Dobrze widzę? Gran Canaria? 😎 bo temperatury nie da się przeoczyć 😎 bajerancki kostium... tylko coś nie widzę tych kilogramów, które zrzucasz 😎
Gran Canaria, fakt 🙂 Nie wrzuciłabym foty, na której widać owe kg :P Ale z brzuchem trzeba coś zrobić 😉
biała jak snieg 😁
Biała - taki mój znak rozpoznawczy ;] Nie mogę się opalać, więc w sumie wiecznie kremik z filtrem UV 50, a i tak wróciłam ze spieczonym na czerwono brzuchem (w godzinę zjarał się jak diabli :/ ), dekoltem, ramionami i nosem jak u Rudolfa - kolejny świąteczny akcent? 😁
cieciorka, ja też, chyba z wzajemnością 😉 jak go brałam pierwszy raz na ręce to mały złośnik się wściekał bo nie tak głaskałam jak mu się widziało, a godzinę później przyleciał i prosił bo w łapki zimno, wlazł do kaptura, obszedł dookoła i został 🙂 cudo, cudo najchętniej bym go porwała 🙂
jak byłam zobaczyć Dobrą Edytki to też mnie oblazły dwa czarnuchy, jeden próbował wleźć na drugiego byle się do mnie poprzytulać i zasnąć na kolanach 🙂 jeden też po barkach łaził. moja niestety za duze by je jak szczura nosic.
Gdybym wiedziala ze macie takie foty z pajakami to bym nie wchodzila na wstronke wczesniej..brrrrrrr...juz mnie wszystko swedzi.....poprostu mam dreszcze na widok jakiegokolwiek pajeczaka 😲 a gdyby ktos mi go wpakowal na reke to zawal murowany 😵
Podobno sprawna makijażystka/sprawny makijażysta cały makijaż zrobi palcami dużo lepiej niż pędzelkami, gąbeczkami (fuuuuj!) 😉
Hmmm...a ja słyszałam od naszego jedynego w Polsce miedzynarodowego mistrza makijażu 😉,że kontaktu fizycznego podczas robienia makijażu powinno byc jak najmniej! 🙄 To nieetyczne! Poza tym nie wyobrażam sobie zrobienia profesjonalnego makijażu ślubnego czy wieczorowego paluchami!Jak nałozyć w ten sposób kamuflarz,zrobić repigmentację albo dokładny modelarz twarzy...? 😉
Podobno sprawna makijażystka/sprawny makijażysta cały makijaż zrobi palcami dużo lepiej niż pędzelkami, gąbeczkami (fuuuuj!) 😉
Hmmm...a ja słyszałam od naszego jedynego w Polsce miedzynarodowego mistrza makijażu 😉,że kontaktu fizycznego podczas robienia makijażu powinno byc jak najmniej! 🙄 To nieetyczne! Poza tym nie wyobrażam sobie zrobienia profesjonalnego makijażu ślubnego czy wieczorowego paluchami!Jak nałozyć w ten sposób kamuflarz,zrobić repigmentację albo dokładny modelarz twarzy...? 😉 [/quote]
Czemu nieetyczne ❓
edit: tak się przejęłam, że zostałam nieetycznie obmacana, że zapomniałam wstawić pochwały dla prezentowanych zdjęć. Niech będą pochwalone 🙂
Hmmm...a ja słyszałam od naszego jedynego w Polsce miedzynarodowego mistrza makijażu 😉,że kontaktu fizycznego podczas robienia makijażu powinno byc jak najmniej! 🙄 To nieetyczne! Poza tym nie wyobrażam sobie zrobienia profesjonalnego makijażu ślubnego czy wieczorowego paluchami!Jak nałozyć w ten sposób kamuflarz,zrobić repigmentację albo dokładny modelarz twarzy...? 😉 [/quote]
Czemu nieetyczne ❓
edit: tak się przejęłam, że zostałam nieetycznie obmacana, że zapomniałam wstawić pochwały dla prezentowanych zdjęć. Niech będą pochwalone 🙂 [/quote]
może dlatego, że często do pokazów i sesji maluje się nie tylko twarz, a także ciało 😉
sznurka czad ;] uwielbiam ludzi którzy aktywnie wypoczywają 😀 a te zdjęcia sa powalajace... pełen szacun ;] dałaś mi do zrozumienia że i ja powinnam aktywnie z naszym szwajcarem popracowac w terenie .... a nie tylko konie i konie ;] nie mogę sie napatrzeć
Dziś rano wybrałyśmy się z koleżankami na małą sesję. Minę oczywiście mam genialną, ale to jedyne zdjęcie które dostalam, jutro odbieram płytkę. ja jestem z lewej, obok dobra kumpela z gimnazjum.