Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)
darolga powiedz cos o nim 🙂 czytalam kiedys na blogu, ze ma przyjechac🙂
wątek zamknięty
Powodzenia z Korabem Olu 😁
Musze wpaść go zobaczyć 🙂 ;p 😎
wątek zamknięty
Orlikowata, Losia, mirti - dziękujemy!
No więc... hm...
Korab sp, ogier, urodzony 07.01.2006, m: Katania wlkp (Poprad, Kondeusz), o: Rammstein hol (Ramiro Z, Cor de la Bryere), 161 w kłębie, bez odmian ;]
Biegał jeden sezon na Partynicach, ale na szczęście już jest u mnie 🙂
Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało!
Ma bdb charakter i naprawdę ciekawie się zapowiada - ale nie zapeszam!
wątek zamknięty
ooo nieźle 🙂
Młodziutki 😀 co planujecie robić 🙂
wątek zamknięty
O Rammstein, dawno już o nim nie słyszałam.
darolga powodzenia!!!
wątek zamknięty
Darolga- Śliczny koń. Podoba mi się jego drobny a`la folbluci pysio, ładnie zarysowane mięśnie i ta maść 🍴
wątek zamknięty
Orlikowata - skoki 😉 charakter Korabski ma bardzo fajny i serducho też - myślę, że się szybko zgramy 🙂
okwiat - dziękujemy! 🙂
Tristia - ja mam słabość do jego spojrzenia! 😉 Księciunio! Główkę ma ładną, to prawda. A co do budowy - jeszcze jest w kondycji wyścigowej, jak trochę nabierze tu i ówdzie to będę szczęśliwa! 🙂 A maść na zdjęciach jasniejsza trochę wyszła, normalnie ma taką głęboką czekoladkę z mega połyskiem 😀 dziękujemy!
wątek zamknięty
Tylko pamiętaj, że on ma dopiero 3,5 lat i jego kręgosłup nie jest w pełni gotowy na skoki 🙂
Znam wiele osób co zaczęły skakać na swoich 4 letnich koniach zawody a w wieku 6 lat problemy z nogami, kręgosłupem.
Więc bądźcie ostrożni !!
bo taki piękny jest 😀
wątek zamknięty
Orlikowata - spokojnie 😉 nie pierwszego młodziaka mam pod dupcią 🙂 będziemy ostrożni 🙂 z resztą trenejro czuwa ;] Korab de facto już płoty chodził na Partynicach, ale tak czy siak my pierwsze starty planujemy dopiero po mojej maturze, czyli jak chłopak będzie miał 4,5 roku w zasadzie ;] jeszcze raz dziękujemy za komplementy! Księciunio popadnie w samouwielbienie 😀
wątek zamknięty
jej dziewczyny, zdjecia ladne ale nie dublujcie...
wątek zamknięty
Ja wieeem, ja wieeem, ja przepraszam, no ale musiałam... :kwiatek: :kwiatek: Pardon raz jeszcze! :kwiatek:
wątek zamknięty
Na pewno. Będzie koniem forum 😅 😀
wątek zamknięty
darolga, powodzonka z młodziakiem życzę 😉
a to my 😉
wątek zamknięty
Darolga-prawdziwy księciunio 😀 w zachowaniu też? A u kogo biegał na Partynicach?
wątek zamknięty
Orlikowata - hehe, miło słyszeć, ale koniem forum na pewno nie będzie, bo tutaj niektóre cuda mają za długi staż, żeby mogły przestać pełnić fukcję najpiękniejszego kopytnego na revolcie 😉 ale dziękujemy!
