KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

insanity, ten  z allegro ?
wątek zamknięty
Fanga, tak ten z allegro 😀
wątek zamknięty
Kurde...muszę zmienić męża.  🤔

Tunrida bierz mojego! Ja się zamienię  😁 Tylko mój jest bardzo żerny, więc nie wiem, czy Cię taniej nie wyniesie jednak  kupowanie tych wszystkich czapraków  😁 czyli - bądź dzielna i kupuj. A jakby co, to ja się mogę na tydzień zamienić  😜
wątek zamknięty
Pokemon- moja droga...ale na męża czy na czaprak?
Bo w zasadzie......to ja mogę i na to i na to.  😀 Mój też sporo je i do tego wyżera dzieciom słodycze.  😉
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
09 lutego 2010 17:54
tunrida, pożycz męża! chociaż nie,na swojego też narzekać nie mogę - oglądam wczoraj fotki nowych eskadronów i mówię (nie licząc na entuzjazm) - "fajne,nie?"
on - wskazując palcem na monitor " ten fajny,ten fajny i ten...no i derka ciekawa"
ja: 😲
on:"tylko bez sensu te herby trochę,ale da się przeżyć"
ja: 😲 😵

ANKY - jakiś sklep w Polsce (wiem dokładnie jaki 😉 ) - ma dobre kontakty tutaj i chwilowo zabukował wszystkie pady ze starych kolekcji,dopóki ten sklep nie zrealizuje swojego zamówienia (czyt. zapłaci i odbierze) nie przyjmą naszego zamówienia,nie mniej jednak zamówiłam w ciemno 10 padów alt rossa i 5 seagreenów) - ale na dwoje babka wróżyła...chociaż jak nie przeze mnie,to najwyżej przez owy sklep zrealizujecie.
natomiast podtrzymaliśmy zainteresowanie owijkami i ciuchami,które powinny znaleźć się na liście.korespondencja wymieniona,czekamy na odpowiedź.

ESKADRON - rozmowy były na Spoga,potwierdziły nasze plany, znajomy wybiera się na stosowne zakupy na pewno przed Torwarem,realnie za 2-3 tygodnie.Dostał ode mnie listę którą sporządziłam na podstawie waszych pw, nie wykluczone,że dowiezie także ripstopy i dralony z dawnych kolekcji, o ile będą rozmiary L i XL,bo takie były najbardziej popularne.jak towar będzie w Polsce,najpierw potwierdzę czy nadal osoby zainteresowane chcą kupić to co deklarowały,pozostała część znajdzie się w ogłoszeniach.

Euro-star - mamy drobne problemy komunikacyjne,ale działamy.

dziękuję za uwagę i (nie)cierpliwość 😉

p.s. będę miała możliwość zamówienia pozycji z nowej kolekcji eskadrona z 5 może 10 % zniżką na kilka sztuk - hurt tu nie przejdzie,reszta na pw.
wątek zamknięty
Tunrida na męża. Ja swojemu pokazałam tą kolekcję bordo-granata, a on do mnie - a co to jest  😵 tak jakby nie widział tych 16 czapraków i mnóstwa innych rzeczy, jakie posiadam.
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
09 lutego 2010 18:02
ignorantia szmatoholizmu nocet  🤣

pokemon - widocznie masz ich jeszcze za mało  🏇 do roboty  😅
wątek zamknięty
Dobra laski, że tak powiem. Która miała polopad w ręku? Dużo toto grubsze od Anky, czy nie? Bo jak nie dużo grubsze to biorę.  😀iabeł:
wątek zamknięty
gdzie moge znalezc te pomaranczowe owijki horze pasujące do hazela ?  😉
wątek zamknięty
Ja mam polopad, ten jednokolorowy, dla mnie jest grubsze trochę😉
wątek zamknięty
Tak na oko Likier ile grubsze? Niedużo, nie?  😀iabeł:
wątek zamknięty
Są nieco bardziej "sztywne" i może dlatego wydaje się, ze są grubsze, ale nie jakoś tam strasznie dużo 😉)
wątek zamknięty
wg. mnie są sporo grubsze, ale mi to nie przeszkadza.. i dużo lepiej układają się od anek  😉
wątek zamknięty
apropo anek to Euro stary biją je na głowe  😉
wątek zamknięty
o tak! zdecydowanie  😀
wątek zamknięty
Dzięki za pomoc. Raz kozie śmierć. Najwyżej pożyczycie mi potem na pizze i czekoladę dla dziecka ( bo na chleb to mi wystarczy)  😜
wątek zamknięty
generalnie to anky są za małe, bez wycięcia na kłąb i do tego flaczeją po praniu  😉
wątek zamknięty
tulipan, też to zaczęła zauważać, ale dopiero po kupieniu używanej anky sunshine, bo pozostałe moje anky, które są moje od nowości są fajne i nie tracą na grubości...

