Końska Rewia Mody XVIII (2024)

charlieeee, znalazłam, że w koniku jest - cena 308 zł. Poczekam jeszcze czy może jakiś sklep co robi promocje wrzuci 🤣
wątek zamknięty
dairoxroxi poczekam razem z Tobą 🤣
wątek zamknięty
charlieeee, będą w Horse&Pony dostałam info na ig 🦄
wątek zamknięty
dairoxroxi dzięki 💖
wątek zamknięty
donkeyboy   dzień jak codzień, dzień po dniu, wciąż się dzieje życia cud
15 listopada 2024 12:56
dairoxroxi, dzięki również. Czekam razem z wami - chyba wezmę te derkę skoro nie ma welurka ani glittera w zielonym kolorze 🤣 a nie mam żadnego polaru. Swoją drogą one są grube?

Ciekawe czy promka tylko obejmie te nowości - H&P zwykle na BF miało fajna zniżkę ogółem

wątek zamknięty
donkeyboy, teraz eskadron robi cienkie te polarki, nie wiem czy skoro kolekcja zimowa to czy bedzie cos grubszy ten materiał
Już wyszperałam ze na instagramie da się znaleźć kod na 10% który będzie działał, ale tez liczę ze zrobią coś więcej na BF

Equishop może tez będzie miał te w kratkę, bo poprzednią mieli w ofercie.

Chce jeszcze brązowa kratkę kentucky 😩 zbankrutuje chyba kupując wszystko co mi się podoba podczas tegorocznego BF..
wątek zamknięty
15 listopada 2024 13:23
dairoxroxi, no mi się taki grubszy właśnie by przydał. Mam coolera na cieplejsze dni - właśnie chodzi mi o to żeby to nie był jakiś super cienki polar. Ciekawe czy da się gdzieś gramaturę sprawdzić

Ewentualnie mogłaby służyć jako derka do rozstępowania
wątek zamknięty
dairoxroxi, właśnie tylko dlatego jeszcze jej nie kliknęlam. Mam ich polar jakiś z promocji, szary i byłam mega zdzwiona jakie to cienkie xD Podoba mi se ta krata, w koniku mam 7% i to już nawet nieżle wychodzi, ale kurde, jak ma to mieć grubość 3mm to nie chce
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
15 listopada 2024 13:28
Patrząc po cenie tej derki, to tak, to jest ten najcieńszy Eskadronowy polar.
wątek zamknięty
Moon, tego się obawiam xD
wątek zamknięty
xxagaxx, to chyba wstrzymam sie do końca listopada żeby zobaczyć czy promocja sprawi, że cena będzie adekwatna do jakości 😅
Aktualnie mam już jeden kentucky polar i to jest taki grubas więc ten eskadron cienki może być szokiem haha.
wątek zamknięty
15 listopada 2024 13:39
xxagaxx, Moon, to mnie odnamówiłyście, mój portfel się cieszy 🤣
wątek zamknięty
dairoxroxi, a o której Kentacky mówisz? Ja rozważam jeszcze winderena polar, bo coś by mi się na zawody ładnego przydało. Ale nie wiem czy nie zamówie jeszcze jednego Torpola bo mega jestem zadowolona z tej dery,
wątek zamknięty
xxagaxx, mam te i planuje na BF kupić taką samą, ale w brązowa kratkę.
Jest mega gruba i ciężka jak na Polar, ja jestem zachwycona nią. Ma odpinane paski pod brzuch tez
IMG_1840.jpeg IMG_1840.jpeg
wątek zamknięty
Potwierdzam, mam kentucky heavy Fleece granatową w kratę, jest b gruba i mięsista. Tylko nie ten rozmiar na młodą 🙈
Ja zamówiłam tę kratkę, bo właśnie lubię cienki polar 😉
wątek zamknięty
anai, wrzuć koniecznie zdjęcia jak na żywo 🌷
wątek zamknięty
Eskadron znowu szajs z kolorami. Zielony ładny ale mam parę rzeczy w kolorze racing green. Niewiele się różnią od tego nowego wg mnie. Granaty dwa też posiadam bardzo podobne z Eskadrona ale nazw nie pamiętam. Cóż, portfel odpocznie. Byle do wiosny...
wątek zamknięty
Ja się czaje na Almonda ze złota lamowka 😍
wątek zamknięty
Ja mam derkę krateczkę z poprzedniej kolekcji i to jest turbo cieniutki kocyk więc nie spodziewajcie się magi tam.
wątek zamknięty
A ja się właśnie skusiłam na tą krateczkę w promocyjnej cenie za 215 zł, wrzucam dzieciaka w roli modela. Slyszałam, że to cienki polarek, ale nie sądziłam, że aż tak 😂 Trochę się też zirytowałam, gdyż wszystkie poprzednie derki z eskadrona 145, mam z większym luzem, a ta krateczka to ledwo mi sie dopięła, a rozmiar ten sam 😩
5575C890-FEAB-449D-A661-D3EE75C44120.jpeg 5575C890-FEAB-449D-A661-D3EE75C44120.jpeg
wątek zamknięty
I przez was kliknelam tego Almonda 😎
W sensie highgloss Jewel czapraka...
wątek zamknięty
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
16 listopada 2024 10:42
faith, Cudny jest 😍 Poka potem fotki koniecznie!
wątek zamknięty
Tak uczynie 😍
wątek zamknięty
Zakupiłam dziś z nowej kolekcji big square black.. ale daleko mu do black w słońcu przez tą miedzianą nić z sobie 😻
IMG_7752.jpeg IMG_7752.jpeg
wątek zamknięty
zembria   Nowe forum, nowy avatar.
16 listopada 2024 15:05
azazu93, 😮 Czad!
wątek zamknięty
azazu93, super wygląda!
wątek zamknięty
Granat też się tak mieni, gdzieś widziałam foto. Ciekawe czy vintage green też bo się czaję na niego 👀
wątek zamknięty
Post został usunięty przez autora
jabooshko, miałam go dziś w rękach, mieni się ale moim zdaniem już nie tak bardzo jak ten czarny czy granatowy, jednak też śliczny 😍
Ja też się czaje na któryś z zielonego ale jeszcze nie zdecydowałam który model.
No i czaje się na derke sparkle do tego bs czarnego 😁
wątek zamknięty
azazu93, - ej klasa 😍 tą nitka robi robotę.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.