Moon, no pierwszy ma trudno, ostatni ma najlepiej
Maikel zrzutka, a byłby groźny jeśli chodzi o czas, tak podejrzewam...
Moon, też wole jego niż Szwajcara
A Guerdat umie w rozgrywki, umie.... O.o
No i super! Należało się!
Koń prezentował równy poziom od 1 dnia!
Ale jestem z siebie dumna, że dobrze obstawiłam 😁
mindgame, BRAWO! od początku typowałaś go!
Polać jej!
Rewelacyjny finał 😍
Do samego końca emocje.
Kukuka fanką jestem od lat, należał mu się ten medal.
Steve i ta klacz coś niesamowitego.
Perlica, 😜
Edit: ogólnie to super przygotowane te igrzyska pod względem jeździeckim. Zarówno WKKW, uje jak i skoki świetnie się oglądało
Krzywy mur przyprawił nas wszystkich o wątpliwości, czy aby na pewno prosto stoi, więc tutaj jeszcze druga przeszkoda z Igrzysk. 😀
1000019565.jpg
1000019566.jpg
Sivrite, widziałam te fotki i mój błędnik zrobił fikołka xD Wielki szacun, że te konie to skakały O.O :P
Moon, wydaje mi się, że to mogło być łatwiejsze dla koni niż dla jeźdźców. Konie inaczej widzą odległość i przestrzeń, raczej nie widziały tej udawanej trójwymiarowości tych przeszkód. Ale ludzie mogli mieć sądny dzień tam ze swoją pewnością, czy na pewno chcą skakać. 😆 Dobrze, że parkury się ogląda wcześniej, bo jakby mi to ktoś postawił i kazał jechać, to raczej bym nie przekonała swojego konia, że bardzo chcę to skoczyć. 😆
Ta przeszkodą jest tak straszna, ze nawet jakby miala 110cm to bym miała zawal 😅
Sivrite, xxagaxx, o to to! zawał na miejscu 🤣
Post został usunięty przez autora
Sivrite, to jest piękne i koszmarne jednocześnie 🤣 szczególnie dla takiego pingwina nielota jak ja.
Dzisiaj w pięcioboju konikowanie 🤒 Cała konkurencja się tam w Wersalu odbywa, parkur już stoi - strach się bać
Mężczyźni już jechali skoki z pięcioboju. Nie było jakiś tragedii. Wyglądało to jak początkujący na regionalkach na drogich koniach.
Edit: jechała pierwsza grupa. Druga jedzie o 17.
Włączyłam kawałek z ciekawosci bo pamiętam sprzed lat tylko bardzo kontrowersyjne obrazki i mega samograje te konie. Idealne na regionalki 😅
Jestem laikiem w tej dyscyplinie, dziwi mnie, że czesc zawodników wygląda jakby siedziała na koniu kilka razy w życiu. Jeden prawie spadł w zakręcie :-D
No poniekąd taka jest idea 😅
Ja nie mogę znaleźć tych przejazdów pierwszej grupy 😒
infantil, ok 30min z dzisiejszego dnia
No niestety, egzaminu licencyjnego raczej nie wielu by z nich zdało 😉 ale jak na 20min jazdy na obcym koniu to i tak nie jest źle.
infantil, do max 120 powinno być, ale chyba jest spory rozstrzał w wysokościach bo niektóre to bardzo nisko wyglądają. Przyjemny ten parkur stoi, takie P/N 😅