Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

nie będę płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba się przyzwyczaić, że automaty żrą moje pieniądze i nie dają na dodatek czekolady...
A licencję się wyrabia, a jej nie trzeba.
poza tym może P pojadę, a tu już muszę mieć papiery.
Z propozycji: "startowe wg tabeli podanej poniżej"

Może mnie ktoś oświecić, gdzie ta tabela poniżej? 🤔
Oczywiście w ujeżdżeniowych zawodach nie pobieramy startowego. Propozycje już poprawione.
Dziękuję 😉 już myślałam, że to jakaś kolejna nowość.
Podczas HPP-B odbędą się konkursy regionalne P i N.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
06 lutego 2010 18:35
w propozycjach jest,że P i N odbędą się przed HPP,czy to znaczy że P rozpocznie się w okolicy 6 rano? 😜
Ktoś .. 👀  W tamtym roku zaczynało się o 8? 9?  I też było P i N . Także nie strasz  🙇
06 lutego 2010 18:43
a teraz w propozycjach jest że N Pucharowe rozpoczyna się o 8,a potem w propozycjach regionalek jest,że P i N regionalne odbędą się przed...Karidowa dziś mnie tak nastraszyła...ale jeżeli ja pojadę,to dopiero pucharowe N.
naprawde sadzicie ze tyle ludzi do sopotu przyjedzie?
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
06 lutego 2010 18:46
magda, na HPP chyba tak.
magda  no na HPP raczej tak .

Ktoś .. 😵 Nie no pewnie jakiś błąd w propozycjach, coś pokręcono..
szczerze - watpie.
Ponia   Szefowa forever.
06 lutego 2010 18:53
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg474878#msg474878 date=1265481306]
w propozycjach jest,że P i N odbędą się przed HPP,czy to znaczy że P rozpocznie się w okolicy 6 rano? 😜
[/quote]

a ja myślałam,że Ty się na Seniorski HPP wybierasz 😎 no a przynajmniej na MR.😉
W tamtym roku było trochę uczestników.. Ja nawet propozycji jeszcze nie widziałam.
Ponia   Szefowa forever.
06 lutego 2010 18:58
Ponia dziękuje, ale nie chcą się otworzyć u mnie..  za mały sygnał  🤔wirek:  fuck. 😵
07 lutego 2010 10:37

a ja myślałam,że Ty się na Seniorski HPP wybierasz 😎 no a przynajmniej na MR.😉
a pewnie,że pojade MR,Viktorynką 🙂

zmieniając temat, "kto nie może,jak nie Pomorze" 😉

http://zawodyjezdzieckie.com/?p=1082#comments
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
07 lutego 2010 10:55
Ja się przy okazji dowiedziałam że miałam elim. w konkursie w którym nie startowałam.  😁

mam pytanie, jaka jest strona POMORSKIEGO ZWIĄZKU JEŹDZIECKIEGO?

może ktoś link dać ?

Ktoś - nie, to nie jest Pomorze. 🙄  To są jednostki z Pomorza. 😵 Ja byłabym zachwycona  spotkać się z taką sławą , porozmawiać, dopytać i wgl . A tej nie pasuje.. a tam .. 🤔
tez sie ostatnio probowalam dostac na ta strone ale niestety nie dziala
No właśnieee 🤔 chciałam zobaczyć czy jest już jakiś pomorski kalendarz  na 2010 rok co do zawodów. Gdzie indziej nie znajde , prawda?  🤔
07 lutego 2010 18:30
Zapnij się, puki co jest tylko kalendarz na sezon halowy... hala tylko w Sopocie... kalendarz Sopotu na skj'cie. 😉
07 lutego 2010 18:44
słuchajcie a ja mam pytanie, wiadomo już co zrobią a może czy cokolwiek zrobią z podłożem na hpp?
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
08 lutego 2010 12:47
podleją?
I zawałują, i zabronują.
czyli wymiana podłoża na hali to plotka i pobożne życzenie?  :/ szkoda...
08 lutego 2010 13:36
Cimeries, zdecydowanie tak. 😉
W zeszłym roku pani Prezes na zebraniu wyraźnie powiedziała, że nie będzie żadnych drobnych inwestycji skoro ma ruszyć modernizacja całego obiektu, więc trudno uwierzyć w wieści o wymianie podłoża na hali. W zeszłym roku HPP w skokach i uj jakoś się odbyły na tym podłożu, nawet nikt bardzo głośno nie narzekał, więc w tym raczej będzie podobnie.
ktos z was wybiera sie na trening z Jurkiem Krukowskim ? (widzow tez uwzgledniam w pytaniu ) 👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się