Wielkie dzięki :kwiatek: Nie wiem dlaczego nie mogłam znaleźć przez GOOGLE 🤔wirek:
Czy jest jakiś inny kontakt ze sklepem ze Sprzętem Jeździeckim Hipikar niż ten podany na stronie, dzwonię tam od rana i nikt się nie zgłasza?
Czy jest jakiś inny kontakt ze sklepem ze Sprzętem Jeździeckim Hipikar niż ten podany na stronie, dzwonię tam od rana i nikt się nie zgłasza?
Gracja tak to ten. Dzwonić mozesz do upadłego... Ja wciaż nie odzyskałam kasy. Ehh już pisałam 100 razy chyba żeby tam nie kupować.
[quote author=gracja03 link=topic=81.msg260586#msg260586 date=1243253761]
Gracja tak to ten. Dzwonić mozesz do upadłego... Ja wciaż nie odzyskałam kasy. Ehh już pisałam 100 razy chyba żeby tam nie kupować.
[/quote]
Dzięki za info, czyli te atrakcyjne ceny na allegro to jakaś podpucha.
Nie chce się powtarzać ale miałam z nimi niezłe jazdy. I wciąż kasy nie mam. Miałam matury wiec w sumie odpuściłam, ale na maile w ogóle nie odpowiadają. Teraz zamierzam sie tam wybrać i w końcu zrobić aferę bo to już jest kpina.
W ŻYCIU TAM NIC NIE KUPUJCIE!!!
Wielki "+" dla Kariny. W zeszłym tygodniu zamówiłam 5 sztuk trudnodostępnych podkładek pod siodło, a dziś przyjechał kurier. Czas oczekiwania był przewidziany na ok. 3 tygodnie. 🙂
Czy jakiś sklep, za wyjątkiem wymienionych poniżej, posiada w sprzedaży produkty firmy CAVALLO ?
-Lamri
-Cavallo Szczecin
-pasi-konik
+ dla Tundry. Ochraniacze kupione na Allegro przyszły bardzo szybko, no i ta cena 🙂
niestety - dla animalia.pl . dzisiaj mijaja 3 tygodnie od zlozenia zamowienia a paczki dalej nie mam...
w piątek rozmawiałam z kimś ze sklepu animalia i zostałam poinformowana , że dzisiaj maja dostać towar więc Angeel może i twoje zamówienie w końcu zrealizują.
kupowaliście coś w sklepie cavallo.pl ? jak z kontaktem, przesyłką itp ? 🙂
ja zamawialam z cavallo- wszystko bylo ok.
z animalia mam roznie- albo jestem mega zadowolona albo dno totalne. chyba 3 miesiace czekalam na derke- az sie okazalo, ze jednak jej nie bedzie 😉
za to ostatnio okser.pl zbiera u mnie same plusy! chyba cos naprawde zmienili na lepsze- az sie boje zapeszyc.
czy znacie sklep internetowy w którym jet dostępny PEŁNY asortyment firmy Canter Club? Szukałam w googlach, ale wszędzie albo jakieś pojedyncze modele ochraniaczy, gdzie indziej czapraki. A ja chcę całość - czapraki, ochraniacze, owijki, kantary, nauszniki etc.
Ktos wiec co sie dzieje z strona domowa Parforce?
Obawiam się, że firma jest w likwidacji - poszukaj ich artykułów na Allegro.
U mnie wielki plus dla oksera!
Obsługa super miła i cierpliwa, bez problemu zmienili zamówienie przed wysłaniem, spokojnie poczekali na przelew(uprzedziłam, że wpłacę jak wrócę z wyjazdu), a na dodatek zero problemu ze zwrotem jednego artykułu z zamówienia - mimo że odesłałam po ok 2 tygodniach (a granica jest 10-dniowa), od razu przelali pieniążki z powrotem. Wysyłka doszła w przeciągu 3dni. I jeszcze raz - przede wszystkim przemili ludzie!
+ dla amigo🙂 zamowilam ostrogi w piatek, w sobote wyslalam pieniazki, dzis kurier juz mnie odwiedzil🙂
czy znacie sklep internetowy w którym jet dostępny PEŁNY asortyment firmy Canter Club? nie wiem, czy pełny, ale właśnie widzę, że jest "dział" Canter Club w Koniu Trojańskim
http://kontrojanski.home.pl/Kolekcje_Canter_Club-k49-0-3-default.html
- dla animalia za czas oczekiwania, zamówiłam 20 maja paszę z czasem oczekiwania 5- 7 dni, mamy 2 czerwca, paszy nie ma...
niby kontakt dobry tylko co mi to da?chciałam żeby koń przed wyjazdem miał żarcie a tu lipa...
wydaję mi się, że jeśli czegoś nie można sprowadzić w danym terminie to nie należy podawać takiej błędnej informacji na stronie, w tym momencie jest to niedotrzymanie warunków umowy...
czy ktoś zna jakiś inny sklep z podobnym asortymentem paszowym, ale dotrzymujący terminów?
Karla - niezmiennie mksklep.pl
nigdy nie zawodzi!!!
efka wielgasne dzieki! chodzi o ta "nasza" pasze dla sportowcow seniorow 🙂
[quote author=Karla🙂 link=topic=81.msg266366#msg266366 date=1243943474]
efka wielgasne dzieki! chodzi o ta "nasza" pasze dla sportowcow seniorow 🙂
[/quote]
ja mam właśnie od nich zamówioną :> pisz do szemrany!!!
gracja - paczka doszla wczoraj. po 3 tyg. ale zamiast wkladu do lizawki LIKIT dostalam USG. a moj kon USG nie jada ;/
Karla jeszcze Animavet jest super. Korzystam z nich już jakiś czas i czuję się dopieszczona w pełni 😉
[quote author=Karla🙂 link=topic=81.msg266347#msg266347 date=1243942060]
- dla animalia za czas oczekiwania, zamówiłam 20 maja paszę z czasem oczekiwania 5- 7 dni, mamy 2 czerwca, paszy nie ma...
niby kontakt dobry tylko co mi to da?chciałam żeby koń przed wyjazdem miał żarcie a tu lipa...
wydaję mi się, że jeśli czegoś nie można sprowadzić w danym terminie to nie należy podawać takiej błędnej informacji na stronie, w tym momencie jest to niedotrzymanie warunków umowy...
czy ktoś zna jakiś inny sklep z podobnym asortymentem paszowym, ale dotrzymujący terminów?
[/quote]
Może o Dodsona pasze chodzi?
chodzi o spillersa, na szczescie kurier juz jedzie, dodsona moi podopieczni nie lubia...
znowu wielki + dla mksklep.pl
zadziwiają mnie pozytywnie już enty raz 😉
+ dla animalia.pl ...Jak zwykle szybko i w terminie wszytsko co chciałam 🙂
a jak sytuacja ze sklepem Piaffallo , sprawnie i bezproblemowo?
http://www.piaffallo.com.pl/index.php/cat/c9_Dla-konia.htmlprzewertowałam kilkanaście stron i nie natknęłam się na jakieś opinie na temat tego sklepu.