[quote author=_kate link=topic=878.msg275685#msg275685 date=1245079269] moim zdaniem, na stronie szmatocholików powinny być same takie zdjęcia. 😵 👍 przepiękne. [/quote]
dodacie standardy do eskadrona? bo kilka zdjęć juz przez brak tej kategorii "odpadło" 🙁
Nie ma problemu, tylko konieczne byłoby ponowne wrzucenie fotek teraz w wątku, bo jak dodajemy na kilka osób, to trudno się zorientować, czy ktoś inny nie nie dodawał fotki.
Diakon'ka,Jun,Iskrzaczek, nie wyszperacie tych samych fotek, ale w trochę większej rozdzielczości?
wiem, że nie wszyscy mają takie widoki. Sama też nie mam 😉 ale zdjęcie jest jasne, pad dobrze widoczny, koń uchwycony z boku więc widać bardzo ładnie kolor itp, zdjęcie zdaje się obrobione. Owijki pod kolor. Nic nie obcięte. Tło nadaje dodatkowy klimat. Moim zdaniem 🙂
Standardy zrobię jak tylko pokroję do końca moje pracowe fotki, które mam teraz w fotoszopie. Tak sobie jeszcze myślę, że przydałoby się zmienić listowanie kolorów w kolekcjach Anky, na alfabetyczne, bo teraz układają się według żadnej zasady :P i chyba niezbyt wygodnie się to ogląda.