Końska Rewia Mody XIX (2025)
dairoxroxi, Mam obie i powiem, że i paski i kratka 🤣
no to powodzonka dairoxroxi 😂
infantil, Kuniaa, 😭😭😭🤣 DZIĘKI haha
A akurat w tym roku nie zapowiada się żeby Kentucky robiło zimową promocja na derki jak to mieli wcześniej w zwyczaju 😫
dairoxroxi, pamiętaj, że zdjęcia realne to co innego niż sesyjne w przypadku ES... 😀
co nie zmienia faktu iż PIĘKNE 😍
Moon, wiem, ale czy będzie czarny, grafitowy czy ciemny granat to i tak CHCEEEE 😂😂
Ten grafit faktyko piękny, ciekawe jak na żywo 🙂
Ollala, to polska marka, działają od niedawna, ale szyje im te czapraki bardzo dobra szwalnia Equishade. Mam od nich czapraki (Equishade, nie quarterline), są piękne i bardzo dobrej jakości, więc ta nowa marka też powinna być w porządku 🙂
Jakby to był czarny ze złotą lamówką, to… 😍😍😍
Udało mi się złapać łaskawe światło i kolor wyszedł w miarę wiernie. Ciemna zieleń i złoto dla Blondasa, szara stypka na Łaciatego 👌
1000030219.jpg
1000030220.jpg
Nazwa mi sugeruje że to granat, a jednak wygląda na czarny co myślicie? 🤣 bo jak odcień czarnego to chce 🤣
IMG_3138.jpeg
charlieeee, ja już zamówiłam rano model modern 🤣 i biały też wzięłam. Jak dojadą to powrzucam zdjęcia.
Uszy odpuściłam bo mam akurat 4 czarne nauszniki w różnych wariantach blingowych 😂
dairoxroxi to czekam na foty i wrażenia 😎
charlieeee, - u mnie on wygląda na bardzo ciemny granat, nie czarny. Ma taki połysk w niebieskim. Taki typowy ciemny navy, grafitowy granat, nie czerń.
U mnie standardowo, sesyjne zdjęcia piękne, a to na porównaniu... taki smutny nieładny granat, wpadający trochę w szary/fiolet nawet, MEH... Dobrze, że nie zamówiłam 😂
Ale derka za to, ma bardzo ładny głęboki kolorek <3
Anyway, czekam na fotki dairoxroxi, może w realu będzie jeszcze inny odcień :P
a czy ja dobrze wywnioskowałam że będzie jeszcze jeden nowy kolorek, wpadający w jakiś taki camel? Bo nie widać go póki co....
keirashara na komputerze teraz widzę, na telefonie u mnie wyglądał bardziej czarno 🙈
Moon opisali go jako rose gold, na razie widzę, że dali tylko w lamówkach. Może coś jeszcze wyjdzie 🤔
A idź 🤣 już go nie chciałam, a teraz znowu nie wiem 😂
Czy ktoś widział gdzieś jeszcze ochraniacze eskadron moss green w rozmiarze M? Lub kaloszki XL/XXL?
Bo jak sobie umyśliłam komplet do czapraczka to nie mogę znaleźć 😭 a to raczej nie jest kolor, gdzie coś dobiorę z innej firmy.
keirashara, ochraniacze i kalosze dostaniesz w Cavallo shop
lusia722, - zapomniałam dodać, że te z futrem 😅 Faktycznie są, ale te bez.
Stwierdziłam, że jak nima tego co chce na nogi to nima i czas zarzucić szmatkę na konia 😀
20250124_172047.jpg
keirashara, ślicznie!! Też mnie kusił ale już wszędzie wyprzedana ta zieleń praktycznie.
Zobacz za ochraniaczami w pasi koniku, wydaje mi się że kilka dni temu jeszcze były
dairoxroxi, - są niestety tylko L, a na L Gruby ma za krótkie szkity 😅 ale za to są kaloszki z futrem XL i chyba je zgarnę. Do tego białe lub czarne owijki i też powinno fajnie zagrać 😎
W ogóle to nie jest kolor, który kupiłabym sama, a mega mi się podoba na żywo.
Bardzo spoko, kiedyś pamiętam była podobna zieleń jarpola i też lubiłam 🙂
Czy wie ktoś z jakiej kolekcji pochodzi ta derka?
Słabe zdjęcie, ale ona jest taka miętowo- szara…
43D46537-93D3-439E-B0E1-B0A531368A49.jpeg
lusia722, może ta?
https://konik.com.pl/Derka-Eskadron-CLASSIC-SPORTS-wiosna-lato-2018-Dralon-Check kojarzę że eskradron miał taka kolekcje miętowa w 2018 akurat. Na zdjęciu że sklepu ten zielony mocno podkręcony się wydaje - widziałam czapraki na żywo i nie waliły aż tak po oczach
donkeyboy, chyba tak, ale na zdjęciu sklepowym takie zbyt intensywne te kolory.
Na żywo jest przepiękna.
lusia722, na pferdetrends zdjęcia na żywo wyglądają dokładnie tak jak to Twoje 🙂 czyli pasuje CS 2018