KOTY

Nie wiem, jak kot _kate, ale moja wybiera wtedy maleńkie i łyka, a nutrę zostawia na koniec  😂
mój jeszcze nie próbował, więc trudno powiedzieć  😉
tą karmę z Nutri normalnie w zoologiku znajdę?
Tak, ale w tych lepszych. Często jest na wagę. Tylko zabij mnie, nie pamiętam, czy to Nutra Nuggets, czy Nutra Gold  😡 😡
czy wyrazem nieniawiści T. jest danie kotu znienawidzonej transporterki? NIEEEEE

a może pedalskiej czerwonej obróżki?

NIEEEE
nawet z cekinkami?

NIEE
ALE ZA TO Z DZWONECZKIEM? TAK TAK TAK

I W TEN SPOSÓB KOT JEST MÓJ  💃 💃 💃 💃 💃

dostałam go na urodziny  🙂
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
25 czerwca 2009 14:19
_kate  haha świetny prezent urodzinowy 😀 a kici jest obłędne ;]  Niczym Rademenez z 7 życzen ;] Super
Mazia   wolność przede wszystkim
25 czerwca 2009 14:21
Hehehe, rozbawi mnie"RZYGULEC POSPOLITY" 😁
Ziomek siostry też rzygulec, przeszedl wszystkie badania, jak dla mnie to po prostu "ten typ tak ma"
Dorzucę jeszcze zdjęcie Ziomka z dzieciństwa...
Acha, odpowiadam na pytania, te oczki nie widzą...

Whisper_777   .: Born To Be Wild :.
25 czerwca 2009 14:29
_kate, normalnie HATOR HATOR :-)
Mazia,  a co jest buraskowi w oczka?
25 czerwca 2009 14:31
jak byl maly byl zaniedbany, chyba jakaś choroba, która spowodowala calkowite zepsucie rogówki, my wzięlyśmy go z lecznicy już niewidzącego...
25 czerwca 2009 14:32
Mazia, uhm, ale i tak jest fajny buras :-)))
To chyba po kocim katarze takie oczka się robią.
Ale jest piękny
25 czerwca 2009 14:37
To naprawdę cudny przekochany kot 😉
Burasek jest piękny i pewnie baardzo kochany, bo takie - uratowane  -koty potrafią być wdzięczne   😍 😎
edit. az mi się ciepło zrobiło na sercu, jak przeczytałam ostatni post Mazi..
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
25 czerwca 2009 17:42

Acany grasslands nie dziwię się, że nie chicał jeść... Te nowe acany to karma wegetariańska, nijak nawet tych 4% produktów poch. zwierzęcrgo nie uświadczysz, które są nawet w tym whiskasie

coś pomyliłaś. Acana grasslands ma 65% produktów pochodzenia zwierzęcego
http://www.acana.com.pl/acana/pdf/Acana-GC-PL.pdf  - jeśli to jest skład karmy wegetariańskiej, to ja jestem Matka Teresa z Kalkuty
moje jedzą wymiennie acanę orijena i taste of the wild, ja jestem bardzo zadowolona
To pomyliłam, faktycznie  😡

Jest jakaś karma, która była fajna a teraz zmienili opakowanie i zrobili właśnie ją dużo gorszą.
Muszę uzupełnić we łbie, przepraszam  😡 😡
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
25 czerwca 2009 18:01
Może Royal sklepowy? ja się do nich zraziłam po tym, jak w lutym kupiłam karmę dla sterylizowanych kotek i obiebabyi zaliczyły mega sensacje żołądkowo - kuwetowe - ot, mięso ze zbożem zamieniły się miejscami na etykiecie.  🙄 od tego czasu RC mówię głośno i wyraźnie NIE. Tyle, że oni nie zmienili opakowania...
Orijen puscił wersję 6 ryb i tam jest zamiast 75 % prod. poch. zwierzęcego "tylko" 70% 😉
O innych nie słyszałam, ale też się nie interesowałam za bardzo 🙂
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
25 czerwca 2009 18:45
Moja jedzie na Purina ONE sterilised, a wcina bardzo chętnie , a cena równiez przystępna bo za pół kilo 15,50 płacę. I można dostać w TESCO.

