Pensjonaty we Wrocławiu

bluesa głupoty piszesz i dlaczego dajesz moje fotki ??? 🤦
mam 2 klacze fryzyjskie ALOES  I MEGANNE  to foto to nie greko tylko moja klacz aloes
i są u p.eli właśnie mi się tam podoba !
w takim razie post bluesa jest jakiś wyrwany z kosmosu 😲  może mamy kolejnego trolla...
GREKO nie jest na fotce powyżej to moja klacz fryzyjska  bluesa pisze głupoty ja mam konie u  ELI  i podoba mi się  😍 😍 😍
a ty bluesa to ......oszustko  🤦
Każdy ma prawo  mieć swoją opinię, ale jeśli bluesa kłamie to nieładnie 🤬

A te fryzy fajne. Może pani Eli będzie sie lepiej powodziło i jakoś to wszystko będzie działać na dłużej...
🏇jak narazie jest ok nawet spory ruch mamy  🏇 🏇 🏇
moje śliczności
darolga   L'amore è cieco
03 lutego 2010 00:27
BASIK - do jasnej anieli, to nie jest wątek pod tytułem "Pochwalmy się swoimi konisiami!". Przestań wrzucać zdjęcia!

Poza tym.

1) Bluesa ma w podpisie "Basik"
2) Basik zjawia się ni z gruszki ni z pietruszki...
3) Bluesa ma avatar z tego samego miejsca co Basik wstawiła fotki
4) mają podobny sposób pisania... brak interpunkcji, fatalna składnia...
5) nicki podobne...
6) obie mają skłonność do pisania imion capslockiem...

TROLL?!
Podwójne konto lub 2 trolle 😉 No albo chociaż jeden...
Wrzucilam te zdjecia na fryzim forum, bo cos mi sie wydaje, ze zostaly "pozyczone"...
Nie wierze, ze takie konie stoja u Pani Z.
Jak cos sie dowiem - dam znac.
🚫

hehehe troll z rozdwojeniem jaźni?  😀iabeł:
03 lutego 2010 11:30
Coś w ten deseń.
Mi też foty na mocno internetowe wyglądają, wczoraj nawet szukałam ich w necie, ale jeszcze nie znalazłam.
Ruda_H   Istanbul elinden öper
03 lutego 2010 11:40
a ja dziś idę na wstępną wizytacje i rozmowę w nowej stajni ... mam nadzieje, że się uda  💃

miła odmiana wkońcu Troll w nudnym wątku wrocławskich stajni  😀
A wiec na razie tyle wiem, ze w KFPS nie ma klaczy fryzyjskich o takich imionach.
Chyba, ze sa kundelkami nigdzie nie zarejestrowanymi.
A co do walacha - to Gerke, a nie Greko.
03 lutego 2010 12:04
Zima - ale Blanka ma ogiera imieniem Greko, na pewno.
A nie jest w papierach Gerke, a mowi Greko?
Ogiera, czy juz walacha?
Ja sie nie kloce, bo nie widzialam go na zywo, ale duzo o nim slyszalam... Oczywiscie, moge nie miec racji  :kwiatek:
greko to ogier...
03 lutego 2010 12:08
Jajeczka ma na pewno. Stałam w jednej stajni z nimi 😉 Chyba, że go w przeciagu ostatniego miesiaca wycięła, ale wątpię...
A w papierach może mieć Gerke, kto wie...
To mi sie ubzduralo, ze walach, nie wiem czemu.

Mniejsza z tym, bo mi glownie o tamte dwie klacze chodzilo, ze to podpierducha.
Wracając do wątku Pani Eli znalazłam na Internecie http://klub-konny-jasyr.blog.onet.pl/Okulice,2,ID393760347,n
Heh luknijcie do komentarzy 😉

Popatrzyłam na zdjęcia Corinny i uświadomiłam sobie, że wciąż tęsknie do tych koni, po tylu latach...
karolciaequilano   marzenia się spełniają
03 lutego 2010 18:05
dziewczyny pomocy  🙁 związku z przeprowadzką szukam domku dla mojego zwierzaka, jakoś w części Wrocławia koło zoo albo dobry dojazd autobusem, a kto wie lepiej jak nie Wy 🙂
Pozdrawiam 🙂
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
03 lutego 2010 18:32
karolciaequilano jezeli Grobla faktycznie znowu sie otworzy to z Zoo bedziesz miała 5 minut
Wiadomo już oficjalnie, że na Grobli będzie działała kolejna dzierżawczyni, o której była mowa wcześniej - P. Luiza. Już jest na miejscu i zaczyna wszystko przygotowywać. Co do pensjonatu to wydaje mi się, że już można się dowiadywać, ale nie wiem jak to wszystko będzie wyglądało, jak zwykle okaże się po czasie 🙂
Ale to ja się zgubiłam - kto to pani Luiza? Ma swoje konie? Jakieś doświadczenie w prowadzeniu stajni?
O p. Luizie troszkę dowiesz się z tej stronki http://www.konie.wroclaw.pl/ . Jak już pisałam wcześniej, trzymała ona konie w pensjonacie w Orionie, ale się wyniosła, no i teraz sama postanowiła zająć się tym miejscem... czy ma jakiekolwiek doświadczenie w prowadzeniu stajni.... nie mam pojęcia.
Cała historia Grobli jest dość ostro zagmatwana, ale co zrobić, że akurat tacy ludzie tam trafiają, ja akurat to miejsce znam od podstaw, nawet za czasów kiedy jeszcze tam koni nie było i jestem do niego mocno przywiązana, ale konia w opiekę nie powierzę byle komu, więc ciekawa jestem z jakiej strony pokaże nam się p. Luiza.
ja jeździłam jakiś czas u p.Luizy, jak ktoś chce jakieś info to piszcie ; D
karolciaequilano   marzenia się spełniają
03 lutego 2010 20:45
Zairka- dzięki za info 🙂
Jakbyście coś wiedziały więcej piszcie 🙂
Pani Luiza przeniosła się do stajni, w której stałam rok. Prowadzi tam pseudo rekreacje, na pseudo ujeżdżalni - twardej jak kamień. ;/ Ogólnie warunki, eh, szkoda gadać. Z tego co wiem, nie zamierza się wynieść z Lipy Piotrowskiej do Grobli. Nie wiem, ale jako pensjonat Lipe Piotrowską nie polecam. ;x
A Greko, to ogier. W papierach ma Gerke V.D. Louisa Hoeve.  😎
Dojazd do Stajni Szafir z  Dworca gł. Autobusy kursują średnio co 20-25minut a w weekendy co pół godziny. 110, 910 i 900L.Od autobusu do samej stajni idzie się maksymalnie 10min.Zapraszamy.
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
06 lutego 2010 13:34
a to prawda ze w szafirze jak masz konia w pensjonacie nie możesz przyjeżdżać do niego w neidziele? 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się