Nasze końskie KOLEKCJE !

Przegięcie 🤔wirek: .
świryyy  😁
insanity aaa 😜 kolekcja wspaniała 😀
trzynastka   In love with the ordinary
11 stycznia 2010 16:11
A ja znalazłam TAKĄ stronę. Na samej górze zmieniamy "foldery" (jeśli można to tak nazwać 😉 )

z tej strony - moim zdaniem najlepsze 🙂 2 pierwsze nadają się na nagrody/ statuetki w zawodach 🙂

a oto moja kolekcja czapraków/padów. stan na dzień dzisiejszy: 30

Boooska kolekcja  😍

Mam 6 czapraków, jeszcze kilka i dam sobie spokój, bo po co ?
Grafitkowa   bo albo jest ta nałogowe, albo poprostu lubi sie nie wiem nie da sie tego opisac ale tez w to wpadłam 😀
dzięki bogu ze mam wysoka szafke i blisko do sufitu  😀 ale i tak kolekcja boska jeszcze jakbys je kolorystycznie ulozyla to wogole szal cial 🙂
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
11 stycznia 2010 21:20
A ja ostatnio chęci i czasu na tworzenie nie mam.

Tak zbiorczo powiem: Piękne kolekcje  👍

Nawet mnie się podoba, bardzo!
Chciałam zrobić zdjęcie swojej figurki, ale wcisnęłam ją "tymczasowo" do jakiegoś pudła i jak kamień w wodę :/
asds   Life goes on...
17 stycznia 2010 13:18
Garfitkowa Po tym jak zobaczyłam twoja kolekcje wróciła mi wiara że jeszcze z moim szmatoholizmem nie jets źle  😁

Moja skromna ,przy koleżanki powyżej, kolekcja 10 szmatek.
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
17 stycznia 2010 16:49
Kurcze, kurcze! Ale dziewczyny macie piękne kolekcje 🙂 Zwłaszcza te czaprakowe 😉

Nie wiem w jakim wątku się o to zapytać, a skoro to jest o kolekcjach to zrobię taki mały  🚫 . Bowiem, czy ktoś się orientuje gdzie w Rybniku (z wyjątkiem Smyka) można kupić koniki Schleich? 🙂 Byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje 🙂
Grafitkowa  a masz tam jakies "markowe" czapraki ? Eskadron , Anky , EuroStar ? Mogłabyś im zrobi fotkę z bliższa jak asds
Graba.   je ne sais pas
18 stycznia 2010 09:07
ale to nie kolekcja Grafitkowej tylko insanity 😉
Hejka tak czytam Was i czytam, Czad !! nie jestem sama  😀
Ja jestem kolekcjonerką od ,ojej!! nie pamiętam więc dawno, oprócz tego mam dwie śliczne kobyłki-kobitki.
Niestety miałam kolekcje 234 koników i pewnie tak starych że niektórzy z Was na oczy nie widzieli i ile walk stoczyłam by je zdobyć, a teraz od kiedy jestem stara  🙁 moja bratanica wszystko poniszczyła 😕. ale zaczynam od nowa. Bardzo mnie ciekawi firma z W.B. utterly horses, czy mozna tam zamówić też podobizne swojego konia(pytam bo ja się znam na niemieckim :icon_redface🙂
POzdrawiam 😁
Czy któraś z dobrych duszyczek moglaby mi napisać na Priv jak z e'baya się korzysta. Aż mi głupio prosić ale może ktos pomoże 😕
ola8719 podłączam się do Twego pytania bo też mnie to nurtuje:P
Ja się własnie zarejestrowałam tyle potrafie zrobić ale kompletnie nie wiem jak wygląda platność w euro  🙇
Hej ja mam mnóstwo tam jakiś koni których za wszelką cenę próbuję się pozbyć... Zbieram tylko schleich i mam ich 20 +Kilka schleichowych zwierząt interesują mnie tylko niektóre papo ale wolę zostać przy schleich mam-
-Ogier pinto-------------Pinto
-Ogier lipizzaner------------Unker
-Klacz Hanower------------Kari
-Ogier hanower----------Himmiro
-Ogier haflinger------------Amstar
-Klacz Clydesdale----------Akkarimma
-klacz shire----------------Rewia
-Klacz Haflinger-----------Luksa
-Klacz Dartmoor-----------Schila
-Klacz Przewalskiego---------Katoda
-Klacz szetland-----------------Trui
-Ogier mustang(czarny)---------Sephal
-źrebie fryzyjskie----------------Saglavy
-źrebie arabskie stojące-------------Fire Prince
-źrebie arabskie jedzące-----------My own star
-źrebie hanower------------Kamiro
-źrebie haflinger------------Sifra
-źrebie shire---------------Schiro
-Ogier andaluzyjski-------------Sephir

-Krowa czarno-biała----------Xanty
-Byk na rodeo-------------Redron
-ciele rasy fleckvieh--------Ricko
-pegaz-----------------Alpianos
-jaguar---------------Kenia
To tyle w krótce wkleje zdjęcia  🙂
a oto moja kolekcja czapraków/padów. stan na dzień dzisiejszy: 30

30?!  🤔zczeka: 🤔zczeka: moi rodzice jak słyszą o trzecim to robią minę:  🤔 i pytają po co mi tyle czapraków.
Masz po jednym na każdy dzień miesiąca.  🏇 jeździsz codziennie w innym?
[quote author=Misskiedis link=topic=10442.msg432497#msg432497 date=1262974064]
A ja znalazłam TAKĄ stronę. Na samej górze zmieniamy "foldery" (jeśli można to tak nazwać 😉 )

z tej strony - moim zdaniem najlepsze 🙂 2 pierwsze nadają się na nagrody/ statuetki w zawodach 🙂

[/quote]

jaaaaa przepiękne są !
Oto moje koniki z PRL'u. Są podpisane imionami, które im nadałam w dzieciństwie:
http://www.kejti.pl/kejtis44cb7.html
A przy okazji to też bohaterowie moich opowiadań.
Kejti-  :kwiatek: Jak przyjemnie było zobaczyć je wszystkie. Dopiero patrząc na Twoje przypomniało mi się, że wiele takich samych miałam i ja. Pamiętam, że jak bawiliśmy się z sąsiadem w wojnę, to on miał żołnierzyki, a ja cholercia więcej koników niż żołnierzyków. I walczyłam konikami.
Aż mi się łezka w oku zakręciła patrząc na co poniektóre.
Został mi się na pamiątkę z dzieciństwa tylko ten jeden. Ulubiony zresztą.

Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
03 lutego 2010 13:47
kejti, imię Judasz śpiewak rozwaliło mnie 😂 Świetne xD
A kolekcja bardzo fajna 🙂
majeczka   Galopem przez życie!
03 lutego 2010 14:15
Obłędne są te koniki a imiona najlepsze!
Częsc mojej kolekcji (reszta lezy w domu --> reszta czyli 21 pozostalych i wiekszosc owijek do kompletu )
Tunrida, też mam takiego konika🙂 I też nie ma ogona🙂
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
04 lutego 2010 08:45
Gdzie mogę jeszcze kupić wałacha Shire firmy Schleich?
pozostaje tylko polowanie na allegro albo na ebay-u czasami sie pojawiają w rozsądnych cenach
Czasem są też w Empiku i w Smyku.
wałacha Shire juz sie nie dostanie w sklepie poniewaz zostala wycofana ta figurka juz dawno
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się