O czym teraz myślisz ?

helcia   Wiedźma z czarnym kotem
20 lutego 2010 20:01
O tym że jutro będę miała na udzie pięknego siniaka, ale to nic, teraz muszę żyć nadzieją że ten pod okiem do jutra nie zsinieje i zostanie tylko różowy i lekko wystający  😁
O tym, że nienawidzę Polski, tu jest brudno, śmierdząco i wszyscy są ciągle niezadowoleni. Jest toksycznie po prostu.
o tym, że mamy srebro ! brawo Adam 🙂
O tym czy przestać słuchać GD aby obejrzeć film  🤔
Zastanawiam się właśnie po co ktoś może drukować wątki z volty. W spisie akualnych czynności siedzi jakiś gośc i drukuje juz któryś wątek 😉
I to ciekawe watki wybiera, aktualnie: "Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " ).

Mysle o tym czy chce mi sie wstac rano wybrac sie na zawody. Hmm....
O ile z Body można wydrukować przydatne info i porady dziewczyn to zupełnie nie kminie co fajnego w "wszystko co chcecie poradzic a nikt nie pyta"  😂 Tak nudzi mi się 😉 Chyba pójdę spać
Gillian   four letter word
21 lutego 2010 00:01
żeby już był poniedziałek, godzina 21.
O ludziach, których znam i o pewnej forumowiczce. I o dzisiejszej "imprezie".
[quote author=Izuś-.- link=topic=4892.msg494390#msg494390 date=1266707356]
O tym czy przestać słuchać GD aby obejrzeć film  🤔
[/quote]
NIE!  😉 💘

o tym, ze... znow mam temperature  😵 a juz bylo calkiem dobrze  👿

a takze o moim koniu. o obu w sumie.
o słoneczku za oknem i spacerku z malutką

Kaprioleczka - zdrówka  :kwiatek:
Averis   Czarny charakter
21 lutego 2010 11:06
O tym, że znów muszę wracać do Warszawy bez Karsona... i że z tego powodu nie jestem tak bardzo u siebie, jakbym tego chciała.
m.indira   508... kucyków
21 lutego 2010 11:16
o tym że właśnie muszę się zbierać bo kobyła znajomego uszkodziła kopyto ... a miała być tak spokojna niedziela ...
że ważne założenie się się nie sprawdziło, z gatunku życiowych, więc parę rzeczy muszę przemyśleć.
że sama tak pięknie sobie utrudniam życie

halo, możesz zdradzic, co to za założenie?
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
22 lutego 2010 07:33
Cały czas o tym czy zrobiłam wszystko co mogłam i czy na pewno podjęłam słuszną decyzję. Wszyscy mówią, że tak i ja w sumie też to wiem, a mimo to mam wątpliwości :/
O tym, że się nie wyspałam.
O tym czy jechać do konia dzisiaj czy dopiero w środę.
O tym, ze laptop z podlaczeniem do netu do wybawienie na coniektorych zajeciach.
9 lat temu na świat przyszedł ogierek...Lord Lancaster...myślę o Tobie Słoneczko  😕
Gillian   four letter word
24 lutego 2010 21:09
o tym, że miało być fajnie w wyszło jak zwykle 🙂 ale jeszcze się uda 🙂
o tym, ile przyjemności czasami sprawia odrobina złośliwości.  😀
_kate, ty podła babo 👿 :P
moje czynności nie dotyczą forum ani koni, ani niczego co z nimi związane  😀
może i podła. Dość  już mam zachowywania sie właściwie, odpowiedzialnie i na miejscu  😀 😀
Myślę sobie ,że wszytko co najgorsze już się wydarzyło i może być tylko lepiej, pomimo tego , że zakończyła się moja 13 letnia przyjaźń(ha może wcale nią  nie była) i że bieganie po trawie z rana, śpiewanie piosenki zielono mi i łapanie promyków słońca było całkiem niezłą odskocznią od tego całego show dnia codziennego. Podróże astralne są dobrą odskocznią od rzeczywistości , a także dobrym sposobem na poznanie własnego "JA" .
o tym że jestem głupia bo umówilam się na wieczór a tak okropnie nie chce mi się nigdzie wychodzić, do tego mam lekkiego dola po zimowego i od piatku nigdzie nie wychodze, i nie mam ochoty nawet się ogarnąć. A odmówić już nie moge bo dwa razy go wystawilam eh!  🤔
Do trzech razy sztuka  😀
O tym, ze wszyscy potrafili sie w moje urodziny zachowac poza moim ojcem, ktory oznajmil mi ze jestem nikim i nigdy do niczego nie dojde  🤔

Ale urodziny mam calkiem przyjemne 😉
To powiedz , że wolisz być nikim niż takim gburem jak on ...
Przepraszam jeśli przesadziłam , ale ostatnio często spotykam sie z takimi przypadkami i mnie powoli zaczynają wkurzać.
[quote author=Alexa:P link=topic=4892.msg504133#msg504133 date=1267396741]
To powiedz , że wolisz być nikim niż takim gburem jak on ...
Przepraszam jeśli przesadziłam , ale ostatnio często spotykam sie z takimi przypadkami i mnie powoli zaczynają wkurzać.

[/quote]

juz to tyle razy slyszalam, ze jeszcze powtorzy to 20 razy to zacznie to byc dla mnie zabawne  🙄 ale bycie traktowana jak idiotka do szescianu po prostu nie jest przyjemne.
Zastosuj zwrotne porównanie negatywne w typie:" Lepiej być nikim i dojść do niczego, niż być kimś, kto jedynie do głupiej córki doszedł". To zazwyczaj działa, bo nie odbijasz tylko piłeczki, ale zmieniasz płaszczyznę sporu.

A poza tym: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, kiedykolwiek by przypadały.
Averis   Czarny charakter
28 lutego 2010 23:45
Że zdam poetykę, że zdam poetykę,że zdam poetykę,że zdam poetykę,że zdam poetykę,że zdam poetykę,że zdam poetykę...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się