Pies ktory uwielbia konie

Tydzień temu wybrałam sie w teren i jadąc przez rozlegle nieużytki spotkałam psa. Biegł w przeciwnym niż ja jechałam kierunku ale na widok konia zawrócił i ruszył za nami. Próbowałam go zniechęcić a potem ruszyłam ostrym galopem Nic nie pomogło, dopędził nas biegnąc po śladzie. Ponad 10 km biegł za nami! Gdy zostawiłam konia na padoku, został tam z nim.Wieczorem wzięłam konia do stajni,wtedy pies przeskoczył przez plot na podwórko i położył się przy boksie. Ja mam już 4 psy, a w dodatku jeden z nich jest bardzo zazdrosny i usiłuje nowego pogryźć. Zabrałam psa do zaprzyjaźnionej stajni, gdy zobaczył więcej koni wprost oszalał ze szczęścia - piszczal i skakał po całym samochodzie. Niestety tam tez maja już psa. W miejscu gdzie psa spotkałam nie ma koni w promieniu wielu kilometrów, a on wygląda jakby włóczył się już od jakiegoś czasu - jest trochę chudy. I tu moja prośba - może ktoś z forumowiczów chciałby przygarnąć takiego psa. Pies jest młody, ok.1,5 roku, średniej wielkości, przyjazny dla ludzi i zwierząt, choć potrafi zaszczekać na obcego. Jestem z Częstochowy, ale mogę przywieźć psa chętnej osobie

Kontakt:
psy@kamiron.com
tel. 509 750 085
wątek zamknięty
vicevers dziki, jeśli pozwolisz przekopiuje to na psie forum
wątek zamknięty
My chetnie do stajni przygarniemy  🙂 Cudowny.
wątek zamknięty
Bardzo się cieszę, że chcecie go przygarnąć, jest naprawdę miły. Jestem kiepska w obsłudze komputera, podaj numer telefonu, obgadamy szczegóły.
wątek zamknięty
a dla mnie tu coś nie pasuje
zdjęcia zrobione 14 września i pies na nich wygląda na niesamowicie zaprzyjaźnionego
nie żebym była czepialska ale czy z nim oby na pewno wszystko ok ?
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
02 października 2009 06:11
coż, pies ktorega mam od 2 tygodni zachowuje sie u mnei tak samo... Jesli pies nie ma zadnych problemow psychicznych, ani nie jest po przejsciach bedzie sie szybko aklimatyzował i zaprzyjaznial, wystarczy ze dostanie miske zarcia, smakołyka, dobre słowo...
wątek zamknięty
Ja jestem chyba ślepa (bardzo prawdopodobne) ale gdzie jest napisane że zdjęcia robione są 14 września 👀  😡

A pies cudowny, chętnie bym go wzięła ale niestety nie mogę.
Myślę że będzie dla kogoś miłym towarzyszem dnia codziennego i konnych przejażdżek.
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
02 października 2009 07:37
Po zapisaniu zdjęcia można sprawdzić exif, wyświetla się, że z 14 września.
wątek zamknięty
Do mnie jakiś czas temu przywędrowała zbłąkana suczka i jeszcze tego samego dnia po wyczyszczeniu miski jedzenia i wymizianiu zachowywała się jakby była z nami od paru miesięcy. Biegała z dziećmi, skakała, tuliła się. Jeśli piesek młody i przyjaźnie nastawiony to nie widzę w tym nic dziwnego.
A swoją drogą śliczny jest  :kwiatek:
wątek zamknięty
Tak,rzeczywiscie,to juz 2 tygodnie jak za mna przybiegl .Zdjecia byly robione tego samego dnia.On od poczatku taki byl i tak przyjaznie zachowuje sie do wszystkich.Chyba nigdy nie mial jednego wlasciciela bo biegnie do kazdego kto go zawola i sie cieszy,ze ktos zwrocil na niego uwage.
wątek zamknięty
jest uroczy, na kazdym zdjeciu sie usmiecha  😉 Dramka bierzesz go???
wątek zamknięty
Pytanko,

Jak jest pies nastawiony do innych psów? Ponieważ dużo właścicieli konie przyjeżdża ze swoimi psami.

Muszę jeszcze omówić szczegóły z właścicielem stajni..którego nie mogę złapać  🙄

wątek zamknięty
Pies jest przyjaznie nastawiony do innch i z psiakiem ,ktory mieszka w stajni moich znajomych zaraz sie zakumplowal.Wcale nie zamierzal ze mna wracac do domu.Gdy jednak jakis pies zaczyna go gnebic i pierwszy rzuca sie na niego-wtedy sie broni.Z moim psem sie nie lubi ale sam nigdy go nie zaczepia.Niestety moj tylko patrzy zeby na niego napasc.W stajni gdzie z nim bylam,byly tez koty ale nie widzialam zeby sie nimi interesowal
wątek zamknięty
Wątek zamykam, ponieważ jest ogłoszeniem o adopcji - mamy już taki temat. Zainteresowane strony proszę o kontaktowanie się przez PW.
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.