Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Chess wykapany Joey Jordison! Już Cię lubię  😜

Są powody do mrrrrrrruczenia  😁
Dobrze widzę? Gran Canaria?  😎
bo temperatury nie da się przeoczyć  😎
bajerancki kostium... tylko coś nie widzę tych kilogramów, które zrzucasz  😎

Gran Canaria, fakt 🙂
Nie wrzuciłabym foty, na której widać owe kg :P Ale z brzuchem trzeba coś zrobić 😉

biała jak snieg 😁

Biała - taki mój znak rozpoznawczy ;] Nie mogę się opalać, więc w sumie wiecznie kremik z filtrem UV 50, a i tak wróciłam ze spieczonym na czerwono brzuchem (w godzinę zjarał się jak diabli :/ ), dekoltem, ramionami i nosem jak u Rudolfa - kolejny świąteczny akcent? 😁
Dziękuję  🤣
Chociaż na codzień wyglądam raczej tak

Tylko kolor włosów ulega ciągłej zmianie
Chess a z jakich okolic jestes? Bo mam wrazenie ze juz Cie kiedys widziałam 😁
Dzisiaj u Nirv , sina z zimna z pięknym księciem  😀
cieciorka   kocioł bałkański
29 grudnia 2009 15:36
Burza, książe piekny! kocham koty 🙂
cieciorka, ja też, chyba z wzajemnością 😉 jak go brałam pierwszy raz na ręce to mały złośnik się wściekał bo nie tak głaskałam jak mu się widziało, a godzinę później przyleciał i prosił bo w łapki zimno, wlazł do kaptura, obszedł dookoła i został 🙂 cudo, cudo najchętniej bym go porwała 🙂
cieciorka   kocioł bałkański
29 grudnia 2009 15:46
jak byłam zobaczyć Dobrą Edytki to też mnie oblazły dwa czarnuchy, jeden próbował wleźć na drugiego byle się do mnie poprzytulać i zasnąć na kolanach 🙂 jeden też po barkach łaził. moja niestety za duze by je jak szczura nosic.
A nie, moja własna też tak włazi, teraz nie znajdę foty 🙂
Chess, eekstra 😎

Burza, ja tez chce taki szalik! : D
Alicja_8   Z pasja...z miłością...
29 grudnia 2009 16:16
Gdybym wiedziala ze macie takie foty z pajakami to bym nie wchodzila na wstronke wczesniej..brrrrrrr...juz mnie wszystko swedzi.....poprostu mam dreszcze na widok jakiegokolwiek pajeczaka 😲 a gdyby ktos mi go wpakowal na reke to zawal murowany  😵
orzeszkowo   fairytales don't come true
29 grudnia 2009 17:42
Burza przeurocze zdjęcie 🙂
Z wczorajszych wygłupów z koleżanką.

Dzięki  😉
Z Warszawy jestem, Ursynów konkretnie więc to mało możliwe   😁 , poza tym wątkiem
Aj... to chyba cie na volcie widziałam 😁

Gozya, taki szalik to trzeba zakiciować w siodlarni i pewnie jakiś przyleci 😀

orzeszkowo, śliczna dziewczyna z Ciebie.
zaba   żółta żaba żarła żur
29 grudnia 2009 19:37

Podobno sprawna makijażystka/sprawny makijażysta cały makijaż zrobi palcami dużo lepiej niż pędzelkami, gąbeczkami (fuuuuj!) 😉

Hmmm...a ja słyszałam od naszego jedynego w Polsce miedzynarodowego mistrza makijażu  😉,że kontaktu fizycznego podczas robienia makijażu powinno byc jak najmniej! 🙄 To nieetyczne!
Poza tym nie wyobrażam sobie zrobienia profesjonalnego makijażu ślubnego czy wieczorowego paluchami!Jak nałozyć w ten sposób kamuflarz,zrobić repigmentację albo dokładny modelarz twarzy...?  😉
Burza jak promiennie!

dawno mnie tu nie było

[quote author=zen link=topic=28.msg413872#msg413872 date=1261572125]

Podobno sprawna makijażystka/sprawny makijażysta cały makijaż zrobi palcami dużo lepiej niż pędzelkami, gąbeczkami (fuuuuj!) 😉

Hmmm...a ja słyszałam od naszego jedynego w Polsce miedzynarodowego mistrza makijażu  😉,że kontaktu fizycznego podczas robienia makijażu powinno byc jak najmniej! 🙄 To nieetyczne!
Poza tym nie wyobrażam sobie zrobienia profesjonalnego makijażu ślubnego czy wieczorowego paluchami!Jak nałozyć w ten sposób kamuflarz,zrobić repigmentację albo dokładny modelarz twarzy...?  😉
[/quote]

Czemu nieetyczne  ❓

edit: tak się przejęłam, że zostałam nieetycznie obmacana, że zapomniałam wstawić pochwały dla prezentowanych zdjęć. Niech będą pochwalone 🙂
Sznurka, świetne zdjęcia, zwłaszcza drugie! takie jakieś magiczne, można siedzieć i nie odrywać od nich oczu  😜
sznurka, jakiego psioczka masz pięknego nowego! Sanki pójdą w ruch w przyszłą zimę? 😉
[quote author=wł. Felix-Huston, forever felicis! link=topic=28.msg420329#msg420329 date=1262119646]
[quote author=zen link=topic=28.msg413872#msg413872 date=1261572125]

[/quote]

Czemu nieetyczne  ❓

edit: tak się przejęłam, że zostałam nieetycznie obmacana, że zapomniałam wstawić pochwały dla prezentowanych zdjęć. Niech będą pochwalone 🙂
[/quote]

może dlatego, że często do pokazów i sesji maluje się nie tylko twarz, a także ciało 😉
Aa, no to taaak to mi nie zrobili, uff, skończyłabym nieetycznie obmacana w dniu ślubu 🤣
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
29 grudnia 2009 21:41
sznurka czad ;] uwielbiam ludzi którzy  aktywnie wypoczywają 😀 a te zdjęcia sa powalajace...
pełen szacun ;] dałaś mi do zrozumienia że i ja powinnam aktywnie z naszym szwajcarem popracowac w terenie .... a nie tylko konie i konie ;]
nie mogę sie napatrzeć
Dziś rano wybrałyśmy się z koleżankami na małą sesję.
Minę oczywiście mam genialną, ale to jedyne zdjęcie które dostalam, jutro odbieram płytkę.

ja jestem z lewej, obok dobra kumpela z gimnazjum.
Quendi, z lewej raczej, to Ty 😎

Super fryzurka!
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
29 grudnia 2009 22:31
sznurka, mega pozytywne zdjęcia.

Quendi, fajnie wyglądasz. Teeeż mam chcicę na sesję, ale nie mam kogo focić o_O
Pomodelkować też bym pomodelkowała, ale także nie ma mnie kto focić  😂
omg, rewir.. jednak przerwa świąteczna nie robi mi dobrze  😂
Quendi no to pojechałaś  😂
szepcik cicho, dobrze jest  😁

a co do fryzurki.. wkurzajja mnie to moje włosy, bo za czymś konkretnym to one nie wyglądają.. są bo są..  🤔

chcialabym miec juz w łapkach płytkę ze zdjęciami..  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się