Czytam Was sobie z ogromną przyjemnością, jednak ostatnimi czasy miałam mało weny na udzielanie się na forum. Do czasu, gdy
milusia znowu wstawiła fotki z pracy ze Zwiastunem - istna mobilizacja - nie mogę tego pominąć milczeniem 😍 Jesteście moją ulubioną re-voltową parą i niezmiennie uwielbiam na Was patrzeć 😜
Hypnotize kolejny cudowny kasztan i piękne zdjęcia 🙂
Darolga cieszę się, że zmieniłaś stajnię właśnie na tę i jestem pewna, że tutaj Ty i Twój Czekoladowy Książę będziecie się realizować bez żadnych przeszkód. Zresztą, wystarczy popatrzeć, jaką przemianę przeszedł Qsław
Jessy. Gratuluję przepięknej sesji! 😜 A raczej przepięknych sesji -
Jessy- Qsław tak pięknie i okrągło to jeszcze nie wyglądał 🙂
Sierra - urzekła mnie Twoja ekhm Wasza historia 😁 😅
kujka - cudownie Gilkowi w meksykańcu 💘
Burza - wspaniale Piorek się pod Tobą "wyrobił", z każdą kolejną sesją widać progres, zazdroszczę pracy zadu!
Alice - Chonsu zmienia się jak kameleon, straszny mięśniak się zrobił 😀
Pursat - Złoty się pięknie zaokrąglił a i praca, widzę, Wam się dobrze układa 🙂 Tworzycie bardzo fajny obrazek 😍
My po konsultacjach z panią profesor, specjalistką od serduszka - kazała przestać leczyć, bo zaleczymy konia na śmierć. Stwierdziła, że musi nauczyć się z tym żyć. Szmerów w sercu zostało jakieś 30% tego co było na początku. Powoli zaczynamy rozruch.
Wszystkim Re-voltowiczom i Voltopirom w Nowym Roku życzymy dużo zdrowia, pełnych żłobów, prostych ścieżek, spełnienia wszystkich marzeń i tych sportowych, i tych rekreacyjnych oraz tego, aby Wasze konie były najszczęśliwsze z Wami :kwiatek: