Kącik sportowca amatora
ja już nie startuje i nie skacze od 2,5 miesiąca. myślałam, że się wybiorę do kuźni na mistrzostwa warszawy jako rozruch przed lesznem. ale do leszna nie jadę i na początek skoków się nie zanosi. pewnie będę towarzysko i wtedy wszystkim wynagrodzę swoje "aspołeczne zachowanie" z hpp. 🤬 ale tego to nawet nie warto wspominać. 🤦
chociaż może coś się uda wykombinować na seniorów 😁
Mój ulubiony wątek odżył 😅
U mnie na razie kicha, najpierw nie byłam w stanie się umówić z trenerem przez miesiąc, no chyba, że na 21.00, a teraz mi się Glut kontuzjował ( nie wiadomo jak i gdzie, norma ), więc spacerujemy sobie w śniegu i marzymy o sezonie...
a ja dziś skoczyłam trzy razy kopertę i chyba w trybie pilnym muszę wrócić na szeregi gimnastyczne...koń głodny skoków,a ja absolutnie poza koniem....zdjęć nie będzie bo:
a) nie miał mi kto zrobić
b) nadal trochę się kurzy
c) nie umiem usuwać czarnej wodzy w PS
odpowiedź sobie wybierzcie 😂
Lena - co ten Twój gamoń znów narobił?szykuj się szykuj,bo są plany zrobienia w Rakowcu Mistrzostw Polski Amatorów w okolicy września,z bardzo liberalnymi zapisami 🙂
Ktoś - z tym kurzem faktycznie jest masakra 😀iabeł:
Ale czekamy aż się znajdzie fotograf 😉
Ktoś mój gad znowu zrobił swój stary numer, czyli wstawiasz do boksu zdrowego konia jednego dnia, zastajesz masakrę następnego 🤔wirek: Aktualnie na spacerach czuje się śpiewająco i froteruje mną podwórko mimo kolca.
Amatorem jak najbardziej się czuję, mistrzostwa jak zdrowie pozwoli chętnie bym pojechała, poczekam tylko na te zapisy... Jak do tej pory z licencją nie można było być amatorem, ale może zrobią od 2-ki wzwyż.
Lena, ohh,ten Twój glut 🤬 on się lubi tak z Tobą droczyć...co do Mistrzostw,to podobno będą mogli jechać wszyscy,tylko przelicznik się właśnie tworzy 😎
kermit - coś tam będziemy z Dzionkami od czwartku kombinować 😁
aaa, Ktoś proszę szybko obskakać Integro przed moim przyjazdem! Nie łam się, tylko skacz 😁
dzionka a maske gazowa juz masz na ta nasza hale? 😁
jak cos to ja w tereny czesto jezdze 😉
nie ma takiej opcji,siedzę u rodziców aż do powrotu W. 🙂 konie rusza luzaczka 😉
magda zlejemy wodą, przecież muszę mieć jakiś dowód w postaci zdjęć/filmików, że u was byłam 😀
Ktoś moje życie ci niemiłe, jak widzę 😉
A tak bez off topu, to mój koń był dzisiaj sportowcem amatorem, bo pięknie skakał w korytarzu triple i nawet ze 2-3 razy fajnie poszedł szyjką do dołu 🙂 Ja nie mam siodła, więc tylko amator ze mnie, ale dogonię go z kondychą przez weekend 😉
A ja mam najlepszego konia na świecie 😍
Dzionka, żadnej wody,na hali nie chcemy lodowiska...damy radę ze śniegiem 😜 i zbronujemy...poza tym,jak teraz jest lekki mróz,to przy jednym koniu jest ok 🏇
Koniczka znowu 🤣 a jakieś dowody 😁
Koniczka nieprawda, bo ja 😜
Ktoś trzymam za słowo 🙂😉
Ktoś, nieustająco 😉 Przypominam wam cobyście nie zapomnieli 😁 Dowodów brak, bo niestety brak chętnych do zbierania materiału dowodowego 😉
Dzionka, tylko tak Ci się wydaje 😎
woda + hala = betonowe podloze 😉
a na sniegu miekko 😎
woda + hala = betonowe podloze 😉
Nie zawsze, my polaliśmy już dwa razy - nie zamarzło 😎
u Kapinosa jest jednak ciut inna kubatura,inna zabudowa i insze podłoże 😉
Dowodów brak, bo niestety brak chętnych do zbierania materiału dowodowego 😉
Oj moja Droga, w tym momencie powinnam się obrazić! 😤 👿
Moja droga toż ja mówię o stanie jaki występuje na razie bo takie fakty, że w chwili obecnej nie mam żadnych materiałów dowodowych bo nie było komu ich zebrać. Przyznasz również, że Twój przyjazd w celu takowegoż zebrania jest jak na razie ciut niepewny 🤬
Jednakże moja Droga, pragnę zauważyć iż piszesz o braku chętnych do zbierania materiału, a śmiem zaznaczyć, że takowy osobnik w postaci mej boskiej osoby jest na stanie i wykazuje odpowiedni poziom chęci do uczynienia tegóż. 😀iabeł: A co do mego dojazdu - nic nie poradzę, że jestem tylko biedną studenktą i nie mam własnego piekielnego rydwanu 😕 :P
Wybacz kochana, źle to ujęłam :kwiatek:
Dowodów brak,
przyznaj się,po prostu nie potrafisz tak jak ja usunąć czarnej przypiętej do czanek w PSie 😁
jak nie potrafisz - nie martw się, za małą opłatą zrobi to za Ciebie Strzyga! ( potrafię również sprawić, że pojawisz się na zdjęciach z zawodów z całego świata...)
już się nauczyłas niekucyczyć konisi? 👀
chcę siebie na Victorii w lodyńskiej Olimpii 😎
Ktoś, chciałam, żeby Złoty wyglądał na delikatnego, filigranowego koniczka o wielkich możliwościach =)
jak dostane materiały...
myślałam,że Ty potrafisz coś z niczego 🏇
Oczywiście, że potrafię. ja jestem w stanie wszystko. Ale to będzie drożej kosztowało.
Ktoś, chciałam, żeby Złoty wyglądał na delikatnego, filigranowego koniczka o wielkich możliwościach =)
Niczym Itot du chateau 😎
Niii, Itot du chateau ma krótką szyję nie baskiluuujeee... ;p
Jak Colour Rubin 😜 (czy jak się to tam pisze...:P)