strzyżenie / golenie koni

Ada   harder. better. faster. stronger.
18 października 2009 18:46
Hmm według mnie mało osób goli konie więc taki kontakt w tym wątku by się przydał.
Ogłoszenie wygasa w tydzień a tu ten kontakt pozostanie.
Oczywiście również zgadzam się z tym iż jest to niezgodne z regulaminem ale myślę że małe nagięcie go dla dobra ogólnego nikomu nie zaszkodzi.
Cóż, volta rządzi się swoimi prawami. Tak tu już mamy, że nie lubimy jak  świeżo zarejestrowany użytkownik reklamuje się w sposób niedozwolony.
🚫

Wychodzi jednak na to, że nie tylko ja łamałam tutaj regulamin i zostałam napiętnowana jedynie z powodu bycia nowym użytkownikiem, to też jest troszkę dziwne... Post był zgodny z tematem, sądziłam, że ułatwi innym użytkownikom poszukiwania, bo nie każdy czyta ogłoszenia. Dalszą sprawę pozostawiam zarządzającym voltą - jeżeli uznają, że ogłoszenie może tutaj zostać będę im bardzo wdzięczna 🙂
moje nowe dzieło teraz brakuje mi jeszcze jednego pomyslu dla jednej klaczy o imieniu Delicja i do tego małej złośnicy

aszka, Super! 😀 Robiłaś przy pomocy folii samoprzylepnej?
A co do tej małej złośnicy to super byłby kształt Małej Mi ale to trochę roboty 😁 😉
Jessy   Koń klasy Grand Prrrrrrrrrrr.
18 października 2009 20:00
aszka - super!

ostatnio dziewczyny wymyslily, ze powinnam mojemu zostawic na dupce z jednej strony tira, a z drugiej napis 'turbud', 'bo to' turbud iveco 😵

btw w jakie dery, z jakim wypelnieniem pakujecie konie po goleniu? moj teraz (nie ogolony) stoi w materialowej podszytej polarem, bo ostatnio jak go wyciagnelam z boksu to sie telepal...
Mia, tak przy pomocy foli a raczje bloku z papierem kolorowym samoprzylepnym. Mała Mi ja nawet nie wime jak ona wygląda a cos łatwiejszego
Mała Mi:
[img][[a]]http://c.wrzuta.pl/wi7896/e882447d0028b70347bb118b/0/mala%20mi%09%10[[a]][/img]

aszka A może np. jakiś napis? W stylu 'look out!' na zadku by pasowało 🙂
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
18 października 2009 20:23

Może diabełek, (miałam taki super obrazek diabełka jak emotikona, ale nie mogę go znaleźć  :icon_mad🙂

Albo płomienie, diabelskie widełki, różki
edit: Mia wrzuciła małą mi 😉
A ja sobie wymyśliłam na zadku Alkazara wygolić kontur zamku (alkazar to zamek), ewentualnie literkę  A gotycką  bądź rozetę gotycką.
Ma ktoś jakieś obrazki?
Zdecydowanie ładne, stylizowane A to najlepszy pomysł 🙂 Poszukaj tutaj czegoś -> http://www.webpc.pl/czcionki/
Ja też wystawiałam w ogłoszeniach, o goleniu koni, ale niestety, te ogłoszenia się tak szybko przewijają, że USŁUGI stają się mało widoczne. Szkoda, myślę, że w tym wątku byłoby to uzasadnione, zadowolone byłyby myślę obie strony..
In.   tęczowy kucyk <3
18 października 2009 22:05
http://www.photoblog.pl/strzyzeniekoni/50085614

ekhm... skądś znam te zdjęcia...
Photoblog poświęcony NASZYM pracom...  🤔 I jaka promocyjna cena - 69....  😵
toż to motylki z rudego zadka  crazy...
In.   tęczowy kucyk <3
18 października 2009 22:11
I "VIH" też...
Tak właśnie pomyślałam, że o ile mnie pamięć nie myli (a na pewno nie myli : P ) Crazy z Wrocławia nie jest, tylko z drugiego końca Polski... : /

No i nie ogłaszałaby się na flb raczej  🙄
ostatnio widziana po mojej częsci kraju 🙂

echh ludzie wstydu nie mają i tyle :/
Ekwador, super reklamę sobie zrobiłaś. Gratuluję. Voltowych klientów będziesz miała z pewnością.
Znalezione w necie - może będzie inspiracją ....

