Kącik sportowca amatora

christine   zawodnikowanie reaktywacja. on the go.
30 stycznia 2010 12:27
ja już nie startuje i nie skacze od 2,5 miesiąca. myślałam, że się wybiorę do kuźni na mistrzostwa warszawy jako rozruch przed lesznem. ale do leszna nie jadę i na początek skoków się nie zanosi. pewnie będę towarzysko i wtedy wszystkim wynagrodzę swoje "aspołeczne zachowanie" z hpp. 🤬 ale tego to nawet nie warto wspominać. 🤦

chociaż może coś się uda wykombinować na seniorów  😁
Mój ulubiony wątek odżył  😅

U mnie na razie kicha, najpierw nie byłam w stanie się umówić z trenerem przez miesiąc, no chyba, że na 21.00, a teraz mi się Glut kontuzjował ( nie wiadomo jak i gdzie, norma ), więc spacerujemy sobie w śniegu i marzymy o sezonie...
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
30 stycznia 2010 16:38
a ja dziś skoczyłam trzy razy kopertę i chyba w trybie pilnym muszę wrócić na szeregi gimnastyczne...koń głodny skoków,a ja absolutnie poza koniem....zdjęć nie będzie bo:
a) nie miał mi kto zrobić
b) nadal trochę się kurzy
c) nie umiem usuwać czarnej wodzy w PS
odpowiedź sobie wybierzcie  😂

Lena - co ten Twój gamoń znów narobił?szykuj się szykuj,bo są plany zrobienia w Rakowcu Mistrzostw Polski Amatorów w okolicy września,z bardzo liberalnymi zapisami 🙂
kermit   Horses horses everywhere ..
01 lutego 2010 14:38
Ktoś - z tym kurzem faktycznie jest masakra  😀iabeł:
Ale czekamy aż się znajdzie fotograf  😉
Ktoś mój gad znowu zrobił swój stary numer, czyli wstawiasz do boksu zdrowego konia jednego dnia, zastajesz masakrę następnego  🤔wirek: Aktualnie na spacerach czuje się śpiewająco i froteruje mną podwórko mimo kolca.

Amatorem jak najbardziej się czuję, mistrzostwa jak zdrowie pozwoli chętnie bym pojechała, poczekam tylko na te zapisy... Jak do tej pory z licencją nie można było być amatorem, ale może zrobią od 2-ki wzwyż.
01 lutego 2010 15:40
Lena, ohh,ten Twój glut  🤬 on się lubi tak z Tobą droczyć...co do Mistrzostw,to podobno będą mogli jechać wszyscy,tylko przelicznik się właśnie tworzy 😎

kermit - coś tam będziemy z Dzionkami od czwartku kombinować 😁
aaa, Ktoś proszę szybko obskakać Integro przed moim przyjazdem! Nie łam się, tylko skacz  😁
dzionka a maske gazowa juz masz na ta nasza hale? 😁
jak cos to ja w tereny czesto jezdze 😉
01 lutego 2010 17:47
nie ma takiej opcji,siedzę u rodziców aż do powrotu W. 🙂 konie rusza luzaczka 😉
magda zlejemy wodą, przecież muszę mieć jakiś dowód w postaci zdjęć/filmików, że u was byłam  😀

Ktoś moje życie ci niemiłe, jak widzę 😉

A tak bez off topu, to mój koń był dzisiaj sportowcem amatorem, bo pięknie skakał w korytarzu triple i nawet ze 2-3 razy fajnie poszedł szyjką do dołu 🙂 Ja nie mam siodła, więc tylko amator ze mnie, ale dogonię go z kondychą przez weekend 😉
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
01 lutego 2010 17:50
A ja mam najlepszego konia na świecie  😍
01 lutego 2010 17:53
Dzionka, żadnej wody,na hali nie chcemy lodowiska...damy radę ze śniegiem  😜 i zbronujemy...poza tym,jak teraz jest lekki mróz,to przy jednym koniu jest ok  🏇

Koniczka znowu   🤣 a jakieś dowody  😁
Koniczka nieprawda, bo ja  😜

Ktoś trzymam za słowo 🙂😉
01 lutego 2010 17:55
Ktoś, nieustająco 😉 Przypominam wam cobyście nie zapomnieli 😁 Dowodów brak, bo niestety brak chętnych do zbierania materiału dowodowego 😉

Dzionka, tylko tak Ci się wydaje 😎
woda + hala = betonowe podloze 😉
a na sniegu miekko  😎
woda + hala = betonowe podloze 😉
Nie zawsze, my polaliśmy już dwa razy - nie zamarzło 😎
01 lutego 2010 18:06
u Kapinosa jest jednak ciut inna kubatura,inna zabudowa i insze podłoże 😉
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
01 lutego 2010 18:21
Dowodów brak, bo niestety brak chętnych do zbierania materiału dowodowego 😉

Oj moja Droga, w tym momencie powinnam się obrazić! 😤 👿
01 lutego 2010 18:24
Moja droga toż ja mówię o stanie jaki występuje na razie bo takie fakty, że w chwili obecnej nie mam żadnych materiałów dowodowych bo nie było komu ich zebrać. Przyznasz również, że Twój przyjazd w celu takowegoż zebrania jest jak na razie ciut niepewny 🤬
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
01 lutego 2010 18:28
Jednakże moja Droga, pragnę zauważyć iż piszesz o braku chętnych do zbierania materiału, a śmiem zaznaczyć, że takowy osobnik w postaci mej boskiej osoby jest na stanie i wykazuje odpowiedni poziom chęci do uczynienia tegóż. 😀iabeł: A co do mego dojazdu - nic nie poradzę, że jestem tylko biedną studenktą i nie mam własnego piekielnego rydwanu 😕 :P
01 lutego 2010 19:40
Wybacz kochana, źle to ujęłam  :kwiatek:
01 lutego 2010 19:43
Dowodów brak,

przyznaj się,po prostu nie potrafisz tak jak ja usunąć czarnej przypiętej do czanek w PSie  😁
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
01 lutego 2010 19:44
jak nie potrafisz -  nie martw się, za małą opłatą zrobi to za Ciebie Strzyga! ( potrafię również sprawić, że pojawisz się na zdjęciach z zawodów z całego świata...)
01 lutego 2010 19:45
już się nauczyłas niekucyczyć konisi? 👀

chcę siebie na Victorii w lodyńskiej Olimpii  😎
01 lutego 2010 19:48
Ktoś, chciałam, żeby Złoty wyglądał na delikatnego, filigranowego koniczka o wielkich możliwościach =)

jak dostane materiały...
01 lutego 2010 19:49
myślałam,że Ty potrafisz coś z niczego  🏇
01 lutego 2010 19:50
Oczywiście, że potrafię. ja jestem w stanie wszystko. Ale to będzie drożej kosztowało.
01 lutego 2010 19:52
Ktoś, wydało się 😡
Ponia   Szefowa forever.
01 lutego 2010 19:59
Ktoś, chciałam, żeby Złoty wyglądał na delikatnego, filigranowego koniczka o wielkich możliwościach =)

Niczym Itot du chateau  😎
Moon   #kulistyzajebisty
01 lutego 2010 20:04
Niii, Itot du chateau ma krótką szyję nie baskiluuujeee... ;p
Jak Colour Rubin  😜 (czy jak się to tam pisze...:P)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się