Kącik Rekreanta II (rok 2009)
wszyscy tak terenowo, to ja tez :P bylam dzisiaj sama w terenie. kon pierwszy raz od x czasu w terenie sam i od jeszcze dluzszego czasu w terenie na wedzidle. gapil sie na poczatku na wszystko i panikowal, ale jestem z niego dumna bo PRACOWAL, a on w terenie z zalozenia sie obija, usztywnia i ma mnie gdzies.
czy juz wam mowilam ze kocham swojego konia ? 😍
wątek zamknięty
Ależ śliczna pogoda była dzisiaj! Aż żal, że była kolej właścicielki 😕
Na jutro zamawiam takie samo słonko!
Kujka nie mogę się doczekać fot! Mam nadzieję, że udało się ogolić Gilsona 🙂
Burza, ależ Piorek pięknie wygląda! Najładniejszy forumowy Pączuś :kwiatek:
wątek zamknięty
u nas też słoneczko 🙂 niestety byłam późno w stajni, więc nie wyruszylam w teren. A szkoda, bo już mam plan, co w terenie można zrobić, co by podchodziło pod pracę ujeżdzeniową 😀iabeł:
mój robak mnie martwi. Plama potu na szyi pojawia się dalej i się powiększyła. Na początku była jak piąstka dziecka, a teraz jest jak moja piąstka. Rozgrzewanie nie pomogło. Teraz tydzień pomasuje i spróbuję na jeździe porozciągać. W sumie nie daje oznak bólu, a jak nie to wezwę weta
wątek zamknięty
Widzicie, moje fotki sprawiły, że słonko nas dzisiaj zaszczyciło 😎 😍
Burza hehe, mam nadzieję że Piorkowi sie kartka podobała 😀 A Pączkolinero wygląda przepysznie 💘
A co racja to racja - jak tylko jade do Burzy, to od razu zamieć i śnieg po popręg 😤 No, wyjątkiem była sierpniowa wizyta - ale cały czas miałam na uwadze żeby miec w pogotowiu zimową konfekcję 🤣
efka mmm Lord of the Dance w kurze... 😜
zen super, że z Parkanem dobrze Wam idzie. I cieszę się, że jazda znów sprawia Ci przyjemność 🙂 Trzymam kciuki za skarego. Jeszcze nadejdzie dzień, że będziecie oboje zdrowi i z dobrym nastawieniem 🙂
A Osiołek chodziła dzisiaj cudnie 😜
wątek zamknięty
Raven, dziękować w takim razie za pogodę, dziękować 🙇 😉 Masz może jakieś fotencje z dzisiejszej jazdy? Btw. jak tam Denver? Nadal u Was w stajni? Może być na PW.
wątek zamknięty
Prosić Dziewczę prosić 😁
amnestria niestety nie mam żadnych fotek 🙁
Jak Ty i kujka jesteście w stajni w weekend? 😎
Co do Denvera, napiszę na PW.
wątek zamknięty
Pozdrawiamy ze słonecznych Kielc 😵
Ale po za pogodą to wszystko idzie całkiem nieźle, ustępowania w kłusie nam zaczynają wychodzić 🙂
A w sobotę Hubertus 😉
wątek zamknięty
Ja po kilku beznadziejnych jazdach dzisiaj miałam taką 😍
Ruda chodziła bardzo dobrze 🙂 Oczywiście musiała też parę razy zobaczyć "duchy" (zwłaszcza jak wyjeżdżałysmy w teren z ujeżdżalni 😁 ), ale generalnie jestem z niej baaardzo zadowolona.
Mam plan, żeby jeździć do stajni i pracować z koniem koło 4xw tygodniu, czy się uda- zobaczymy 😉
Na pewno będę prosić Kasię, żeby się nad nami popastwiła trochę, bo chciałabym się "rozwijać jeździecko" 😁
magda I oto chodzi 🙂 Wsiąść, pojeździć i mieć z tego dużą radochę
efka zazdroszczę konsultacji iżyczę dalszej owocnej pracy 🙂
zen fajnie, że z Parkana jesteś zadowolona, a skaremu zdrowia :kwiatek:
wątek zamknięty
Raven Ja jestem w sobotę (po południu) i być może w niedzielę (również po południu, po pracy). Nie wiem jak będzie kujka. Ostatnio się mijamy 😕 😕
Nasturcja-renata dobrze to słyszeć 😀 gratuluje i oby tak dalej 🏇 A jak tam ze zdrówkiem u Żadonki?
wątek zamknięty
amnestria :kwiatek: dziękować Póki co wszystko w porządku. A gdzie zdjęcia Twojej 👀
Jak ja bym chętnie kogoś odwiedziła...