Dynamo - dziękujemy! Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało! 🙂 A Wam w tym komplecie do pyska - ślicznie wyglądacie! A Twoje konisko - mmmmrau! 😍
ami_071 - tak, tak, on taki Księciunio jest, naprawdę 😀 w zachowaniu tak z ziemi bardzo grzeczny, kochany, pieszczoch i przytulaka, ale na obcych patrzy spod byka i z duuużą dozą wyższości ;D pod siodłem łobuz - zadek lekki, lata w lewo i w prawo, czasem sobie zrobi "kwiiiiik", czasem podskoczy 😉 generalnie nudzić się z nim nie można, ale on to robi z taką radochą, że jest w tym po prostu uroczy 🙂 ani grama złośliwości 🙂 charakter ma naprawdę super. A biegał u trenera Borkowskiego ;]
wątek zamknięty
Gratulacje nowego nabytku i powodzenia :kwiatek:
wątek zamknięty
Lena - bardzo bardzo dziękujemy! Mam nadzieję, że szybko zaczniemy się dogadywać! Póki co z ziemi już jesteśmy kumple, choć na spacerach jeszcze czasem mną targa 😉 a pod siodłem - cóóóż, chłopak musi się wyciszyć, a ja przyzwyczaić do czegoś pod tyłkiem zdecydowanie mniejszego i szybszego niż Siwa :P
wątek zamknięty
Wiem coś o tym, od 10 lat mam do czynienia z powyścigowcami 😉 Na pewno będzie dobrze, skoro charakter ma fajny, potrzebujesz tylko trochę czasu i cierpliwości i na pewno stworzycie zgrany duet.
wątek zamknięty
darolga - piękny jest i ma śliczne imię, powodzenia! 😀
Dynamo - kawał cudnego zwierza. 🙂
Mój pluszowy szaraczek 😁 :
wątek zamknięty
Darolga, przesliczny twój nowy konik!! Faktycznie łapek ma zgrabny 😉 A co u Siwej??
wątek zamknięty
slojma dziekujemy :kwiatek:
karutek jestem w klubie ale konia mam w Lublińcu u Madzi Kamińskiej
Karmelek1700 dziekujemy :kwiatek: fotograf byl zmuszony 😀iabeł:
darolqa Pieknego masz młodziana, zycze owocnej pracy i duzo sukcesow 😉
wątek zamknięty
Pursat- tylko jedno zdjęcie mojego ulubieńca 🤬
wątek zamknięty
Darolga - gratuluje wlasnego wierzchowca ! 😀 pieeeekny jest 😍 kojarzy mi sie on z takim 4-letnim walaszkiem po torach ktorego ostatnio jezdzilam.i mowia na niego... wlasnie Ksieciunio :P
wątek zamknięty
Pursat - ależ on teraz bosko wygląda 😍
wątek zamknięty
darolga, Gratulacje. Piękny chłopak! :kwiatek:
Pursat, I na wszystkich to obłędne spojrzenie 😜
wątek zamknięty
królik Mia - cieszę się, że puchatek się podoba. 😀 :kwiatek:
wątek zamknięty
Lena – charakter ma super, to prawda 🙂 myślę, że szybko zaczniemy się dogadywać 🙂 poza tym trenejro czuwa, więc przy jego czujnym oku wszystko staje się prostsze 🙂 🙂
Pursat – dziękujemy! I cieszę się, że się imię podoba – bo jesteś pierwszą osobą poza mną i koleżanką ze stajni, której imię podpasowało 🙂 generalnie wszyscy mówili, że jakieś takie... bleee, orientalne i fuj. A mi się właśnie ta nuta orientalna podoba 🙂
Łaaa, uwielbiam Twojego zwierza i to jego mądre, pełne blasku spojrzenie.. cudo!
Azbuka – dziękować! Miło słyszeć! 🙂 A panna Siwa ma się dobrze – jeździmy sobie spacerowo kantarowo w tereny w łikendy. A poza tym to zadokuje, odpoczywa. Trochę mi z mięśni spadła na rzecz brzucha, ale co tam. I aktualnie ma ciążę urojoną albo jakie mleko czarownic – w każdym bądź razie stajenne kotki na tym korzystają :P
Gallien – dziękujemy! Mam nadzieję, że po mojej maturze zaczniemy jakieś parkurki jeździć i wstydu nie będzie – obym tylko chłopaka nie zmarnowała swoją nieudolną jazdą... dziękujemy raz jeszcze!
Angeel – dziękuję ślicznie w imieniu swoim i Koraba 🙂 o, to może jakaś rodzina jest czy co? 😀 😀
Mia – bardzo dziękuję 🙂 tak mi miło!
wątek zamknięty
Draloga, Gallien, Sierra szał ciał 😜
wątek zamknięty
Pursat - Boski! A jaka maść! 💘
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.