Dzięki wszystkim za trzymanie kciuków 😉
Jutro składam jeszcze cv do zoo, ponoć chcą pracowników na opiekunów 🙂
mokry kot = wściekły kot 😀iabeł:

Jak tylko przyjechałam ze stajni, wysiadłam z samochodu i słyszę takie miaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu na 2 głosy! Pięknie im to wyszło. No i mam teraz 2 mokre szmatki w łózku (ale po 2 różnych koncach bo sie nienawidzą :hihi🙂
Czy Wasze koty też robią taką awanture jak sie im przycina pazurki??? bo ja chodziłam ze swoim do weta bo sama bym sobie nie poradziła.. a kot wył w niebogłosy, darł się, próbował podrapać weterynarza, kilka razy go ugryzł w ręke tak że mu krew ciurkiem leciała;/ a ja musiałam zakładać rękawice ogrodnicze, żeby mi sie nie dostało..a jak z nim wychodziłam z gabinetu to tylko słyszałam od babć w poczekalni jaka to jestem okrutna i męcze kota..to jest ogółem strasznee! teraz jest lato więc  mu nie obcinam bo sobie sam tępi na dworze.. ale zimą pewnie znów będzie haczył o wszystko i nie będzie mógł się odczepić;/ a jak mu kupiłam drapaka to go olał... w ogóle udaje że go nie widzi;/ znacie jakies inne sposoby na tępienie pazurów? bez takiego stresu?
Lotnaa   I'm lovin it! :)
25 czerwca 2009 19:43
Buu, ja już nie mogę  🙁 U mnie w pracy jest do wzięcia takie cudo: (sorki za komórkową jakość):

Jest po prostu najśliczniejszym kotem, jakiego w życiu widziałam. Umaszczenie ma po prostu kosmiczne  😜
Problem w tym, że mieszkam w wynajmowanym domu z innymi współlokatorami, do tego za 3 miesiące będę się przeprowadzać, i po prostu nie mogę go wziąć.
Codziennie go tarmoszę i nie mogę się powstrzymać. Już nawet myślała, żeby go zawieść do PL, bo rodzice mieszkają w domu z ogrodem i dla drugiego kota miejsce by się znalazło, ale jak tu wieźć takie maleństwo taki kawał?
Niech mnie ktoś  🤦 i powie, żebym przestała o nim myśleć.
opolanka   psychologiem przez przeszkody
25 czerwca 2009 19:56
Co do pazurów, to moje też nie są fanami mani i pedicure :/

Chociaż Synu mnie wczoraj zaskoczyl i leżąc na boczku dał sobie obciąć wszystkie, jakby mu to sprawiało przyjemność. Zazwyczaj potrzebowała 3 osób, w tym jednej do obcinania, a dwóch co by go dobrze przygniotły 😉

A teraz obiecane zdjęcia Krecika - domowego terrorysty 🙂

Jest u mnie od świąt wielkanocnych.
Na koncu fotka, jak wygladał, gdy go znalazła Presja i starala sie doprowadzic do jakiegokolwiek stanu.
Super opolanko że z takiego biedaka udało się zrobić z niego prawdziwego kota 🙂
Piękny!

Lotna- Łał !!!! cudooo  😍
opolanka   psychologiem przez przeszkody
25 czerwca 2009 20:21
On dopiero wypięknieje, jak troche dorośnie, bo na zdjeciach nie widać, ale nadal ma taki długi i cienki, szczurzy ogonek 😀
lotna.. lacze sie z toba w bolu 😉 tez bym chciala a rozsadek mi mowi NIE..
Nie chcę Was martwić, ale kocury nasze też miały iść do adopcji, bo:
1) utrzymanie drogie
2) kotka nasza się obrazi
3) kotka nasza zje maluchy
4) kotka będzie sikać więcej po meblach...

Ale zostały...  😡
25 czerwca 2009 23:15
A moje małe złe niedobre bobo ma w tym miesiącu roczek, nie wiem dokładnie z którego jest dnia, ale na pewno z czerwca, bo kotka okociła się u mnie w pracy 🙂 Coś nas do siebie ciągnęło 😎 bo ja też czerwcowa potwora jestem 💃

A byłem takim małym zasruchem zasmarkanym zanim mnie stara wzięła (ten łysol z lewej OFKORSE)
😎
25 czerwca 2009 23:19
Whisper_777, Wszystkiego naj dla kocurka 🙂 Pomiziaj go ode mnie

A na pierwszym foto wygląda niczym pan dumny Hrabia na swoich włościach 😁
25 czerwca 2009 23:21
Notarialna, dziękuję :kwiatek:, pomiziany, śpi już gadzina  :kwiatek:
I niczym Hrabia się zachowuje... czasem mam takie wrażenie. Kontrola i łapka musi być na wszystkim  😎
cieciorka   kocioł bałkański
26 czerwca 2009 21:14
Whisper_777, twoj kot jest super, ale smiesznie wyszeł na piewrszym zdjęciu
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
27 czerwca 2009 22:20
A my mamy dziś mały sukcesik.

Dziecko znów jest w domu, więc mam szafoluda. Wyciągnęłam więc go z szafy, a przyszła gości kupa. Wyciągnęłam go z pokoju, puściłam na korytarz, kot oczywiście strzała do pokoju, ale ją zawołałam. I tak krok po kroczku, na samo wołanie i mój głos, kot wszedł do pokoju  pełnego złych, obcych ludzi. Czy to znaczy, że mi ufa?
27 czerwca 2009 22:26
Uwaliła się na fotelu i wzrokiem mówi 'odwal się i daj mi spać!' 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się