Burza sorry zapomniałam w poprzednim poście napisać 😡 🤬 Piorek wyglada kwitnąco 😍 Szybkiego powrotu do zdrowia
wątek zamknięty
kujka, zdjec nie mam, moze sie dorobie w grudniu jakichkolwiek 😉 mam nadzieje, ze chociaz na wiosne skaremu sie lepiej zrobi.
raven, obys miala racje! mam nadzieje, ze w koncu kiedys dobrze sie zgramy (jak za dawnych lat) 😉
nasturcja- dziekujemy pieknie, przekaze zyczenia kulawemu- a z parkana trudno nie byc zadowolonym- ma swoj charakterek, ale jest cudownym nauczycielem 😉 mam nadzieje, ze kiedys zaprzyjaznie sie z nim tak, jak ze skarym.
wątek zamknięty
Nasturcja nie ma kto nam robić 😉 choć może uda mi się zaciągnąć kumpelę do stajni wkrótce 👀
Zen na pewno tak będzie! Dobroć wraca jak bumerang, a niejeden skarego po takich akcjach, już daaawno by się pozbył, a Ty go nie opuściłaś i dbasz jak dawniej :kwiatek:
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, no to powodzenia w realizacji planu!
zen, uśmiech babo!
wątek zamknięty
sznurka :kwiatek: dzięki. Będę zadowolona jak chociaż zrobię tyci postęp 😉
wątek zamknięty
efka mmm Lord of the Dance w kurze... 😜
oo tak 😉 trzymałam to specjalnie na taką okazję 🙂
wątek zamknięty
Raven
Raven Ja jestem w sobotę (po południu) i być może w niedzielę (również po południu, po pracy). Nie wiem jak będzie kujka. Ostatnio się mijamy 😕 😕
ja tez bede w sobote po poludniu! 😀 to co, wbijasz?
Amnestria CO WIECEJ bede jechac z ostoi ;D wiec mozemy przejechac sie razem?
Gila dzis nie ogolilam booo... -.- pokonala mnie maszynka :/ albo ja (i wlascicielka Bu ktora mi pomagala ^^ ) jestem za tepa (czego nie wykluczam), albo ona (znaczy trzeba zaostrzyc noze). krecilam i zmienialam wszystko co tam bylo i nic. no nic. nie wiem, jutro z Byczek sprobuje cos zwojowac, bo dzis Gilson po baardzo niezobowiazujacej jezdzie byl taki mokry ze nawet nie chce wiedziec co by bylo jakbysmy jakos dluzej/intensywniej popracowali...
wątek zamknięty
kujka a co rozumisz poprzez "popoludniu"? 😉 Jaka godzina to "popołudniu"? :P A wsiadać panienki będą? Podłoże zdatne do jazdowania?
A jaki wzorek na dupce będzie? 😎
wątek zamknięty
Raven, ja mam zamiar jezdzic, nie wiem jak Buniaczki! po poludniu to... po poludniu? planowalam wsiadac na 15, a dla Ciebie ktora godzina to popoludnie?
co do podloza to tak..
dzis Bu biegala po blotku i zyje
my kisilismy sie na hali i zyjemy
trejner uzdatnia lake (na ktorej w sezonie pasa sie konie) do jazdowania i chyba zle nie jest, takze jakby nie padalo to moznaby wyprobowac co owa laka ma do zaoferowania 😎
edyt panie: jesli o mnie chodzi to nie zbawi mnie jak wsiade pozniej, jesli Ty masz dotrzec pozniej 😉
wątek zamknięty
Ja dziś znowu jeździłam i było wspaniale, dzięki forumowej Milusi (za co :kwiatek: ), zrobiła jakieś czary mary z Fantazją, i kobyła przeprogramowana na wielki plus. Nie moge się doczekać następnej jazdy.
wątek zamknięty
Ja też mam zamiar jeździć! 🏇
Tylko, że ja pewnie o 15 to dopiero wstanę, bo będę po nocce 😁 Więc u mnie to będzie późne "popołudnie" 😎 Chyba, że przyjedzie do stajni moja kumpela, która bardzo chciałaby zobaczyć Buniaka, to zwlokę się wcześniej. Może... 😁
wątek zamknięty
Ja dziś znowu jeździłam i było wspaniale, dzięki forumowej Milusi (za co :kwiatek: ), zrobiła jakieś czary mary z Fantazją, i kobyła przeprogramowana na wielki plus. Nie moge się doczekać następnej jazdy.
super 🙂 a macie jakąś dokumentację foto? uwielbiam patrzeć na Milusię na koniu 😉
wątek zamknięty
efka heheh ja też uwielbiam patrzeć na Milusię na koniu 😉 nie mamy niestety zdjęć, bo ja się tak zasłuchałam i zapatrzyłam, że zapomniałam, że mam aparat 😎 może w sobotę się uda 😀
wątek zamknięty
Efka,Fantazja-no wiecie, az poczerwienialam 😡 😀 i dziekuje :kwiatek:
wątek zamknięty
A my sie z grubym szykujemy do sobotniej gonitwy. Pańcia mysli czy krzywdę chłopakowi wyrządzić i kupić mu naczółek z diamencikami 🙂 😜
wątek zamknięty
Właśnie wróciłam od koniura. Dziś pojechaliśmy się galopnać na tor. Nie robiłam tego już ze 3 lata. Jak odpaliliśmy wrotki ( bez urazy wrotku), to miałam komary w zębach 😍
wątek zamknięty
A ja będę miała pierwszą wolną sobotę i w końcu obejrzę Kulesława za dnia. Cieszę się jak dziecko!
😅
wątek zamknięty
Właśnie wróciłam od koniura. Dziś pojechaliśmy się galopnać na tor. Nie robiłam tego już ze 3 lata. Jak odpaliliśmy wrotki ( bez urazy wrotku), to miałam komary w zębach 😍
To nie za zimno już na komary? 👀 😁 😁 😁
wątek zamknięty
Wytrzymałe bydlaki, odmiana syberyjska 🏇
wątek zamknięty
heheheheh 🙂
ale macie fajnie z tym torem 😉
wątek zamknięty
Zapewnia niezapomniane przeżycia 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.