O czym teraz myślisz ?
O tym że jutro będę miała na udzie pięknego siniaka, ale to nic, teraz muszę żyć nadzieją że ten pod okiem do jutra nie zsinieje i zostanie tylko różowy i lekko wystający 😁
O tym, że nienawidzę Polski, tu jest brudno, śmierdząco i wszyscy są ciągle niezadowoleni. Jest toksycznie po prostu.
o tym, że mamy srebro ! brawo Adam 🙂
O tym czy przestać słuchać GD aby obejrzeć film 🤔
Zastanawiam się właśnie po co ktoś może drukować wątki z volty. W spisie akualnych czynności siedzi jakiś gośc i drukuje juz któryś wątek 😉
I to ciekawe watki wybiera, aktualnie: "Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " ).
Mysle o tym czy chce mi sie wstac rano wybrac sie na zawody. Hmm....
O ile z Body można wydrukować przydatne info i porady dziewczyn to zupełnie nie kminie co fajnego w "wszystko co chcecie poradzic a nikt nie pyta" 😂 Tak nudzi mi się 😉 Chyba pójdę spać
żeby już był poniedziałek, godzina 21.
O ludziach, których znam i o pewnej forumowiczce. I o dzisiejszej "imprezie".
[quote author=Izuś-.- link=topic=4892.msg494390#msg494390 date=1266707356]
O tym czy przestać słuchać GD aby obejrzeć film 🤔
[/quote]
NIE! 😉 💘
o tym, ze... znow mam temperature 😵 a juz bylo calkiem dobrze 👿
a takze o moim koniu. o obu w sumie.
o słoneczku za oknem i spacerku z malutką
Kaprioleczka - zdrówka :kwiatek:
O tym, że znów muszę wracać do Warszawy bez Karsona... i że z tego powodu nie jestem tak bardzo u siebie, jakbym tego chciała.
o tym że właśnie muszę się zbierać bo kobyła znajomego uszkodziła kopyto ... a miała być tak spokojna niedziela ...
że ważne założenie się się nie sprawdziło, z gatunku życiowych, więc parę rzeczy muszę przemyśleć.
że sama tak pięknie sobie utrudniam życie
halo, możesz zdradzic, co to za założenie?
Cały czas o tym czy zrobiłam wszystko co mogłam i czy na pewno podjęłam słuszną decyzję. Wszyscy mówią, że tak i ja w sumie też to wiem, a mimo to mam wątpliwości :/
O tym, że się nie wyspałam.
O tym czy jechać do konia dzisiaj czy dopiero w środę.
O tym, ze laptop z podlaczeniem do netu do wybawienie na coniektorych zajeciach.
9 lat temu na świat przyszedł ogierek...Lord Lancaster...myślę o Tobie Słoneczko 😕
o tym, że miało być fajnie w wyszło jak zwykle 🙂 ale jeszcze się uda 🙂
o tym, ile przyjemności czasami sprawia odrobina złośliwości. 😀
_kate, ty podła babo 👿 :P
moje czynności nie dotyczą forum ani koni, ani niczego co z nimi związane 😀
może i podła. Dość już mam zachowywania sie właściwie, odpowiedzialnie i na miejscu 😀 😀
Myślę sobie ,że wszytko co najgorsze już się wydarzyło i może być tylko lepiej, pomimo tego , że zakończyła się moja 13 letnia przyjaźń(ha może wcale nią nie była) i że bieganie po trawie z rana, śpiewanie piosenki zielono mi i łapanie promyków słońca było całkiem niezłą odskocznią od tego całego show dnia codziennego. Podróże astralne są dobrą odskocznią od rzeczywistości , a także dobrym sposobem na poznanie własnego "JA" .
o tym że jestem głupia bo umówilam się na wieczór a tak okropnie nie chce mi się nigdzie wychodzić, do tego mam lekkiego dola po zimowego i od piatku nigdzie nie wychodze, i nie mam ochoty nawet się ogarnąć. A odmówić już nie moge bo dwa razy go wystawilam eh! 🤔
O tym, ze wszyscy potrafili sie w moje urodziny zachowac poza moim ojcem, ktory oznajmil mi ze jestem nikim i nigdy do niczego nie dojde 🤔
Ale urodziny mam calkiem przyjemne 😉
To powiedz , że wolisz być nikim niż takim gburem jak on ...
Przepraszam jeśli przesadziłam , ale ostatnio często spotykam sie z takimi przypadkami i mnie powoli zaczynają wkurzać.
[quote author=Alexa:P link=topic=4892.msg504133#msg504133 date=1267396741]
To powiedz , że wolisz być nikim niż takim gburem jak on ...
Przepraszam jeśli przesadziłam , ale ostatnio często spotykam sie z takimi przypadkami i mnie powoli zaczynają wkurzać.
[/quote]
juz to tyle razy slyszalam, ze jeszcze powtorzy to 20 razy to zacznie to byc dla mnie zabawne 🙄 ale bycie traktowana jak idiotka do szescianu po prostu nie jest przyjemne.
Zastosuj zwrotne porównanie negatywne w typie:" Lepiej być nikim i dojść do niczego, niż być kimś, kto jedynie do głupiej córki doszedł". To zazwyczaj działa, bo nie odbijasz tylko piłeczki, ale zmieniasz płaszczyznę sporu.
A poza tym: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, kiedykolwiek by przypadały.
Że zdam poetykę, że zdam poetykę,że zdam poetykę,że zdam poetykę,że zdam poetykę,że zdam poetykę,że zdam poetykę...