sklepy internetowe

Wielkie dzięki  :kwiatek: Nie wiem dlaczego nie mogłam znaleźć przez GOOGLE 🤔wirek:
gracja03   "Kto dosiadł konia ten dosiadł wiatr"
25 maja 2009 13:16
Czy jest jakiś inny kontakt ze sklepem ze Sprzętem Jeździeckim Hipikar niż ten podany na stronie, dzwonię tam od rana i nikt się nie zgłasza?
Czy jest jakiś inny kontakt ze sklepem ze Sprzętem Jeździeckim Hipikar niż ten podany na stronie, dzwonię tam od rana i nikt się nie zgłasza?

Gracja tak to ten. Dzwonić mozesz do upadłego... Ja wciaż nie odzyskałam kasy. Ehh już pisałam 100 razy chyba żeby tam nie kupować.
25 maja 2009 15:04
[quote author=gracja03 link=topic=81.msg260586#msg260586 date=1243253761]

Gracja tak to ten. Dzwonić mozesz do upadłego... Ja wciaż nie odzyskałam kasy. Ehh już pisałam 100 razy chyba żeby tam nie kupować.
[/quote]

Dzięki za info, czyli te atrakcyjne ceny na allegro to jakaś podpucha.
Nie chce się powtarzać ale miałam z nimi niezłe jazdy. I wciąż kasy nie mam. Miałam matury wiec w sumie odpuściłam, ale na maile w ogóle nie odpowiadają. Teraz zamierzam sie tam wybrać i w końcu zrobić aferę bo to już jest kpina.

W ŻYCIU TAM NIC NIE KUPUJCIE!!!
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
27 maja 2009 21:29
Wielki "+" dla Kariny. W zeszłym tygodniu zamówiłam 5 sztuk trudnodostępnych  podkładek pod siodło, a dziś przyjechał kurier. Czas oczekiwania był przewidziany na ok. 3 tygodnie. 🙂
Ada   harder. better. faster. stronger.
31 maja 2009 19:55
Czy jakiś sklep, za wyjątkiem wymienionych poniżej, posiada w sprzedaży produkty firmy CAVALLO ?
-Lamri
-Cavallo Szczecin
-pasi-konik
ogromny + dla mksklep.pl
+ dla Tundry. Ochraniacze kupione na Allegro przyszły bardzo szybko, no i ta cena 🙂
niestety - dla animalia.pl . dzisiaj mijaja 3 tygodnie od zlozenia zamowienia a paczki dalej nie mam...
01 czerwca 2009 10:28
w piątek rozmawiałam z kimś ze sklepu animalia i zostałam poinformowana , że dzisiaj maja dostać towar więc Angeel może i twoje zamówienie w końcu zrealizują.
kupowaliście coś w sklepie cavallo.pl ? jak z kontaktem, przesyłką itp ?  🙂
ja zamawialam z cavallo- wszystko bylo ok.

z animalia mam roznie- albo jestem mega zadowolona albo dno totalne. chyba 3 miesiace czekalam na derke- az sie okazalo, ze jednak jej nie bedzie 😉

za to ostatnio okser.pl zbiera u mnie same plusy! chyba cos naprawde zmienili na lepsze- az sie boje zapeszyc.
czy znacie sklep internetowy w którym jet dostępny PEŁNY asortyment firmy Canter Club? Szukałam w googlach, ale wszędzie albo jakieś pojedyncze modele ochraniaczy, gdzie indziej czapraki. A ja chcę całość - czapraki, ochraniacze, owijki, kantary, nauszniki etc.
asds   Life goes on...
01 czerwca 2009 15:38
Ktos wiec co sie dzieje z strona domowa Parforce?
Obawiam się, że firma jest w likwidacji - poszukaj ich artykułów na Allegro.
U mnie wielki plus dla oksera!

