Znam to. 😀 Posman zachowuje się podobnie - raz mogłabym go po nogach całować, takie jest grzeczny, wspaniały i w ogóle. Innym razem coś mu odwala i np. przez 20 minut będę się starała go przeprowadzić obok kosza na śmieci, który jeszcze wczoraj nie był straszny. 😁
wątek zamknięty
Witajcie i ja przedstawię swoje dzieciaki.
To Sonka (tak naprawdę Mighty Quenn folbltutka ze Strzegomia) z synkiem (moja najmłodsza pociecha)
URL=
http://www.fotosik.pl]

[/URL]
Borneo -arabka

Zimnokrwista (taka chłopska kochana poczciwina) Kasia wraz z Hultajem (mieszanka małopolaka z kucem)

A to sam Hultaj, jego imię do Niego baaardzo pasuje
URL=

[/URL]
Lunar - jeden z półdzikach arabów uratowanych przez fundację, jeszcze nie ujezdzony

Sonia z Kasią

Zwiastun hucułek aktualnie w dzierżawie
URL=

[/URL]
Niestety nie mam aktualnie zdjęc moich dwóch koleszków Avalona (bardzo podobny do Luncia tyle,że ma czarną grzywę i ogon) po wstępnym ujezdzeniu
Ładny- roczny ogierek małopolski.
wątek zamknięty
Sankarita
coś tam czasami podskakujemy 😉 uwielbiam konia z taką jak Twój i mój maścią. Mój często ma taką minę 🙂
wątek zamknięty
Pursat, na serio? znowu obaliłaś jakiś mój mit.😉 Myślałam, że Posman to przy okazji wyglądania tak "posągowo i dorośle" oraz bycia koniem dojrzałym nie miewa fanaberii.:P A tu - niespodzianka.:P
Pallasa fochy to tak generalnie, dla zasady, bo jaśnie koniowi się coś nie podoba, a za chwilę, znowu przytulanka, chodź do mnie, pogłaszcz, poczesz, no chodź! 😁
Faza, Borneo jest słoooodka. 😍 Hultaj też mi się podoba. Jakbyś gdzieś miała zdjęcie tego ogierka małopolskiego to ja chętnie pooglądam.😉
_kate no ba! do złotomaścistych świat należy.😉 Jeszcze jakieś ponad pół roku i my też będziemy cosik małego podskakiwać, bo oprócz gonienia psów, ścigania się z rówieśnikami i atakowania obornika skoki to coś, co Pallas uwielbia i jak na 3,5 latka - potrafi. A moment, Twój Złocisz ma ile w kłębie w ogóle?
wątek zamknięty
on jest dość spory jak na pół-achał-teka i ma 168cm. On też lubi skakać i cokolwiek beznadziejnego ten plecak na górze robi, to chłopak twardo idzie i skacze. Odmawia tylko wtedy jak już nie ma szans i musiałby drąga na klatę brać i robi to w ostatnim momencie. Ja już witam się z gąską, a tu nagle na centymetry zwiewa mi w bok.
Złote rządzą 💘 to fakt. Mój następny też będzie zloty.
wątek zamknięty
Faktycznie, dość spory. Dla mnie już za wysoki.:P Chociaż, siedzę cicho, Pallas jeszcze "swojego" wzrostu nie osiągnął. Tam zaraz plecak😉 Czekaj, czekaj, jeszcze za parę lat wystartujecie na jakimś CSI 😉
Noo, też tak mówię. Następny koń też będzie złoty [względnie - wilczaty😉] Tylko gdzie takie konie znajdę😉 Na achałtekińca mnie podejrzewam nigdy nie będzie stać.:P
wątek zamknięty
Oj, tam - przyjedziesz odkupić mojego złotego. W ogłoszeniach się też przewijają. Ja znalazłam do mojego do pary do bryczki nowego towarzysza 😉
http://www.voltahorse.pl/ogloszenia/listingview.php?listingID=7810
wątek zamknięty
epk, Twój to dla mnie też za wysoki. 😁 Chociaż....
Nie no, takie konie się pojawiają w ogłoszeniach, zazwyczaj jako po prostu bułane, szukać trzeba. Akurat ten, którego podałaś dla mnie trochę mało cieniowany. I za drogi. 😁
tu znalazłam prawie identyczną do mojego klacz-
http://allegro.pl/item689496137_sprzedam_klacz.html
wątek zamknięty
się wybredna zrobiłaś :P, za wysoki, za mało cieniowany :P 😉
wątek zamknięty
Sankarita, co ty wiesz o gryzącej mokrej wodzie 😁