tunrida, polopad jest krótszy po grzbiecie, ale za to dłuższy w dół  o ok 5 cm z kazdej strony;P
wątek zamknięty
Likier - moje anky nie stracily na objetosci tylko nie sa juz sztywne.
wątek zamknięty
a do tego źle się ukłądają, ale to po kilku praniach... robi się taka zmarszczka po skosie od końca czapraka w dół w stronę siodła...

za to ES można prać 100 razy i będzie się trzmał tak jak na początku!
Likier, jak Twój ES hazel?? dobrze się trzyma?
wątek zamknięty
likier- ale Ty mówisz o ujeżdżeniowych a ja o wszechstronnych. Podobno wszechstronne są podobnej wielkości co wszechstronne Anky. I dobrze.
wątek zamknięty
Tunrida, a sorry 😀 Ale tak czy siak, są bardzo fajne, tylko od wew. mają bawełne, a nie tak jak es czy anky.

Korsik, jest śliczny, nie dość, ze kolor jeszcze ładniejszy na żywo, to świetna jakość wykończenia, dużo lepsza niż anky 😉 W zwiazku z tym kupiłam jeszcze drugiego maxa, Plum i mam ochotę na jakiegoś stripe ina, gdybym miała kasę to bym tego irisha z allegro przygarnęła 😉
wątek zamknięty
Kurde....uwaga uwaga...potrzebuję pomocy !!!!

Już se prawie kupiłam polopad Beluga (w żółte paski) gdy nagle dotarł do mnie głos znajomej, która mnie przestrzega, że :
-podobno jasny kolor farbuje od tego ciemnego ( ale fakt, że była mowa o paskach biało-brązowych)
-podobno materiał to zwykła taka bawełna, nic ciekawego i nie umywa się do do materiału Anky który jak wiemy jest podróbką alcantary  😉
-podobno szybko robią się na materiale takie kulki

Czy to prawda?
Bo już prawie robię KLIK myszką na "zamów" i nie wiem czy klikać czy cholerka nie klikać. Bo podoba mi się ogromnie, ale jeśli to ma być byle co, to chyba nie za taką kasę?
HELP !!!
wątek zamknięty
Pasiaki mają inny materiał niż zwykle. Kiedyś ktoś wstawiał zdjęcia pasiaka w wątku o wymanie i wyglądał jak wymięta szmata... ze zwykłymi nic się nie dzieje, jednak za tą kasę kupiłabym ES
wątek zamknięty
Ja mam jednokolorowy flax, jak dla mnie bardzo dobrze wykończony, ale nie jest to
alcantra tylko bawełna, od zew i wew. Ale o dziwo mimo, że jest jasny nie brudzi się w ogóle.
Mi się podoba nawet bardziej od Anek, dlatego że to coś nowego, ładnie wykończone i fajnie
wygląda kontrastujaca lamówka i herb, ale nie gwarantuje, że Tobie też będzie pasował😉)
wątek zamknięty
Tyle, że Korsik- tak mi się podoba to pasiaste połączenie szarego z żółtym, jak nic innego. Euro star swoją drogą jedzie do mnie, ale te paseczki żółte...
Pomóżcie baby.  :kwiatek: Kto taki ma? Kto macał? Jak on się w użyciu spisuje?
wątek zamknięty
sierra też maiła pasiaka i z tego co kojarzę nie polecała
wątek zamknięty
Tunrida, ja mam gładki polopad, nie prałam go jeszcze, ale mi on pasuje, mimo innego materiału, ale dorwałam w promocji za 199. Jak z pasiakiem to nie wiem...

Wiesz tyle ocen ile osób, jedni nie lubią anek, jedni je kochają😉
wątek zamknięty
tunrida mówisz cały czas o bicolorze z ostatniej kolekcji beluga -flax?
wątek zamknięty
Tak Hera- tak. A co????  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.