Końska Rewia Mody XVIII (2024)

Moon   #kulistyzajebisty
16 listopada 2024 19:58
jabooshko, ja ci zabraniam takie rzeczy pisać o granacie!!! 🤣🙈 niech mi ktoś założy bana na konto bankowe! 😑
wątek zamknięty
Kentucky wrzuciło info o Black friday w tym roku. Nie ma być ogólnego rabatu na wszystko, tylko to co wyrzucają ze stanów magazynowych 🤡
8BE87877-992A-4DB8-B568-FC41DD83FAF0.jpeg 8BE87877-992A-4DB8-B568-FC41DD83FAF0.jpeg
wątek zamknięty
Oooo nie 😤 czaiłam się na promkę od nich.
wątek zamknięty
Ciekawe czy w sklepach będą promocje na produkty Kentucky tak jak to było w zeszłym roku 🤔 bo czaimy się z przyjaciółką na dwa czapraki a rabat 30% byłby idealny 🙈
wątek zamknięty
patkahm, - wątpię, wtedy była od nich zapowiedziana ta zniżka. Niestety 🙁 Chciałam kaloszki upolować czarne, bo mi zdychają, a te od nich sprawdzają się najlepiej.
wątek zamknięty
patkahm, tak, wiem ze kentucky w sklepach ma narzuconą z góry promke na bf 🙂
Przynajmniej tak wczoraj dziewczyny w jednym ze sklepów mówiły 😁
wątek zamknięty
Widziałam informacje, że stacjonarne sklepy kentucky będą mieć 20% na wszystko. Jak się ma to do dystrybutorów to się pewnie okaże bliżej BF.
Tez liczyłam na derkę polarową za cenę mniejszą niż 800 zł 🙄
wątek zamknięty
Macałam tą Kentucky Heavy, czad derka, muszę ją mieć.
1000078632.jpg 1000078632.jpg
wątek zamknięty
Pati2012   Koński insta: https://www.instagram.com/mygreybay/
17 listopada 2024 20:08
a może ktoś pokazać na zdjęciu mniej więcej jak cienka jest ta nowa kratka eskadrona? 😁
wątek zamknięty
Mam akurat jedna rozerwana z letniej kolekcji i zakładam, że to będzie to samo.
IMG_0515.JPG IMG_0515.JPG
wątek zamknięty
O kurde, jakościowo jak kocyk z pepco za 20 zl 🤣 To się wyleczyłam z dereczki krateczki hahaha.
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
18 listopada 2024 07:37
budyń, deko lepszy gatunek mimo wszystko, bo jednak niewielki pot wyciąga z konia, acz still - jest to cienizna :P Ja tę derkę kupiłam na okres przejściowy wiosna - jesień i zima - wiosna i mi się sprawdza spoko.
Na zimsko mam gruby polar i dralon.
wątek zamknięty
Niestety te derki to chyba połowa tych cieńszych że starych lat. Jak je pomacalam tak mi mina zrzekła. Natomiast obok wisiała polarowa Kentucky Heavy... ło panie jaki koc 😍
wątek zamknięty
budyń, Tak jak mówiłam mniej więcej jak tani kocyk z Pepco. Kocham Kentucky i chyba mam większość derek i są fest grube, zacnie się piorą... i są w ciul ciężkie 😅a te z futrzanym kołnierzem to już zupełnie ... i szmatka lekka z Eskadrona mi się przydała już pare razy jako taka właśnie lekka szmatka😜 Więc jak będzie -50% -40% gdzieś to na esakdrona można się pokusić. Stare kolekcje chodzą w wyprzedażowych cenach a można ładne komplety porobić. Teraz kupiłam nowego dralona w kratę za 350 pln więc w cenie tej polarowej szmatki 😎
wątek zamknięty
Pati2012   Koński insta: https://www.instagram.com/mygreybay/
18 listopada 2024 08:46
Kuniaa, oo dziękuję, mi o coś takiego cienkiego chodzi, bo np stary niciak albo kolekcja sprzed 6 lat jest za ciepła do osuszania przy 10 stopniach na dworze 😁
wątek zamknięty
A ja w końcu mam zdjęcia ES deep olivine 😍 czekał grzecznie w folii ze 2-3 lata 😂
IMG_2639.jpeg IMG_2639.jpeg
IMG_2640.jpeg IMG_2640.jpeg
wątek zamknięty
Zakupiłam dziś z nowej kolekcji big square black.. ale daleko mu do black w słońcu przez tą miedzianą nić z sobie 😻
azazu93, ten czaprak jest obłędny 😍
Może ktoś dysponuje zdjęciami niebieskiego, jak on wypada w słońcu? 😁
wątek zamknięty
charlieeee, ślicznie, kolor idealny dla gniadoszy uważam. Mam w ogóle wrażenie, że wszystkie ES to kameleony w zależności od światła 😅
wątek zamknięty
Milla, Na IG jest takie foto 🔥
1000001613.jpg 1000001613.jpg
wątek zamknięty
jabooshko, dzięki! Jednak czarny wypada lepiej 😅
wątek zamknięty
dairoxroxi tak na gniade ideał 😍 turbo kameleony, teraz mi przyszedł jeszcze jeden nowy brokatowy to już w ogóle w każdym świetle zupełnie inny odcień 🙈
wątek zamknięty
Polar z nowego heritage, cytując mojego konkubenta: babciny kocyk. 😜
IMG_7832.jpg IMG_7832.jpg
wątek zamknięty
Altiria, tak jak nie jestem fanką kratki na koniu, tak powiem Ci, że Pilot prezentuje się zacnie 😍
wątek zamknięty
Ja do tej pory nie odżałowałam sprzedaży dralona choco berry więc kratka musiała wrócić, tylko w wydaniu bardziej pasującym do seniora. 🤣
wątek zamknięty
Altiria, piękna jest ta derka! Faktycznie taka cienka jest?
wątek zamknięty
Altiria, tak patrzę na tego Twojego konia i jeszcze IskraADHD, pisze, że ma na imię Pilot i kurde to chyba ten sam z którym stałam w pensjonacie w Kicinie w 2017 😅💕
wątek zamknięty
Ollala, cienki, taki jak z letniej kolekcji.
dairoxroxi, dokładnie ten sam. 😁
wątek zamknięty
Altiria, o proszę jaki ten świat mały 😁
A derka śliczna, tez się chyba skuszę
wątek zamknięty
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
20 listopada 2024 10:47
charlieeee, przepięknie jej w tej zieleni
W ogóle dla mnie ES potrafi w kolory.
wątek zamknięty
Chyba się zawiodłam na wersji velvet. Chciałam ładny migdałowy kolor a przyszedł kolor bagna, pod kątem nawet wpadający w taką zgniłą zieleń… jestem ciekawa jak wypadnie w świetle dziennym i na koniu. Mocno podrasowane jest zdjęcie promocyjne, którym się sugerowałam
IMG_8662.png IMG_8662.png
IMG_8664.jpeg IMG_8664.jpeg
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.