Ten okser w szeregu ma z 10m szerokości, przysięgam... 😨😱
Ja kibicuje Emmen, Niemcom i Eckermannowi
flygirl, na każdej aukcji jest przynajmniej jeden żrebak po nim ;-) Ciekawe jakie będą w sporcie.
Ale niekoniecznie ciemne kasztany, a ten był.😍
Kim Emmen niestety dzisiaj trzy zrzutki. Mega szkoda.
Kukuk, Eckerman, go go! 😁
flygirl, na każdej aukcji jest przynajmniej jeden żrebak po nim ;-) Ciekawe jakie będą w sporcie.
Perlica, właśnie teraz w Baborówku też będzie. Piękny maluch
Figarusowa, widziałam go, na razie ma dla mnie za krótką szyję, ale jest bardzo młody, więc wszystko może się pozmieniać, fakt jest urodziwy.
Co tu się dzieje, Henrik na ziemi. Bardzo ciekawy finał, nie powiem.
WTF, co się tam odjaniepawliło...?!
Szarpał go jak oszalały....a ten nie odpowiadał, a on go raczej tak nie półparaduje , więc chyba coś nie zagrało totalnie
O losie Eckermann spadł 😓😓
Steve Guerdat jako trzeci do rozgrywki.
Za to Guerdat czysto...ale się pozbierał po tej drużynówce
Fuchs bez strzemienia, ledwo by też pojechał w ten kwietnik jak King Edward. Mega szkoda że last fence down, bo jechać w Renku F bez strzemienia to mistrzostwo
O nieee, Fuchs zrzutka na ostatniej. Kibicowałam mu, jak zgubił to strzemię i dał radę wyjechać te ogromne szeregi i linie.
flygirl, dodaj że w Renku F 😂 to już jest medal🙃
Niesamowity, leciał z tym jednym strzemieniem jakby nic się nie działo, ci ludzie są niemożliwi 😜 Szkoda zrzutki…
Perlica to jest ten bez klocków? To w takim razie mam te same w pracy, jak już się przyzwyczaiłam a potem wsiadłam w koleżanki Prestiga to się czułam zblokowana fest. Ale jak właśnie miałam zaczynać skakać małego Carrere, który wyskakiwał prawie pod wysokość stojaków na początku, to miałam lekkiego stresa przez ten brak klocków.😅
Ej, ja sobie sprzątam w domu i kątem oka zerkam na konkurs i nawet nie zauważyłam że jedzie bez strzemienia 🙉 szacun!!
flygirl, to jest ten najbardziej płaski i najbardziej close contact czyli F.
Jeszcze jest F2S ( ja mam taki) który daje więcej oparcia bo jest półgłęboki.
Mimo wszystko Renki super układają nogę, mimo że niczego nie narzucają.
Ja zmieniłam teraz na Prestige Rubino, bo obecna kobyła ochoczo korzystała z braku klocka w Renku i ciągle siedziałam na łopatkach bo mnie wyciagała ( miał ten model wczoraj ktoś, ale nie pamietam kto).
To chyba mam oba tak mi się wydaje. Ten starszy jest bardzo płaski i nie ma nic, ten nowszy nadal nie ma klocka, ale siedzisko jest trochę głębsze. Da się jakoś sprawdzić na siodle, co to za model?
No, to 3 w rozgrywce, więc trójka olimpijska już jest ustalona, kwestia kolejności.
Jezu Francuz zrzutka, ta kobyła fantastyczna jest i on jedzie na samym haku, podziwiam.
flygirl, tak, masz tam wybite przy numerze oznaczenie.
O bogowie ale konkurs. Finał przez duże F. Niech to kończą bo nie wyczymie
Koń Steva najbardziej wypoczęty, wystukał się w kwalifikacjach, a potem miał wolne.
Pozostałe dwa są zmęczone bardziej, bo szły wszystko.
Kurcze nie wiem sama.
Ale emocje!
Chyba Szwajcar, bo jedzie ostatni.
No Zobaczymy.
To ja typuje na Kukuka jednak 😅
Kukuk na zero, nie jechał jakoś szybko, ale zakręty skrócił bardzo mocno. Ciekawe co na to tamta dwójka.
Pati2012, super pojechał i krótko, ale biedak jechał pierwszy.
na czysto! Ale mam wrażenie, że z czasu jest coś do urwania... :P
Acz chciałabym, żeby wygrał 😀