Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Burza, Sierra- Milusia go dobrze karmi. A futro na zimę zawsze miał obfite. Za to latem jest bardzo gładziutki i "śliski".
Sama się dziwię, że przytył, bo on ma niezłą przemianę materii- dużo je, ale jeszcze więcej wydala  😉
Darolga- Piękny portret. Chętnie zobaczę jak latacie 🙂
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
11 grudnia 2009 17:51
Tristia - dziękujemy! filmik będzie na pewno, a postaram się też foty, jeśli będą wychodzić na hali 🙂 
NO I GRATULACJE - wspaniale Ci chłopak przytył, super wygląda! Respect - kawał dobrej roboty!
wątek zamknięty
Gillian   four letter word
11 grudnia 2009 18:11
a ja mam zaciesz, bo po tygodniu przerwy wreszcie wsiadłam na Kudłatego i w ogóle widziałam go przy świetle dziennym - ŁAŁ 😀 miła odskocznia, bo ostatnio jak przyjeżdżam to już od dawna jest ciemno i mamy tylko nędzną żaróweczkę 🙁
kurde, fajny jest mój koń 🙂 tyle chciałam powiedziec 🙂

patrzecie co umiemy 🙂 tzn ja nie umiem, ale koń się bawił przednie hehe
wniosek końcowy = skręcac ciężko 😀

wątek zamknięty
Gillian, hihihi jaka mina na pierwszym 😀 fajne 😀
wątek zamknięty
Gillian   four letter word
11 grudnia 2009 18:16
a tak, katalog min mam nie do przebicia...
wątek zamknięty
Drogi Kąciku, dziś minęło 10 miesięcy odkąd mam Bartollinkę.

to jest pierwsze zdjęcie na którym jest jako mój koń, w nowym domku 🙂

a to z 'jazdy próbnej' 🙂
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
11 grudnia 2009 18:40
Tristia-za kare wisisz kobylom worek marchwi, bo byly oburzone pora o ktorej zabralam je do stajni 🤬 😉
A tak na marginesie to ladnie wam w tym czapraczku 🙂
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
11 grudnia 2009 18:57
Sierra no no knujesz plan, knujesz... 😎
Nasturcja-Renata co do imprezki w stajni... hm. Ogólnie to nie czułam się jakbym miała tyle lat ile mam :P Może gdzieś ze 21:2+5-4 🤣 😉 Trzymaj się ciepło dziecino 🙂
wątek zamknięty
Milusia- dobrze  😡
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
11 grudnia 2009 19:23
Tristia, powiem Ci ze odkad przeprowadzilas sie do Milusi w koncu zaczeliscie z Alkazarem jakos wygladac! Widac zmiane jaka zaszla w tym jak jezdzisz, w tym jak kon pracuje. oby tak dalej! (bo musze sie przyznac ze kiedys bardzo nie lubilam patrzec na Wasze zdjecia.... 🙁 )
wątek zamknięty
Kujka- Dzięki za szczerość. Ja jak teraz patrzę na stare zdjęcia (dziś nawet to mówiłam Milusi), to nie wiem czy śmiać się czy płakać.  Bardzo się cieszę z przeprowadzki, bo w końcu coś się ruszyło. Strasznie chcę się uczyć i cieszą mnie najmniejsze sukcesy 🙂
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
11 grudnia 2009 20:16
Tristia-bo te male sukcesy, male kroczki prowadza najdalej 🙂 Ale duzym sukcesem bedzie zgubienie brzuszka przez Gabiego 😁 🙂On ciaaagle cos szama 😲
wątek zamknięty
Milusia- To prawda. Ale może jak go zacznę częściej jeździć, to wciągnie ten brzuszek, a pozostanie okrągły w pozostałych miejscach 🙂
wątek zamknięty
Quendi, gratuluję "rocznicy" 😉 masz aktualne zdjęcia? 😀
wątek zamknięty
Tristia mi też się bardzo bardzo wasza zmiana podoba, a odczucia sprzed mam niestety podobne jak kujka. No ale zapomnijmy o tym jak było super że progresujecie!

Gillian skręcanie wam nie szło może dlatego, że się za bardzo skupiałaś na sznurku zamiast na normalnym dosiadzie 🙂 Ja to zauważyłam u siebie jak jeździłam na "cordeo" - jak zapominałam, że to nie wodze tylko sznurek to super mi się skręcało, bo robiłam wszystko tak jak na normalnych jazdach 🙂 Spróbuj jeszcze raz, może lepiej pójdzie 🙂

Sierra a gdzie się wybieracie przyczepką? W przyszłą niedzielę jadę na zawody do starej Miłosnej, więc jeśli macie ochotę się pośmiać, to oczywiście zapraszam z popcornem  😁
wątek zamknięty
Dzionka Zawody, skoki&popcorn? You say?  😎 Ja jestem całkiem za, ciekawam jak reszta ekipy  😀iabeł:

Z Czardaszem jedziemy w dłuższe odwiedziny do Szafirowej i Crossa  😉
wątek zamknięty
No to się skonsultujcie i dawajcie 😀 Dłuższe odwiedziny... przeprowadzka you mean? Bo doszły mnie słuchy, że miałaś takie plany 🙂
wątek zamknięty
przekonajcie Dzionkę, że aromer jest fajniejszy niż Stara Miłosna, bo mnie się nie słucha... A ja bym się chciała spełnić w roli luzaka  😉
wątek zamknięty
Hehe ja też do Szwadronu.Aromer już mi się znudził;p
wątek zamknięty
w Aromerze na pewno będą lepsze parkury (bardziej prawidłowe),  bo w starej miłosnej jest z tym chyba problem.   🙄
wątek zamknięty
11 grudnia 2009 21:37
Dzionka, a kiedy dokladnie te zawody? moze tez bym wpadla...
wątek zamknięty
Patrząc na to kto stawia to chyba tragedii nie będzie.Z plusów to że wychodzi trochę taniej,może jakieś nagrody będą i podejrzewam,że będzie mniej koni a minusy to: mniejsza rozprężalnia i gorsze podłoże
wątek zamknięty
Ej, proszę mnie nie przekonywać, klamka zapadła  😀

kujka 20.12. niedziela 🙂
wątek zamknięty
D&A a do aro też?

W starej miłosnej główny problem to wg mnie to podłoże. Byłam raz i więcej nie pojadę, bo czułam jak ciężko się galopowało i odbijało. Ilość wywrotek na każdych zawodach też nie zachęca
wątek zamknięty
11 grudnia 2009 21:39
Dzionka, jak niedziela to moze faktycznie wpadne!! 😀
wątek zamknięty
Dzionka a co jedziesz?Ja jeszcze nie jestem pewna,ale chyba LL,L,P,N

Forta,do Aro też miałam jechać ale okazuje się,że są tego samego dnia(chyba że coś się zmieni).Ja W Miłosnej raz zaliczyłam glebę,poza tym dość miło wspominam.
wątek zamknięty
o D&A w końcu N?  😅

wątek zamknięty
No właśnie myślę nad tym😉
wątek zamknięty
Jadę LL dwa razy na pewno, może dla funu i powyłamywania czego się da pojadę też ten konkurs 60cm 🙂 Jak szaleć to szaleć  😁 L nie ma co jechać, po ostatnim kryzysie i moim zalataniu źle by się to skończyło. Może w styczniu, lutym...

Wpadajcie, tylko się nie śmiejcie  😀
wątek zamknięty
Ja jestem raczej zdecydowana na Szwadron właśnie dlatego,że zależy mi na towarzysko-treningowej atmosferze😉Z siwym chce się trochę ogarnąć a z Dolcem N spróbować.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.