Mina mówi wszystko 😉
wątek zamknięty
epk, tam zaraz wybredna.... przeprowadzam ostrą selekcję "naturalną". 😁
Burza, oj, ale "wścieklizna":P Piorek przebija Pallasa w "złych minach" :P
wątek zamknięty
Burza, oj, zła Pańcia 🤬 😁
wątek zamknięty
tylko że on niby jest spory, ale bardzo delikatnej budowy. To taka baletnica- tymi nóżkami jak patyki przebiera 😍 nieodmienne zawsze mnie on zachwyca swoim wyglądem.
wątek zamknięty
dawno nas nie było
integracja międzygatunkowa

P.S. Burza ale słodzista mine ma!
wątek zamknięty
sznurka, Peppa utaplana i szczęśliwa 😀 super foty
wątek zamknięty
Pursat, Ależ piękne, wakacyjne zdjęcia 🙂
wątek zamknięty
Pursat - Jestem waszą fanką ostatnie boskie 🙂
sznurka - wiem że to o koniach ale super prosiaka masz 🙂
burza - hehe, jak zobaczyłam to miałam takiego banana 😀
wątek zamknięty
sznurka prosiak the best !!! Tez chce takiego :-) !
Pursat Twoje konisko jak zwykle trzyma klase, ale najbardziej chyba podobalo mi sie foto z poprzednich fotek, dwie - trzy strony wczesniej - jakies srodkowe z trawa w pysku :-)
wątek zamknięty
Burza- Słodka minka :-)
My nie mamy nowych zdjątek, tylko takie jedno glutka:
wątek zamknięty
a pamiętacie jeszcze budyniowe koniki ? 🙂
Mistrz Świata w staniu w boxie i stępowaniu 🙄 rudy na spacerku z moją koleżanką.

młodziak niedawno skończył rok - Armuś

i siwek 🙂
wątek zamknięty
Sankarita-" małe " ma 160cm w kłębie, a rozmiar wędzidła kucykowe 11,5cm, taki drobny koniczek
budynio fajny siwek i do tego w moich ulubionych barwach, czyli błękit 🙂
wątek zamknięty
budynio a dlaczego koleżanka swoich stóp tak nie lubi? 🤔
Dawaj więcej si
wwweeeegggoo 😍
Pursat, mniamuśny jak zawsze 🙂
Faza, światna gromoda 😀
Sznurka, 😅 więcej!
wątek zamknięty
stopy lubi 😉 rudy stępuje na sedalinie bo inaczej nie da się go z boxu wyprowadzić.
siwego mega dużo fot wrzuca kasska dlatego ja tak symbolicznie 🙂
edit literówka
wątek zamknięty
alice Arabiaszczy pieknieje w oczach
kate_ fajnie Ci sie ryjek ciszy na fotce z klusa🙂 A Zlotko niezle zadarl noge na ostatniej focie (prawą)... jeszcze troche a by sie w kulke zwinal;-)
burza zazdroszcze, ze Piorek pozwala sobie pychol polewac... U mojej to nie do pomyslenia 😕
wątek zamknięty
Sankarita, powinno się mu zaśpiewać "Złyyyy on" 🙂
sznurka, dzieki 🙂
Presja, ja codziennie jak go kąpie to się z niego śmieje 😉
budynio, cudne masz konie 🙂
wątek zamknięty
Dziękuję dziewczyny! Bardzo się cieszę, że zdjęcia i koń się podobają. :kwiatek:
espana - on jest boski! 😜 😍
wątek zamknięty
espana, po prostu cudo!!! 😍
wątek zamknięty
espana cud moid orzeszki! szczeka mi opadla! 😍 😍 😍 😍 😍
wątek zamknięty