ZLOT Re-Voltowiczo-Voltopirów u Gniadoszki i Gniadego

Ponia, fajnie masz 🙂 Obowiazkowo zrób sobie zdjecie na Picaddilly Sq, o, takie:

chyba nie ma nic bardziej cliché, ale byc w Londku i nie zrobic sobie tam zdjecia? O nie, nie... 😉
wątek zamknięty
Bischa   TAFC Polska :)
12 września 2009 09:50
Czy ktoś bierze w końcu fajkę wodną ? Notarialna mi mówiła , że przyda się , więc mogę wziąć  😉 Jest nie duża - 46 cm wysokości . Gdyby ktoś tytoń jeszcze jakiś miał niech weźmie , ja mam tylko miętowy - spróbuję coś kupić , ale nie wiem czy mi się uda .
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
12 września 2009 10:08
haha, to nie ja chcialam a chciała jedna z vltowiczek. W końcu ja nie paląca przecie :P
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
12 września 2009 16:52
niestety odpadam, moze na jeden nocleg- jesli bisha bedzie jechala to sie do niej dolacze jesli nie bedzie miala nic przeciwko 🙂
wątek zamknięty
12 września 2009 20:46
A pewnie , że nie będę miała nic przeciwko  😀 Ja w sobotę ciapągiem jadę .
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
13 września 2009 10:35
Bischa oo a jedziesz rano/popołudniu/wieczorem??
wątek zamknięty
13 września 2009 16:30
Rano koło/trochę po 8 chciałabym wyjechać z Warszawy  😉
wątek zamknięty
Gniadoszka   Przyjaciel to mało ... to członek rodziny ...
14 września 2009 17:11
Nasz zlotto coraz bliżej ...

Jak tam z konkretnymi deklaracjami?
Proszę o info na PW kto przyjeżdża sam, a kto z kimś (ilość osób)

Buziaki  :kwiatek:
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
20 września 2009 20:26
ja przepraszam ale się nie pojawię, matka właśnie mi oświadczyła, że w tym terminie wyjeżdża i ktoś (czytaj ja ) musi zostać z psami.
życze wszystkim voltowiczom miłej zabawy !  :kwiatek:
wątek zamknięty
21 września 2009 07:31
Jakbym moją słyszała - nie ważne , że mam plany które od dawna wszyscy znają w domu - oni wyjeżdżają i siostra też i ktoś z kotami musi zostać - póki co nie dotyczy to terminu zlotu  😎
wątek zamknięty
trzynastka   In love with the ordinary
21 września 2009 10:47
Jakbym moją słyszała - nie ważne , że mam plany które od dawna wszyscy znają w domu - oni wyjeżdżają i siostra też i ktoś z kotami musi zostać .

Też to kocham, najlepsze jest to, że gdy mówiłam o zlocie to ona już miała zapłacone te wakacje ale nie powiedziała ani słowa.
No nic, musicie mi obiecać drugi zlot  żebym mogła nadrobić zaległości 😁
wątek zamknięty
ja nadal na tak, chociaz wiadomo jak to z dzieckiem bywa ;-)
wątek zamknięty
Dodo! Jak dziecko uzna, że ma chęć jechać, to już rozmawiałyśmy na ten temat :P
wątek zamknięty
dragonnia   "Coś się kończy, coś się zaczyna..."
27 września 2009 18:39
Ja niestety nie dojadę. mam problemy z pracą - bardzo duze problemy. Marta, przepraszam ale od naszej ostatniej rozmowy nic się nie rozjasniło. Generalnie tracę pracę - redukcja etatów i najmłodsza stazem załapałam się na tem "zaszczyt".  Szukam cały czas nowego miejsca ale narazie cisza. Bawcie sie dobrze i wycałujcie Gniaducha ode mnie.
wątek zamknięty
27 września 2009 18:42
Ja jak najbardziej jestem na tak. Plan mi ułożyli tak jak myślałam (mam wf tylko w piątek więc git). Tylko niech Seksta się zdeklaruje bo nie wiem czy mam pędzić po zajęciach do domu po rzeczy i od razu na dworzec 😉
wątek zamknięty
Seksta   brumby drover !
28 września 2009 18:22
A ja muszę wszystkich przeprosić ale ....wszystko mi się posypało.  🙁

nie pojawię się, bawcie się dobrze!

