ZLOT Re-Voltowiczo-Voltopirów u Gniadoszki i Gniadego
Ponia, fajnie masz 🙂 Obowiazkowo zrób sobie zdjecie na Picaddilly Sq, o, takie:

chyba nie ma nic bardziej cliché, ale byc w Londku i nie zrobic sobie tam zdjecia? O nie, nie... 😉
wątek zamknięty
Czy ktoś bierze w końcu fajkę wodną ? Notarialna mi mówiła , że przyda się , więc mogę wziąć 😉 Jest nie duża - 46 cm wysokości . Gdyby ktoś tytoń jeszcze jakiś miał niech weźmie , ja mam tylko miętowy - spróbuję coś kupić , ale nie wiem czy mi się uda .
wątek zamknięty
haha, to nie ja chcialam a chciała jedna z vltowiczek. W końcu ja nie paląca przecie :P
wątek zamknięty
niestety odpadam, moze na jeden nocleg- jesli bisha bedzie jechala to sie do niej dolacze jesli nie bedzie miala nic przeciwko 🙂
wątek zamknięty
A pewnie , że nie będę miała nic przeciwko 😀 Ja w sobotę ciapągiem jadę .
wątek zamknięty
Bischa oo a jedziesz rano/popołudniu/wieczorem??
wątek zamknięty
Rano koło/trochę po 8 chciałabym wyjechać z Warszawy 😉
wątek zamknięty
Nasz zlotto coraz bliżej ...
Jak tam z konkretnymi deklaracjami?
Proszę o info na PW kto przyjeżdża sam, a kto z kimś (ilość osób)
Buziaki :kwiatek:
wątek zamknięty
ja przepraszam ale się nie pojawię, matka właśnie mi oświadczyła, że w tym terminie wyjeżdża i ktoś (czytaj ja ) musi zostać z psami.
życze wszystkim voltowiczom miłej zabawy ! :kwiatek:
wątek zamknięty
Jakbym moją słyszała - nie ważne , że mam plany które od dawna wszyscy znają w domu - oni wyjeżdżają i siostra też i ktoś z kotami musi zostać - póki co nie dotyczy to terminu zlotu 😎
wątek zamknięty
Jakbym moją słyszała - nie ważne , że mam plany które od dawna wszyscy znają w domu - oni wyjeżdżają i siostra też i ktoś z kotami musi zostać .
Też to kocham, najlepsze jest to, że gdy mówiłam o zlocie to ona już miała zapłacone te wakacje ale nie powiedziała ani słowa.
No nic, musicie mi obiecać drugi zlot żebym mogła nadrobić zaległości 😁
wątek zamknięty
ja nadal na tak, chociaz wiadomo jak to z dzieckiem bywa ;-)
wątek zamknięty
Dodo! Jak dziecko uzna, że ma chęć jechać, to już rozmawiałyśmy na ten temat :P
wątek zamknięty
Ja niestety nie dojadę. mam problemy z pracą - bardzo duze problemy. Marta, przepraszam ale od naszej ostatniej rozmowy nic się nie rozjasniło. Generalnie tracę pracę - redukcja etatów i najmłodsza stazem załapałam się na tem "zaszczyt". Szukam cały czas nowego miejsca ale narazie cisza. Bawcie sie dobrze i wycałujcie Gniaducha ode mnie.
wątek zamknięty
Ja jak najbardziej jestem na tak. Plan mi ułożyli tak jak myślałam (mam wf tylko w piątek więc git). Tylko niech Seksta się zdeklaruje bo nie wiem czy mam pędzić po zajęciach do domu po rzeczy i od razu na dworzec 😉
wątek zamknięty
A ja muszę wszystkich przeprosić ale ....wszystko mi się posypało. 🙁
nie pojawię się, bawcie się dobrze!
