produkty ANKY

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
18 stycznia 2010 12:25
przestancie kusic 🤬
niee, jasniejsza niż na pasku u Zairki :P
ale naprawde jest niesamowita ;D raz jagodowy fiolet, a innym razem jeszcze dołozona śmietana haha xD
taki łagodny róż.
nie to co orchid ;P
Misia- ile par oczu, tyle teorii co do jej odcienia. I dlatego kolor jest fajny.  😉
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
18 stycznia 2010 18:54
czy ktoś dopasowywał inne owijki niż Anky do padu grass?
Jutro mój mąż odbierze mojego Kreta blue z ihaha  💃
Bu, niestety Szokemole 'zielona herbata' nie pasują do Anky Army 🙁
Mam już swój ANKY w domciu  💃

Jestem mega zaskoczony ponieważ kolor jest zupełnie inny niż na fotkach  🤔 😵 Nie jasny błękit tylko piękny głęboki niebieski  😜

I jest malutki..zobaczymy jak jutro będzie leżał pod siodłem.

Jest gruby i puszysty więc chyba to nie jest kolekcja letnia. Jutro fotki na modelce  😎

PS. Mężowi kolor nie spodobał się "taki pedalski"  😁 W dodatku stwierdził że mi się w dupie przewala ale nie krzyczał  🤬
Dramka, czekam 🙂
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
19 stycznia 2010 17:10
Ja też uwielbiem moją kretę  😜
Mam ujeżdżeniową, narazie z nią śpie, ale jak tylko z klską wrócimy pod siodło, to jakieś zdjęcia zrobie.
Moim zdaniem nazwa idealnie dobrana do odcieniu, jak tylko przyjechała moja, to pierwsze co mi się skojarzyło to dach domków w grecji  😍
a ja właśnie dzisiaj kupiłam na ihaha Anky Bright Red. w końcu się zdecydowałam ;P
i zgarnęłam też ostatnią skokową creta blue dla siostry.

jak by kogoś interesowało, skokowe zostały bright red, orchid, stone gray (chyba;p) i banana.
a z ujeżdżeniowych tylko jeden bright red i jeden orchid. wszystkie po 150.
wiec jak ktos szuka przecenionego, to nie ma na co czekać hehe 🙂
19 stycznia 2010 17:30
misia_zz dobrze zrobiłaś, brigh red jest piękny. Mam i go uwielbiem, jeszcze bardziej od krety chyba  😁
Zastanawiałam się nad bright red, ale kurde, ja nie lubie czerwonego 😀
arivle, a zechciałabyś opisać jakoś dogłębniej jego kolor ;D ?
bo z tego co ja wiem to taki malinowo czerwony. ale nie chciałam żarówy, a w sumie nie wiem czego się spodziewać. i nie wiem jak to na gniadej kobyle  będzie grało :P
pani ze sklepu zdołała mi powiedziec że jest malinowy.
😵
oo, i może mogłabyś jakąś fotkę wstawić  😍??  🙇
misia_zz,
przeciez bright red byl juz parokrotnie tutaj prezentowany...
przykro mi, jest lekko zarowiasty  😎
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
19 stycznia 2010 17:53
Nie jasny błękit tylko piękny głęboki niebieski  😜
i jeszcze powiedz,że będzie mi do kasku pasował? 👀 🤔wirek:
dziwczyny, a jakie owijki do bright red? pilnie poszukuję. ale nie anky, tylko jakieś tańsze. macie jakieś propozycje?  😍

przeszukałam forum i nic na ten temat nie znalazłam 🙁
19 stycznia 2010 18:41
O samym bright red'zie było już dużo, ja sama nawet go opisywałam.
Nie chciałaś żarówy, ale będziesz miała, za to jaką piękną. Dla mnie jest to taki czerwony wpadający w malinę, ale nie nazwałabym też go zupełnie malinowym. Zależy od światła. może być głębokim czerwonym po różowy. Na gniadym może wyglądać b. ładnie, ale mogę sobie tylko wyobrażać, bo mojej do gniadego jeszcze duuuuuuuużo brakuje. W każdym razie rudemy w tym pięknie.
Co do owijek, nie widziałam nigdzie owijek w tym kolorze, ale warto poszukać.
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
19 stycznia 2010 19:30
[quote author=misia_zz link=topic=202.msg447737#msg447737 date=1263925852]
dziwczyny, a jakie owijki do bright red? pilnie poszukuję. ale nie anky, tylko jakieś tańsze. macie jakieś propozycje?  😍

przeszukałam forum i nic na ten temat nie znalazłam 🙁
[/quote]

Kujki podpytaj, ona ma ten pad i owijki.
kujka   new better life mode: on
19 stycznia 2010 19:30
Lanka_Cathar, ja mam ankowe...
No i nie wstawiłam, Army i niby dopasowane owijki 😉 zdecydowanie ten kolor jest ciekawszy w zimę 🙂
19 stycznia 2010 19:45
Dzęki Lanka_Cathar, pewnie do tego wróce jak mój pad przyjdzie.
łatwiej mi będzie porównać kolory 😉
19 stycznia 2010 20:05
Nie wiem, jak Busse i HKM, ale JumpTec'owe zdjęcia oddają rzeczywisty kolor.
Ktoś Jak mam to powiedzieć...Będzie  😵
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
19 stycznia 2010 23:00
Jestem mega zaskoczony ponieważ kolor jest zupełnie inny niż na fotkach  🤔 😵 Nie jasny błękit tylko piękny głęboki niebieski  😜
Jest gruby i puszysty więc chyba to nie jest kolekcja letnia. Jutro fotki na modelce  😎

A zobaczysz jaki jest śliczny w słońcu (zmienia dość mocno odcień- dwie foty w szmatocholikach pokazują mniej więcej). No i jak dla mnie zdecydowanie jest to nadal nasycony błękit  😉 
Kreta  Blue jest na pewno z kolekcji letniej 09  (z tej co hortensja, mam te dwa kolorki z tamtej kolekcji) i już tu było kilkukrotnie pisane, że to była ostatnia  kolekcja z typowymi grubymi padami  ( a tyci cieńsze pady i z innym materiałem pojawiły się dopiero od następnej zimowej kolekcji ).

A na fotki na modelce czekam niecierpliwie 🙂
cieciorka   kocioł bałkański
20 stycznia 2010 00:14
widzialam wczoraj Madeire na zywo (na koniu) i jest sliczna! takie jagody rozpackane ze smietana.
to mój najulubieńszy kolor anky! mnie bardziej przypomina jednak ciemny wrzos
"już tu było kilkukrotnie pisane, że to była ostatnia  kolekcja z typowymi grubymi padami"

Super  😅 Fotki dzisiaj  😎
Dramka, no już myślałam, że z fotką przyszłaś! Sio do stajni!
a czy ktoś wie o padach Cottage Craftu?
są bardzo podobne do anky, powiedziałabym że taki odpowiednik, tylko w lepszej cenie.

Kosztują 119,00 zł
Mały wybór kolorów niestety, ale i tak moim zdaniem świetne pady.

http://horseway.pl/Cottage_Craft_pad_dresazowy_bialy-215.html
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
20 stycznia 2010 14:37
MagdaKrajnik To temat o produktach Anky, o inne firmy pytaj w KRM - http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,14623.0.html
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się