......chyba, że będę mogła sie zdecydować w naprawdę ostatnim momencie....?
wątek zamknięty
29 września 2009 18:01
Seksta ... byle nie w piątek wieczór, bo może być ciężko 🙂 Ale do ostatniej chwili będę trzymała dla Ciebie miejsce 🙂

No to słuchajcie, nasz zlot już za 16 dni, więc bardzo proszę o konkretne deklaracje, kto z kim i na ile nocy ... w ten piątek muszę już mniej więcej określić ilość osób.
Oprócz pisania w temacie, prosiłabym jeszcze o info na PW, żebym się gdzieś nie pogubiła po drodze w liczeniu 🙂

Tak więc czekam z niecierpliwością na deklaracje.

PS. Dragonnia, no jest mi smutno, że nie przyjedziesz, ale sama wiem, jak trudno teraz o jakąkolwiek pracę, więc będziemy za Ciebie trzymać kciuki i oczywiście podrapiemy za uszkiem Gniadego od cioci Moni 🙂
wątek zamknięty
to podrap też ode mnie 😉 Życzę miłej imprezki 🥂
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
01 października 2009 21:18
odpadam niestety 🙁

mam dwa wyjazdy w sasiadujace weekendy i nie moge sobie pozwolic na trzeci 🙁
zycze miłej zabawy, bede z wami duchem!
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
03 października 2009 20:55
Ja też niestety na 99% nie pojawię się... 🙁 Całą sobotę pracuję, a niedziela odpada...
Róbcie obfite fotorelacje 🙂
wątek zamknięty
03 października 2009 21:01
Coraz bardziej kurczy się ekipa. Nie dobrze...
No ale wiadomo, nie każdy może.
wątek zamknięty
patataj   tyle smaku - we fraku
04 października 2009 07:32
Ja nadal mogę przyjść 🙂
wątek zamknięty
Ja się modlę, żebym mogła, ale niestety nie jestem w stanie dać potwierdzenia na 100% 🙁
wątek zamknięty
04 października 2009 22:08
Sprawa wygląda tak:

Kierowniczka ośrodka dała mi czas max do środy na potwierdzenie konkretnej liczby osób ... Jeżeli tego nie zrobię, to niestety ona ma jakiś chętnych na ten weekend i mi nie zarezerwuje.

Tak więc kochani moi ...
Piszcie proszę kto, z kim i na ile, bo to już ostatni dzwonek. Muszę wiedzieć do wtorku wieczora MAX!

Niestety, jeżeli nadal nie będę miała konkretnych deklaracji (nie mówię tutaj o 2 - 3 osobach, które będą mogły zdeklarować się w ostatniej chwili, bo takie zawsze się gdzieś "upchnie"😉, to będę zmuszona odwołać zlot, tudzież przełożyć na inny, dalszy, być może wiosenny termin.

Czekam zatem ... piszcie ... nie dajcie się prosić!
wątek zamknięty
Ja będę na 99%. 2 osoby (ja+ facet) przyjedziemy w piątek i zostaniemy do soboty.
wątek zamknięty
Mnie niestety nie można doliczyć ;(
Bawcie sę dobrze, ale...mogłabym prosić jakiś namiar telefoniczny do kogoś kto będzie? Bo może chociaż na jeden dzień uda mi się wpaść...
wątek zamknięty
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
06 października 2009 11:54
My niestety też odpadamy - względy finansowe 🙁
Być może wpadniemy chociaż na jeden, ale to nic pewnego.
wątek zamknięty
Bo z takimi zjazdami robi się jak zwykle - ludzie się deklarują , a potem przyjeżdża garsteczka . Ech szkoda  🙁 Ale zdaję sobie sprawę , że różnie bywa . Ja sobota niedziela - 100 % .
Bischa L ( pod nowym nickiem póki nie odzyskam hasła )
wątek zamknięty
06 października 2009 15:40
Ja jeszcze nie wiem. Dopiero w piątek będę mogła powiedzieć co i jak bo ide wyrywać ósemki.
Ale ja zawsze mogę dojechać w sobotę lub w niedzielę.

Jak nie teraz to na wiosnę 🙂

Przepraszam 🙁
wątek zamknięty
Ja będę  🏇 Tylko jeszcze nie wiem czy mogłabym przyjechać w piątek, więc określam się na 100% sobota niedziela sztuk 1.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.