Captain Smirnoff najlepszy bo nie ma tego, co tak szpeci niektore "negatywowe" kompozycje - przypadkowego wygolenia dookola napisu. tutaj ktos starannie wygolil przemyslany zarys dopasowany do napisu/rysunku. no i wreszcie to dobrze wyglada. jak pieczatka, ale nie rozmazana. brawo za wyczucie!
Witam! Przepraszam autorów  WIH i Motylków za zaistnienie ich prac na PB w WYNIKU PRZYPADKU. Może nie do końca przypadku - tylko złośliwości brata, który pod moją nieobecność przejrzał otwarty wątek (pozostawiony przeze mnie w pasku)  po czym skopiował i wkleił dane prace. Widząc to 5 min temu po raz PIERWSZY zareagowałam i zostały natychmiastowo usunięte. Hasło na PB zmieniam i obiecuję, że taka sytuacja więcej się nie powtórzy. Jeszcze raz serdecznie przepraszam a zainteresowanych zapraszam do śledzenia na bieżąco NASZYCH PRAC, które niebawem zamieszczę.

Ps. Swoją drogą dziwię się, że nikt nie zauważył  zmiany w sposobie pisania notki pod  nast. 2 zdjęciami! tylko od razu zrobił na mnie nagonkę...  🤔  Nie wiem jak inni, ale ja nie była bym na tyle  głupia by kopiować zdjęcia z forum na którym świeżo się ogłaszałam i "kręciła sobie sama stryczek"  🤣  Toż to śmieszne!

DODANE :

Modów przepraszam za  🚫  Obiecuję więcej nie zaśmiecać, lecz należało się wyjaśnienie!
opolanka   psychologiem przez przeszkody
19 października 2009 13:15
ok, prosze Cie o zapoznanie sie z regulaminem, a uzytkowników a zamkniecie dyskusji.
a ja zaczęłam drugą ture golenia 😵
i już mam dość:/ i ani mi w głowie żadne wzorki itp. 😎
doszła do mnie maszynka  😜 dziś musiałam wypróbować i wygoliłam tylko stopę na zadzie, ale ona zniknie jak będę golić całego, tylko mam teraz problem jak wzorek zostawic po drugiej (nienaruszonej jeszcze) stronie, posiadacie jakieś dość proste, a oryginalne pomysły?
doszła do mnie maszynka  😜 dziś musiałam wypróbować i wygoliłam tylko stopę na zadzie, ale ona zniknie jak będę golić całego, tylko mam teraz problem jak wzorek zostawic po drugiej (nienaruszonej jeszcze) stronie, posiadacie jakieś dość proste, a oryginalne pomysły?

dołączam się do pytania 🙂 za jakiś czas też mnie czeka golenie do końca i też mi została jedna strona na wzorek.

Zakochałam się w tym, ale boję się że tak dużą maszynką nie dam rady ;/

dasz radę, te maszynki golą jak ustawisz tylko rogiem, albo prostopadle do konia żeby zrobić cienką kreskę. Skąd masz to zdjęcie?

własnie znalazłam cos wpaniałego!  http://www.naklejkiscienne.pl/pl/dla-dzieci/ pelikana mu wygole 🙂
xxagaxx, sluze pomoca ze wzorkiem jakby co 😉
mala maszynka lezy caly czas w stajni, moze cos jeszcze uda sie nia zrobic
xxagaxx, sluze pomoca ze wzorkiem jakby co 😉
mala maszynka lezy caly czas w stajni, moze cos jeszcze uda sie nia zrobic

ok to już możesz czuć się wynajęt do golenia 🙂
Szyję ma już gotową :P

Ale to się odezwę dopiero w listopadzie 😀😀
pytanie raczej do warszawiaków
gdzie ostrzycie noże od maszynek ?
ja do tej pory korzystałam z pracowni szlifierskiej szlif na ul. Książęcej
czy są jeszcze inne godne polecenia ?
podłanczam się do pytania 777 tylko chodzi mi o trójmiasto