galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

darolga - ja tez poluje na ten czaprak i to juz od ponad roku. w  PL niestety nie ma szans zeby go dorwac... 🤔
KuCuNiO   Dressurponyreiter
13 czerwca 2009 15:15
A ja kupiłam kilka miesiecy temu od jednej z voltowiczek:-)
Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
13 czerwca 2009 15:41
takie zdjęcie z Eurostarem się nada?
Mazia   wolność przede wszystkim
15 czerwca 2009 07:36
epk sorry za off, ale ile w kłębie ma ten bułanek? wygląda na mega wielkoluda 😉

Anky jade + owijki jumptec
epk sorry za off, ale ile w kłębie ma ten bułanek? wygląda na mega wielkoluda 😉

hihi, wielki jakoś strasznie nie jest, ale te 172cm to ma raczej na bank - muszę go zmierzyć w końcu jakimkolwiek sposobem 😉
Wrzucona większa wersja - Q.

ES Jade, może sie przyda choc już jeden jest
caroline   siwek złotogrzywek :)
15 czerwca 2009 12:41
ależ im więcej fotek tym lepiej! 🙂
sky

zoil jednym słowem  😜
zoil, pad jak pad.....ale zdjecia bajka!!
zoil, a nie da się tak z 700 pikseli, najlepiej bez ramki? To ja zaraz wstawiam 🙂
moim zdaniem, na stronie szmatocholików powinny być same takie zdjęcia.  😵 👍 przepiękne.
15 czerwca 2009 16:28
Quanta, skoro cię tu widzę... dodacie standardy do eskadrona? bo kilka zdjęć juz przez brak tej kategorii "odpadło" 🙁
[quote author=_kate link=topic=878.msg275685#msg275685 date=1245079269]
moim zdaniem, na stronie szmatocholików powinny być same takie zdjęcia.  😵 👍 przepiękne.
[/quote]

ale nie wszyscy mają takie widoki...

zoil cudnie!
dodacie standardy do eskadrona? bo kilka zdjęć juz przez brak tej kategorii "odpadło" 🙁

Nie ma problemu, tylko konieczne byłoby ponowne wrzucenie fotek teraz w wątku, bo jak dodajemy na kilka osób, to trudno się zorientować, czy ktoś inny nie nie dodawał fotki.

Diakon'ka, Jun, Iskrzaczek, nie wyszperacie tych samych fotek, ale w trochę większej rozdzielczości?
15 czerwca 2009 16:47
Qua, wieczorem przejrze watek i wam te standardy wyłuskam i podeśle linki do fotek, ok?
wiem, że nie wszyscy mają takie widoki. Sama też nie mam  😉
ale zdjęcie jest jasne, pad dobrze widoczny, koń uchwycony z boku więc widać bardzo ładnie kolor itp, zdjęcie zdaje się obrobione. Owijki pod kolor. Nic nie obcięte.
Tło nadaje dodatkowy klimat. Moim zdaniem  🙂

Diakon'ka, Jun, Iskrzaczek, nie wyszperacie tych samych fotek, ale w trochę większej rozdzielczości?

oj niestety mam  tylko tą co kolezanka wrzuciła na picassę  🙁

Zoil śliczny jest ten sky !
tu jest większe
Qua, wieczorem przejrze watek i wam te standardy wyłuskam i podeśle linki do fotek, ok?

Mam już wyłuskane te standardy. Wrzucić?

😉
15 czerwca 2009 17:36
alez oczywiście, Tattini, wrzucaj :kwiatek:
champagner

grau

zieleń

brąz (który zresztą jest błędnie umieszczony na stronie w kolekcji aqua/brown/white)

ciemna czerwień

biel
Iskrzaczek, już wrzucone 😀

Standardy zrobię jak tylko pokroję do końca moje pracowe fotki, które mam teraz w fotoszopie. Tak sobie jeszcze myślę, że przydałoby się zmienić listowanie kolorów w kolekcjach Anky, na alfabetyczne, bo teraz układają się według żadnej zasady :P i chyba niezbyt wygodnie się to ogląda.
Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
15 czerwca 2009 21:08

niestety nie
Dziekuje dziewczyny  :kwiatek:
Czasem musze chopa mocno zmolestowac zeby mu sie chcialo jakas fotke cyknac  🤬

A zdjecie w wiekszej rozdzielczosci zaraz wrzuce n/p , moge nawet bardziej wykadrowac kunia...  🙂
Psze  😉

Siwy w Eskadron Impuls Sky

Kasztan w Komplecie Euro-star Umbra

Fotki by Bischa_L  :kwiatek:
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
16 czerwca 2009 21:25
Anky Hortensja z owijkami

kantarek Nici lemon

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się