ze on 6 miesiecy pod siodlem chodzi.

ja mam szczescie do siwych, co to potem kariery skokowe robia...

😉
wątek zamknięty
to super, bo ja juz polecilam Siwego zainteresowanej 😉
wątek zamknięty
Mnie też tu dawno nie było... Ale uwaga, to unikalne fotki na których można zobaczyć fryzurkę Quanty saute... Tylko do jutra 😀iabeł: Tym razem mam ochotę na czerwono-czarną 😁

Kucykowy lans:

To miała być pożegnalna sesja przed kastracją (wyznaczoną na dziś), ale oczywiście po telefonie do weta w weekend wszystko się poprzesuwało. Ten koń ma do tego niesamowitego farta - chyba nigdy go nie wytnę 👿 Teraz termin jest na środę / czwartek...

Lans na drugim chłopczyku (uwielbiam tego konia!!!)

Tu jak widać -mega zaciesz:

Rozgrzewka:

Znowu półpiruety:

I oczko - halowe:

Starczy 🙂
wątek zamknięty
Jak się domyślam, kastrujesz bo chłopak nie kryjący? śliczny jest...
Mój też miał 2x przekładaną... ale w końcu jak go dorwali... chyba mi ciężej było się z tym pogodzić niż jemu  🤔wirek:
wątek zamknięty
Cobrinha, ale on mi się już prawie półtora roku tak przemyca ;P Najpierw był takim pierdołowatym, milusim Kucyczkiem, w ogóle jak wałach, to co tu kastrować. Potem się zaczął sezon, trochę startów, błyskawicznie przyszła wiosna, było za ciepło, za dużo owadów. Miał być robiony na jesieni, to załapał jakąś infekcję i pokasływał. Potem przyszły mega mrozy, i chcieliśmy przeczekać. Jak już teraz wyznaczony termin na 100%, to lekarzowi wypada dysk. Ciekawe, co będzie w środę :P

Kucyk może i jest fotogeniczny, ale na reproduktora to dla mnie za mało. Miał ostatnią szansę na licencję w Książu, niestety nie zechciał skorzystać. Więc ciachu-ciachu - mam już po dziurki w nosie tego, że chudnie okrutnie na wiosnę, myśli o niebieskich migdałach, a ostatnio zdemolował padok i szykował się do krycia kolegi wałacha 🤔wirek:
wątek zamknięty
🤣,  Quanta, no ale szansę dałaś chłopakowi, cóż, można uznać, że występkami w Książu sam zdecydował 🤣

A Ty napisz lepiej co to ten drugi chłopak?
wątek zamknięty
pan puszysty przedstawia:

pan puszysty we własnej osobie, Zbrosławice

kalinaka czyli 2 w jednym

przyszła mamusia z przyszłym hodowcą  😀

wątek zamknięty
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
08 marca 2010 15:03

wątek zamknięty
Brzask jak ja was dawno nie widziałam  😵
co u was?
rudy jak zwykle  😍
wątek zamknięty
oti   Everybody lies...
08 marca 2010 15:48
To miała być pożegnalna sesja przed kastracją (wyznaczoną na dziś), ale oczywiście po telefonie do weta w weekend wszystko się poprzesuwało. Ten koń ma do tego niesamowitego farta - chyba nigdy go nie wytnę 👿 Teraz termin jest na środę / czwartek...

hehe, nie martw się quanta, ja swojego próbuję wykastrować już 5 lat i zawsze COŚ się musi wydarzyć 😉 a konie jak zwykle boooskie!  😜 a jak się Rudy miewa?
wątek zamknięty
quantanamera, powariowałaś z tymi włosami 🙂 ale foty cudne 🙂

Pączuś 🙂

wątek zamknięty
Quanta, Obydwaj chłopcy baardzo przystojni :kwiatek:
Brzask, Strasznie długo Cię nie było. Co tam u Was?
Burza, Piorun piękny jak zwykle. Szczególnie na drugim! 🙂

turbo

i Hera chwali się swoją piękną dzuirą w głowie  🤔wirek:
wątek zamknięty
Mia, ładna klaczucha 🙂 a co za kantarek macie?
wątek zamknięty
oti, nie strasz mnie 😲 Mam teraz w codziennej opiece wałacha i jednak jest to ogromna różnica i w obsłudze, i w jeździe, i padoków więcej, a jak już sobie pomyślę, że Kucyk mógłby mieć kolegę na padok i może jakąś trawę w sezonie, to zaczynam bardzo mocno trzymać kciuki za konkretny termin 🙂
A rudy bardzo dobrze, ostatnio zaszczepiony, dokazuje, zjadł jedną jarpolową derkę zimową 😀iabeł: Miałam go odwiedzić w przyszły weekend - z aparatem 😍 , ale pierwszeństwo ma doglądanie Kuca po zabiegu, a skoro Kuca jajka się opóźniają, to i wyjadę później... Ale chyba rudy jeszcze do lipca zostaje na miejscu.

epk, to jest 12-to letni sp, bardzo dużo potrafi, w środku z niego straszny cykor, na zewnątrz wielki pieszczoch, ciekawa mieszanka 😎 Ale mój typ - świetnie mi się na nim jeździ, coraz więcej luzu na tych jazdach, niedawno rozmarzła część placu i wsiadłam na zewnątrz - przeżyliśmy obydwoje 😁 No i skaczę nawet w miarę regularnie 🤣
wątek zamknięty
Burza, Dziękujemy 🙂 A kantar to King Arthur Premium czy coś takiego
wątek zamknięty
08 marca 2010 17:07
misiuni69, Dziekuję  :kwiatek:

Mia, U Nas wszystsko dobrze, narazie zadnych problemów ze zdrówkiem nie widać. Chociaż juz zaczynam się bać co to bedzię jak przyjdzie wiosna  🙄

a tak przy okazji, pamiętacie "moją" młodą siwą?
udało mi się ją sprzedać, znajomej ktora teraz stoi ze mną w stajni  😀 , minął już ponad tydzień i dziewczyny zaczynają sie naparwde fajnie dogadywać.

Z nową właścicielką:

wątek zamknięty
08 marca 2010 18:20
slojma Burza Zairka - :kwiatek:

kasska - piękny koń i cudne ogłowie. 😉

quanta
- jak zwykle rewelacja! 😀

Burza
- co to za czaprak? Eskadronowa wiosna 2009? 🙂

Mia - boskie uszka. 😍

edit: Brzask, poradź znajomej, żeby zmieniła sposób siodłania, bo siodło koń będzie miał na uszach za chwilę. 😉
wątek zamknięty
08 marca 2010 19:09
Pursat, nie martw się, uwaga była zwrócona odrazu  😉
wątek zamknięty
Pursat, hehe, nie, coś co powinnaś mieć przy swoim lubieniu różu- biały czokoczip 😉
wątek zamknięty
quanta Kucyk jak zwykle mnie powala  😜  : możesz napisać rodowód tego drugiego pięknego stworka? może być na pw🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.