Kujka pogrążyły mnie Twoje zdjęcia bright red! 🤬 🤬 i skusiłam się na niego, pomimo że nie znoszę czerwieni 😡
Byłam w stajni, zrobiłam fajną fotkę i aparat zostawiłam w stajni 👿 😤
Pad ANKY skokowy leży idealnie pod venecją 😀 Od dnia dzisiejszego oświadczam że jestem miłośniczką padów ANKY i nie zostane przy jednym 😀iabeł:
Dramka sklerozo 🤦 jutro koniecznie zdjęcia 😉
madzia, ślicznie będzie wyglądał w tej czerwieni, koniecznie zdjęcia zrób
Ludziska, pomocy! Kupiłam pad Anky, na metce DUSK BLUE, ale ja nie wiem, czy to przypadkiem nie SEA BLUE, bo chce dokupić owijki i wszędzie wyglądają inaczej... 😀
Jak wygląda sea blue??
Likier, jak na metce dusk blue, to mało prawdopodobne żeby to nie był dusk blue :P
ale na tej papierowej :P Bo one te kolory sa wszedzie inne to juz sama zgłupiałam, ze moze sie z metka w sklepie pomylili... 😵
madzia, pociesz sie ze to nie czerwien 😉
Likier, jak na metce jest dusk to to JEST dusk.
kujka no właśnie na Twoich zdjęciach wygląda obłędnie i dlatego się zdecydowałam 😍 mam nadzieję, że na mojej gnidzie będzie wyglądał nie gorzej niż na Gilku 😍
[edit] Fantazja umknął mi Twój post 😡 zdjęcia oczywiście będą.... kiedyś 😉
madzia, na Twoim przystojniaku nawet kolor Anky Kupa wygladalby slicznie! wiec mysle ze nie ma sie co martwic.
Likier Ja też byłam przekonana że mój pad ma złą metkę przyczepioną 😁
w sklepie lamri.pl sa tanie pady anky, moze ktos skorzysta😉
Są gdzieś jeszcze owijki Madeira? Bo przez Was 🤬 chcę się zaopatrzeć w madeirę, ale bez owijek to nie da rady.
w końskim świecie chyba są i to na wyprzedaży za 76 zł 😉
Jeszcze 15 dni i kupuję swoją pierwszą w życiu Ankę. Stawiam na Sand lub Czarny. I aż się boję, bo podobno po pierwszej człowiekowi wciąż mało i mało 🙇.
Amarotsa, dla kasztana- czarny! 😀 z haftem!
A może Grey - też mi się strasznie podoba 🙄
Widziałam to zdjęcie w Galerii powaliło mnie na kolana. I teraz nie wiem... Chyba masz rację, że Czerń. Ciekawe czy są gdzieś do dostania w promocji standardy?
Może raz widziałam promocję na standardy, o jakieś 20zł?
Generalnie nie liczyłabym.
była promocja w Pasi-koniku przed św. i dlatego mam czarną ankę 🏇
Kasztan w czarnym to najfajniejsza kombinacja ever 🙂 W sandzie też będzie niebrzydko, ale zdecydowanie czarny rządzi 🙂
Oszaleję przez was - ładnie to tak podpuszczać? Ogłaszam, że pierwszy pad Anky dla Rudego będzie Czarny 😍 Nie daj Bóg popadnę w szmatocholizm - mój mnie żywcem zje 😉
No jest, ale drogi na razie. Chociaż nigdzie nie ma kompletu, to jakby tak doliczyć koszty przesyłek dwóch osobno pad i osobno owijki, to pewnie wyjdzie na jedno.
ja właśnie tam kupiłam, a jak jeszcze cos zamówisz to masz darmowa wysyłke 😉)
madzia, na Twoim przystojniaku nawet kolor Anky Kupa wygladalby slicznie! wiec mysle ze nie ma sie co martwic.
padłam 🤣 🤣
Chociaż zgadzam się w 100%, że ładnemu we wszystkim ładnie 😜 !
właśnie leży obok mnie Anky grass ujeżdżeniowy 😜 ostatni z Lamri, za 169zł 😎
Help! Jakie owijki? Znajdę jeszcze gdzieś Anky? A coś tańszego? :kwiatek: