Hmm według mnie mało osób goli konie więc taki kontakt w tym wątku by się przydał. Ogłoszenie wygasa w tydzień a tu ten kontakt pozostanie. Oczywiście również zgadzam się z tym iż jest to niezgodne z regulaminem ale myślę że małe nagięcie go dla dobra ogólnego nikomu nie zaszkodzi.
Wychodzi jednak na to, że nie tylko ja łamałam tutaj regulamin i zostałam napiętnowana jedynie z powodu bycia nowym użytkownikiem, to też jest troszkę dziwne... Post był zgodny z tematem, sądziłam, że ułatwi innym użytkownikom poszukiwania, bo nie każdy czyta ogłoszenia. Dalszą sprawę pozostawiam zarządzającym voltą - jeżeli uznają, że ogłoszenie może tutaj zostać będę im bardzo wdzięczna 🙂
ostatnio dziewczyny wymyslily, ze powinnam mojemu zostawic na dupce z jednej strony tira, a z drugiej napis 'turbud', 'bo to' turbud iveco 😵
btw w jakie dery, z jakim wypelnieniem pakujecie konie po goleniu? moj teraz (nie ogolony) stoi w materialowej podszytej polarem, bo ostatnio jak go wyciagnelam z boksu to sie telepal...
Może diabełek, (miałam taki super obrazek diabełka jak emotikona, ale nie mogę go znaleźć :icon_mad🙂 Albo płomienie, diabelskie widełki, różki edit: Mia wrzuciła małą mi 😉
A ja sobie wymyśliłam na zadku Alkazara wygolić kontur zamku (alkazar to zamek), ewentualnie literkę A gotycką bądź rozetę gotycką. Ma ktoś jakieś obrazki?
Ja też wystawiałam w ogłoszeniach, o goleniu koni, ale niestety, te ogłoszenia się tak szybko przewijają, że USŁUGI stają się mało widoczne. Szkoda, myślę, że w tym wątku byłoby to uzasadnione, zadowolone byłyby myślę obie strony..
I "VIH" też... Tak właśnie pomyślałam, że o ile mnie pamięć nie myli (a na pewno nie myli : P ) Crazy z Wrocławia nie jest, tylko z drugiego końca Polski... : /
Captain Smirnoff najlepszy bo nie ma tego, co tak szpeci niektore "negatywowe" kompozycje - przypadkowego wygolenia dookola napisu. tutaj ktos starannie wygolil przemyslany zarys dopasowany do napisu/rysunku. no i wreszcie to dobrze wyglada. jak pieczatka, ale nie rozmazana. brawo za wyczucie!
Witam! Przepraszam autorów WIH i Motylków za zaistnienie ich prac na PB w WYNIKU PRZYPADKU. Może nie do końca przypadku - tylko złośliwości brata, który pod moją nieobecność przejrzał otwarty wątek (pozostawiony przeze mnie w pasku) po czym skopiował i wkleił dane prace. Widząc to 5 min temu po raz PIERWSZY zareagowałam i zostały natychmiastowo usunięte. Hasło na PB zmieniam i obiecuję, że taka sytuacja więcej się nie powtórzy. Jeszcze raz serdecznie przepraszam a zainteresowanych zapraszam do śledzenia na bieżąco NASZYCH PRAC, które niebawem zamieszczę.
Ps. Swoją drogą dziwię się, że nikt nie zauważył zmiany w sposobie pisania notki pod nast. 2 zdjęciami! tylko od razu zrobił na mnie nagonkę... 🤔 Nie wiem jak inni, ale ja nie była bym na tyle głupia by kopiować zdjęcia z forum na którym świeżo się ogłaszałam i "kręciła sobie sama stryczek" 🤣 Toż to śmieszne!
DODANE :
Modów przepraszam za 🚫 Obiecuję więcej nie zaśmiecać, lecz należało się wyjaśnienie!
doszła do mnie maszynka 😜 dziś musiałam wypróbować i wygoliłam tylko stopę na zadzie, ale ona zniknie jak będę golić całego, tylko mam teraz problem jak wzorek zostawic po drugiej (nienaruszonej jeszcze) stronie, posiadacie jakieś dość proste, a oryginalne pomysły?
doszła do mnie maszynka 😜 dziś musiałam wypróbować i wygoliłam tylko stopę na zadzie, ale ona zniknie jak będę golić całego, tylko mam teraz problem jak wzorek zostawic po drugiej (nienaruszonej jeszcze) stronie, posiadacie jakieś dość proste, a oryginalne pomysły?
dołączam się do pytania 🙂 za jakiś czas też mnie czeka golenie do końca i też mi została jedna strona na wzorek.
Zakochałam się w tym, ale boję się że tak dużą maszynką nie dam rady ;/
pytanie raczej do warszawiaków gdzie ostrzycie noże od maszynek ? ja do tej pory korzystałam z pracowni szlifierskiej szlif na ul. Książęcej czy są jeszcze inne godne polecenia ?