......chyba, że będę mogła sie zdecydować w naprawdę ostatnim momencie....?
wątek zamknięty
Seksta ... byle nie w piątek wieczór, bo może być ciężko 🙂 Ale do ostatniej chwili będę trzymała dla Ciebie miejsce 🙂
No to słuchajcie, nasz zlot już za 16 dni, więc bardzo proszę o konkretne deklaracje, kto z kim i na ile nocy ... w ten piątek muszę już mniej więcej określić ilość osób.
Oprócz pisania w temacie, prosiłabym jeszcze o info na PW, żebym się gdzieś nie pogubiła po drodze w liczeniu 🙂
Tak więc czekam z niecierpliwością na deklaracje.
PS. Dragonnia, no jest mi smutno, że nie przyjedziesz, ale sama wiem, jak trudno teraz o jakąkolwiek pracę, więc będziemy za Ciebie trzymać kciuki i oczywiście podrapiemy za uszkiem Gniadego od cioci Moni 🙂
wątek zamknięty
to podrap też ode mnie 😉 Życzę miłej imprezki 🥂
wątek zamknięty
odpadam niestety 🙁
mam dwa wyjazdy w sasiadujace weekendy i nie moge sobie pozwolic na trzeci 🙁
zycze miłej zabawy, bede z wami duchem!
wątek zamknięty
Ja też niestety na 99% nie pojawię się... 🙁 Całą sobotę pracuję, a niedziela odpada...
Róbcie obfite fotorelacje 🙂
wątek zamknięty
Coraz bardziej kurczy się ekipa. Nie dobrze...
No ale wiadomo, nie każdy może.
wątek zamknięty
Ja nadal mogę przyjść 🙂
wątek zamknięty
Ja się modlę, żebym mogła, ale niestety nie jestem w stanie dać potwierdzenia na 100% 🙁
wątek zamknięty
Sprawa wygląda tak:
Kierowniczka ośrodka dała mi czas max do środy na potwierdzenie konkretnej liczby osób ... Jeżeli tego nie zrobię, to niestety ona ma jakiś chętnych na ten weekend i mi nie zarezerwuje.
Tak więc kochani moi ...
Piszcie proszę kto, z kim i na ile, bo to już ostatni dzwonek. Muszę wiedzieć do wtorku wieczora MAX!
Niestety, jeżeli nadal nie będę miała konkretnych deklaracji (nie mówię tutaj o 2 - 3 osobach, które będą mogły zdeklarować się w ostatniej chwili, bo takie zawsze się gdzieś "upchnie"😉, to będę zmuszona odwołać zlot, tudzież przełożyć na inny, dalszy, być może wiosenny termin.
Czekam zatem ... piszcie ... nie dajcie się prosić!
wątek zamknięty
Ja będę na 99%. 2 osoby (ja+ facet) przyjedziemy w piątek i zostaniemy do soboty.
wątek zamknięty
Mnie niestety nie można doliczyć ;(
Bawcie sę dobrze, ale...mogłabym prosić jakiś namiar telefoniczny do kogoś kto będzie? Bo może chociaż na jeden dzień uda mi się wpaść...
wątek zamknięty
My niestety też odpadamy - względy finansowe 🙁
Być może wpadniemy chociaż na jeden, ale to nic pewnego.
wątek zamknięty
Bo z takimi zjazdami robi się jak zwykle - ludzie się deklarują , a potem przyjeżdża garsteczka . Ech szkoda 🙁 Ale zdaję sobie sprawę , że różnie bywa . Ja sobota niedziela - 100 % .
Bischa L ( pod nowym nickiem póki nie odzyskam hasła )
wątek zamknięty
Ja jeszcze nie wiem. Dopiero w piątek będę mogła powiedzieć co i jak bo ide wyrywać ósemki.
Ale ja zawsze mogę dojechać w sobotę lub w niedzielę.
Jak nie teraz to na wiosnę 🙂
Przepraszam 🙁
wątek zamknięty
Ja będę 🏇 Tylko jeszcze nie wiem czy mogłabym przyjechać w piątek, więc określam się na 100% sobota niedziela sztuk 1.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.