[quote author=ami_071 link=topic=6822.msg349174#msg349174 date=1254823811] Zairka-jeśli sie nie mylę to ogierek od Coralie [/quote] ami Po Wizjonerku ❓ 😲 Matko Kocham wszystkie dzieciaki Coralie a jeszcze w krzyżówce z Wizjonerem 😜 chyba zaczne zbierac drobne 😁
Muffinka Obraziłas SiWEGO 😀 To wałach, ale z charakterkiem ogiera 😉 Bedzie miał ponad 170, bo ja mam 165 a On jest wysoko nade mną 😉 I nigdy nie umiem go doczyścić. O Zakładaniu ogłowia nie wspomnę 😉 Anka
O rudego czy Siwego Ci chodzi? 🙂 Bo to są dwa dziadki i ni wiem czy jeszcze sie jakkolwiek rozbudują 🙂 Tymbardziej ze ja to tak jezdze dla siebie i dla radosci z obcowania z koniem 🙂
Anka jak zwykle cudnie 😉 Poprzeglądałam sobie jeszcze inne filmiki, kurcze chciałabym jezdzieć i mieć do dyspozycji takie konie i takie warunki jak Ty 😉 😍 gratuluje, masz szczescie w życiu 😎
Anka, dziękuję. :kwiatek: Jesteś pierwszą osobą, która mówi o nim w ten sposób. 😉 Jego spojrzenie to wierna kopia oczu ojca, który był koniem najbliższym mojemu sercu. Kiedy patrzę na Posmana, widzę w nim Pursata i to jest dla mnie najpiękniejsza pamiątka po nim. 🙂
Ramires jaki nudny? 🤬 więcej byś dała a nie... o ile dobrze pamiętam to arabiszcze, które przyciągnęło moje oko na allegro, jeszcze kiedy miałam szanse jeździć i szukałam wierzchowca dla siebie... pokarz więcej i nie gadaj, że nudny 🤣