Końska Rewia Mody XIX (2025)

lusia722, to jest Klawunde minze/silver/grey
Edit. W sumie one są chyba identyczne
lusia722, ta co donkeyboy, wkleiła ma takie kolory na żywo
zdjęcie na szybko z neta bo własnych nie mam. Zdjęcia na koniku są przekoloryzowane :P więc jeśli na żywo się zgadza to classic sport 2018
s-l1600.jpg s-l1600.jpg
A tak ta z Klawunde wygląda 🤣
IMG_3775.jpeg IMG_3775.jpeg
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
28 stycznia 2025 18:09
Kuniaa, tak to chyba będzie ta CS 2018
Melduje że 7kg paczka z PS dojechała
😁
IMG_1365.jpg IMG_1365.jpg
Kuniaa, - to jest znęcanie się 😂 Piękne serduszka!
donkeyboy   dzień jak codzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud
03 lutego 2025 18:01
szukam jakiejś torby na sprzęt, a konkretniej na ogłowie. A że mam fioła na punkcie matchowania kolorów to szukam czegoś zielonego, a najlepiej zielonego ze złotym. chociaż sam zielony w dobrym odcieniu już byłby super - szukam szmaragdowego koloru i podobnych, coś jak w załączniku. Może ktoś coś widział? Albo kojarzy firmy które robią torby i tego typu rzeczy? Wiem że caball robi ale takiego zielonego nie ma
IMG_20250203_175948.jpg IMG_20250203_175948.jpg
donkeyboy, - ap horseline? Mają ciemnozielony materiał na pewno.
03 lutego 2025 19:25
keirashara, kurka kolor mają ale z toreb to jest tylko taka na boks, myślałam o czymś bardziej gdzie się da wpiąć ogłowie/lonże etc.
donkeyboy, - a weź zapytaj, czy nie uszyją, to nie jest jakaś kosmicznie skomplikowana konstrukcja 😉 Jak szyją na boksy i na buty, to i na ogłowie powinni ogarnąć.
03 lutego 2025 19:27
keirashara, aaaa bo nie wiedziałam że oni mogą przyjąć jakieś własne pomysły 😀 dobra
Nowy kolor stockholm, lecą jak burza ostatnio z tymi nowościami
IMG_3890.jpeg IMG_3890.jpeg
IMG_3891.jpeg IMG_3891.jpeg
Czy ktoś ma zdjęcia jaka jest różnica między rozmiarem czapraka cob i full od ps albo ES?
dairoxroxi, o no!!! CHcę!
I chcę bluzę albo koszulkę!
Kocham takie kolory (wzelkie pudrowe, ceglano/pomarańczowe róże!)
dariamajka,
Biały-czarny to cob i full z ES
Niebieski-zielony full i cob na koniu stockholm
Czarny-brązowy na koniu to full i cob Ps of Sweden, ogromne są ich fulle
IMG_3894.jpeg IMG_3894.jpeg
IMG_3896.jpeg IMG_3896.jpeg
IMG_3897.jpeg IMG_3897.jpeg
IMG_3895.jpeg IMG_3895.jpeg
IMG_3900.jpeg IMG_3900.jpeg
dairoxroxi, ale tylko ujeżdżeniowe fulle wypadają jak takie kołderki, bo przy skokowych nie ma takiej dysproporcji
infantil, hehe, to jest jedyna marka, któa ma legitne rozmiary na mojego konia.
No jeszcze eskadron w starych cottonach niektórych🙂
dairoxroxi, oo dzięki, a jakie masz siodło 16.5 czy 17?
dariamajka, 16,5 i krótka tybinka
infantil, No tak, zapomniałam o istnieniu skokowych w sumie 🤣
Ja też mam siodło 16 i problem z ujeżdzeniowymi czaprakami. Zamówiłam serduszka z PSoS COB i faktycznie leżą idealnie ( mam full czarny fioletowy i beż na sprzedaż jak coś 😉 ) Winderen ma rozmiar petite - leży idealnie, zamówiłam Kentucky COB bo się pojawił więc jestem ciekawa co to będzie, jak przyjdzie dam znać.
dairoxroxi, kolor mój i zdecydowanie będę się czai na komplecik :P
Kuniaa, - idę na priv 😎

To prawda, dresażowe PSoS są wielkie nawet na niemałym koniu pod siodłem 17 cali. Dzięki temu elegancko wyszczuplają 😂 i mimo wszystko je lubię, pięknie błyszczą w słońcu.

dairoxroxi, - taki szminkowy ten kolor, chyba pod walentynki 😁
dairoxroxi, no właśnie widzę, że na tych zdjęciach gdzie masz cob to fajnie to wygląda i leży.
Ja dopiero zaczynam z ps/es, póki co mam jeden u siebie i czekam na 3 aż przyjdą.
Ten ps co mam to full i generalnie jest wielki wizualnie, gdzie na dużym koniu ok, ale np. na kucyku już smiesznie wygląda 🤣siodło mam 16.5 cala
ps na kucu.jpg ps na kucu.jpg
Post został usunięty przez autora
Post został usunięty przez autora
dariamajka, PS kupuje tylko coby jak juz, ES zazwyczaj full chyba ze ostana sie tylko coby na sprzedaż 😅 no i biały tez brałam cob żeby w razie czego tyle konia nie zasłaniał jak kiedyś wystartujemy 😂
keirashara, No właśnie coś ma w sobie ten kolor, chociaż trochę nie moja bajka. Chętnie poczekam na więcej realnych zdjęć
dairoxroxi, właśnie się bałam, że coby będą takie "przymałe" jak zaciasne gacie 😂
Mam i ja swoje serduszka 🖤 i bardzo dobrze, że wzięłam "kaczan"😅
Moje też już u mnie.
Ten przód dodatkowo wypchany spoko. Z mojego konia zawsze zimą jadą czapraki, a ta gąbka ewidentnie mi zatrzymała ten czaprak na miejscu.
Zdjęcia Wam się wstawię, bo mam rekonwalescenta po 5 tygodniach choroby, która spaliła mu wszystkie mięśnie tak, że przykro mi się na niego patrzy. Re-volta by mnie zjadła.
Musiał wyglądać wczoraj idealnie do wstawienia na jakieś grupy o znęcaniu się nad końmi. Zero mięśni i nowy czapraczek w serduszka. 😅 Aż mi samej głupio, jak o tym myślę. Ale przynajmniej humor do zapalania jak głupi miał, to może aż tak źle nie wyglądało. 😆
Sivrite, - o ile nie kupiłaś czapraka żałując na leki to się nie przejmuj, chodząc w starej zniszczonej szmacie nie ozdrowieje przecież szybciej 😉

Też jednak czekam na serduszka 😎
Odpaliłam białego ES w rozmiarze cob na małe fotki dzisiaj. Szkoda że te narożniki robią zaokrąglone
IMG_3996.jpeg IMG_3996.jpeg
IMG_4018.jpeg IMG_4018.jpeg
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się