Obsługa super miła i cierpliwa, bez problemu zmienili zamówienie przed wysłaniem, spokojnie poczekali na przelew(uprzedziłam, że wpłacę jak wrócę z wyjazdu), a na dodatek zero problemu ze zwrotem jednego artykułu z zamówienia - mimo że odesłałam po ok 2 tygodniach (a granica jest 10-dniowa), od razu przelali pieniążki z powrotem. Wysyłka doszła w przeciągu 3dni. I jeszcze raz - przede wszystkim przemili ludzie!
+ dla amigo🙂 zamowilam ostrogi w piatek, w sobote wyslalam pieniazki, dzis kurier juz mnie odwiedzil🙂
czy znacie sklep internetowy w którym jet dostępny PEŁNY asortyment firmy Canter Club?

nie wiem, czy pełny, ale właśnie widzę, że jest "dział" Canter Club w Koniu Trojańskim
http://kontrojanski.home.pl/Kolekcje_Canter_Club-k49-0-3-default.html
- dla animalia za czas oczekiwania, zamówiłam 20 maja paszę z czasem oczekiwania 5- 7 dni, mamy 2 czerwca, paszy nie ma...
niby kontakt dobry tylko co mi to da?chciałam żeby koń przed wyjazdem miał żarcie a tu lipa...
wydaję mi się, że jeśli czegoś nie można sprowadzić w danym terminie to nie należy podawać takiej błędnej informacji na stronie, w tym momencie jest to niedotrzymanie warunków umowy...
czy ktoś zna jakiś inny sklep z podobnym asortymentem paszowym, ale dotrzymujący terminów?
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
02 czerwca 2009 12:34
Karla - niezmiennie mksklep.pl

nigdy nie zawodzi!!!
efka wielgasne dzieki! chodzi o ta "nasza" pasze dla sportowcow seniorow 🙂
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
02 czerwca 2009 12:54
[quote author=Karla🙂 link=topic=81.msg266366#msg266366 date=1243943474]
efka wielgasne dzieki! chodzi o ta "nasza" pasze dla sportowcow seniorow 🙂
[/quote]

ja mam właśnie od nich zamówioną :> pisz do szemrany!!!
gracja - paczka doszla wczoraj. po 3 tyg. ale zamiast wkladu do lizawki LIKIT dostalam USG. a moj kon USG nie jada ;/
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
02 czerwca 2009 16:42
Karla jeszcze Animavet jest super. Korzystam z nich już jakiś czas i czuję się dopieszczona w pełni 😉
asds   Life goes on...
02 czerwca 2009 17:35
[quote author=Karla🙂 link=topic=81.msg266347#msg266347 date=1243942060]
- dla animalia za czas oczekiwania, zamówiłam 20 maja paszę z czasem oczekiwania 5- 7 dni, mamy 2 czerwca, paszy nie ma...
niby kontakt dobry tylko co mi to da?chciałam żeby koń przed wyjazdem miał żarcie a tu lipa...
wydaję mi się, że jeśli czegoś nie można sprowadzić w danym terminie to nie należy podawać takiej błędnej informacji na stronie, w tym momencie jest to niedotrzymanie warunków umowy...
czy ktoś zna jakiś inny sklep z podobnym asortymentem paszowym, ale dotrzymujący terminów?

[/quote]

Może o Dodsona pasze chodzi?
chodzi o spillersa, na szczescie kurier juz jedzie, dodsona moi podopieczni nie lubia...
znowu wielki + dla mksklep.pl
zadziwiają mnie pozytywnie już enty  raz 😉
asds   Life goes on...
02 czerwca 2009 19:56
+ dla animalia.pl ...Jak zwykle szybko i w terminie wszytsko co chciałam 🙂
02 czerwca 2009 22:15
a jak sytuacja ze sklepem Piaffallo , sprawnie i bezproblemowo?
http://www.piaffallo.com.pl/index.php/cat/c9_Dla-konia.html
przewertowałam kilkanaście stron i nie natknęłam się na jakieś opinie  na temat tego sklepu.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się