wiem ze forumowa domiwa jest z Grudziadza, wiec przypuszczam ze oplaca licencje w kuj-pom a startuje Sopot, Robson i chyba zach-pom tez ?
wiec wychodzi na to ze uznaja z innych woj. tez 😉
i dobrze, bo w warminsko-mazurskim licencja zwodnika kosztuje 20 zl (niezrz. 60) a konia 25. a nie po 50 jak na pomorzu...
Angeel 😉 jestem z Grudziadza. aktualnie zmienilam barwy. wczesniej startowalam z klubu z kuj-pom. startowalam i w tym wojewodztwie i w pobliskich glownie pomorskim: Robson, Sopot, Kwidzyn( gdzie zdalam licencje i normalnie mi uznali) teraz jestem w klubie z pomorskiego i tez nie jest zle. ale tutaj ratuje to ze skladki klubowe sa male i ubezpieczenie mam w tych skladkach 😉 ale nie ma znaczenia gdzie jestes zarejstrowana i gdzie startujesz 😉
ale Robson to nie pomorskie :P
ja niby bylam w pomorskim, ale ze teraz na mazurach jestem i tam glownie chce startowac (latem tylko w Sopocie i okolicy) i ze w warm-maz sa mniejsze skladki to chyba tam sie zapisze :P
hehe to z rozpedu;p wiec tez warminsko-mazurskie 😉
to prawda że zawodów nie będzie??
No właśnie, będą czy nie będą, muszę wiedzieć bo sesję foto planuję... ;p
no ja dzisiaj słyszałam ze ma ich nie być bo się praktycznie nikt nie zgłosił... czyżby protest ?? 😀iabeł:
Na mnie nie patrz,ja nic nie wiem! 👀
🤣
też słyszałam, że ma ich nie być...
żeby tylko ujeżdżeniówki się odbyły...
Ze strony skj-tu:"Z przykrością informujemy, iż z braku dostatecznej liczby
zgłoszeń zawody zostają odwołane."
_kate, Też mam nadzieje, że ujeżdżeniówki będą... Ostatnio było sporo osób, więc może teraz też będzie, chociaż wiem np. że nie będzie ekipy z Dziemian (więc jakieś 4-5koni do tyłu) 🤔
już można się zapisywać, ja już wiszę na liście 👀
szlag mnie trafi jak ich nie będzie- po diabła mi wtedy te licencje, rejestracje itp.
To prawda odwolane 😉 w sumie sie nie dziwie. takie ceny 😂 za nic... moze cos sobie przemysla chociaz zaczynam w to watpic.
No ceny może i swoje zrobiły, ale myślę, że na to złożyło się jeszcze:
a) Brak wyrobienia na czas licencji zawodników, koni, trenerów,luzaków, fotografów etc
b) Nie miłe wspomnienia z ostatnich zawodów, co do podłoża (Ponoć teraz jest lepsze, ale niektórym po prostu szkoda koni)
c) Pogoda i stan dróg (Tu też pewno szkoda i koni i samochodów i czasem czasu na odkopywanie się, żeby w ogóle ze stajni wyjechać... ;-) )
Jesli chodzi o sprawe licencji.Do nas tez nie odeslano jeszcze ale majac dowody wplaty mozna spokojnie jezdzic. a wiekszosc z tego co mi wiadomo to ma juz oplacone 😉 co do podloza fakt ale zgloszenia az tak nie zmalaly od tego. nie mowie tu o sobie ani o nikim przykladowym ale malo takich co by i tak pojechali 🙄
zima zimą ale prognozy itd. nie byly straszne. no coz.
Mam kontakt co najmniej z kiludziesiecioma stajniami ktore chcialy sie wybrac od sopotu z kazdej liczac minimum 2-3 wszyscy zgodnie stwierdzili ze zdecydowalo podniesienie oplat.
Za licencję zapłaciłam równo miesiąc temu, jeszcze jej nie mam w ręku. Na stronie PZJ jestem, ale z błedem w licencjach. Jak mi źle wystawili plastik to się wścieknę 😤 Błąd jest akurat w jedynej licencji, która mi jest naprawdę potrzebna...
Miesiac ?? Czepiasz sie. W zeszlym roku plastik przyslali mi jakos w maju (zaplacilam w styczniu).
W maju to ja mam nadzieję być już w trakcie sezonu ...
To bedziesz biegac z papierkami zastepczymi.
Czyli nie ma co się telepać w weekend na hajpo?
Niech się nie dziwią, że nie ma zgłoszeń. I pewnie nie będzie, chyba, że pójdą po rozum do głowy i obniżą ceny 🤔wirek:
Apropo hipo, może już było, to prawda, że odznaka przeniesiona na marzec?
A właśnie jak to jest jak się nie ma plastiku, a na stronce się jest?
Ja do Sopotu nie planuje się wybierać puki co. 🤔wirek:
teoretycznie i praktycznie - to,że jesteś na stronie pzj i masz potwierdzenia wpłaty w zupełności wystarcza...chyba,że trafisz na jakiegoś świętszego-od-papieża to wtedy może się czepiać braku plastiku 😉
a to w ogole ktos tu papiery sprawdza na zawodach ? 👀 mnie sie nigdy nie zdarzylo 😁
Angeel, zaczeli ostatnimi czasy.
nooo prosze. to dobrze ze mnie tu nie ma :P
na zawodyjezdzieckie.com są już propozycje zawodów ujeżdżeniowych.
Ciekawe czy sie odbeda czy tegorocznej tradycji stanie sie zadosc i ujezdzeniowki rowniez odwolaja.
kate, nie wkurzylas sie ze sa towarzyskie tez? czy inne klasy chcesz jechac?