gracja ja kupowałam u nich przez allegro i polecam. Transakcja przeprowadzona była szybko i sprawnie 🙂
Bardzo polecam Sklep Jeździecki Konik tzn. wczoraj kupiłam i wpłaciłam pieniądze na konto sklepu Konik ,a dzisiaj do mnie doszła paczka - i bardzo polecam
http://www.konik.com.pl/sklep,1321,,,03,,pl-pln,609119,0.html Balsam pielęgnacyjny do skór - Kieffer właśnie go użyłam na siodle i jest on z najwyższej półki(chodzi o jakość balsamu).
dziewczyny - jakie opinie ostatnio o Lamri? bo chciałabym coś kupić, najchętniej zapłacić kartą kredytową ale po opiniach, które przeczytałam chyba wybiorę przesyłkę za pobraniem... help :kwiatek:
+ dla animalia pomimo anulowanego zamówienia bardzo dobry kontakt, miła obsługa i szybki zwrot pieniążków. Więc ogólnie jestem zadowolona z przebiegu sytuacji.
od września korzystam praktycznie co miesiąc z e-konie i polecam
bardzo dobry kontakt, podejście do klienta, wszystko na czas. Mój numer jeden jeżeli chodzi o sklep 🙂
bez zastrzeżeń equiversum, ogromny plus za lokalizację, kontakt;
dlakonia.pl podpadli mi troche z rozmiarówką do siodła, ale tak pozatym wszystko ok
+ dla m sklep
bardzo szybka wysyłka
duży plus dla Oksera, jestem miło zaskoczona, we wtorek zrobiłam przelew (przesyłka ekonomiczna), a dziś już mam paczkę 😀
Czy w Ihaha.pl można wymienić używane siodło na inne, jeśli nie kupowałam siodła u nich?
Można, oczywiście potrąci Ci kase (moje siodło kupione za 2400 wycenił na 2100 )
Kolejny "+" dla mksklep.pl 🙂
Iskrzaczek dzięki za info :kwiatek: (piszę PW do Ciebie)
Czy wiecie moze w jakim sklepie internetowym dostane czapsy hippiki, te takie z cieniutkiej, mieciutkiem skorki?(niestety nie znam ich nazwy..)
Czy ktoś ma może kontakt to Kariny Jasińskiej (sklep jeździecki HIPIKAR) tylko inny niż ten --> 517684683
28 kwietnia kupiłam czaprak z nowej kolekcji FairPlay, 5 maja pieniądze były już na koncie, po tygodniu czekania zaczęłam się niepokoić i wysłałam meila z pytaniem o towar, w odpowiedzi dowiedziałam się że z racji iż to nowa kolekcja dopiero idzie do nich z hurtowni i obietnica że najpóźniej czaprak będzie u mnie w przyszłym tygodniu. Od tamtego czasu minęło 3 tygodnie. Czapraka nie ma, Pani na meile nie odpowiada, na smsy też, telefonów najpierw nie odbierała a teraz telefon jest całkiem wyłączony. Nota bene: udało mi się raz z nią połączyć a właściwie ona oddzwoniła po moich setkach telefonów, wyjaśniłam w czym rzecz, Pani obiecała sprawdzić stan rzeczy, czy paczka została wysłana czy nie, co wogole się z towarem dzieje i oddzwonić po 15 minutach. Minął kolejny tydzień a telefon milczy, co więcej jest wyłączony. NIE WIEM JUŻ CO ROBIĆ Pomóżcie, napisałam juz do allegro
Czy ktos mial przyjemnosc kupowania czegos w sklepie horsecare.pl ? mozna spokojnie zamawiac?
Czy w jakims sklepie internetowym w Polsce moge dostać gdzieś taką duża piłke dla koni? Wszędzie są tylko takie małe z uchwytami a zalezy mi na takiej duzej.
Enii, szukaj na allegro w kategoriach fitnessopodobnych
znajdziesz piłki i 100 cm srednicy
Enii, szukaj na allegro w kategoriach fitnessopodobnych
znajdziesz piłki i 100 cm srednicy
Dzięki sznurka :kwiatek:
A czy takie piłki do fitnesu wytrzymają zabawy z kopytnymi ?
przy tych piłkach które wkleiłam jest napisane że wytrzymują do 300 kg obciążenia
On się chyba bawi nawet tą
http://www.tksport.pl/product-pol-3340-Pilka-Fitness-Meteor-85-cm-.html
ninevet :kwiatek: chyba się na taka zdecyduje o średnicy 100cm co wcześniej wkleiłaś 🙂
W okserze wszystko ANKY -15%.
+ dla
www.masterjang.plBardzo dobry kontakt, wszystko zgodne z opisem, błyskawiczna wysyłka (zamawiałam w poniedziałek, wpłata poszła we wtorek, we czwartek po południu paczka była już u mnie) 😀
Zaciekawiły mnie te piłki i chyba kupię taką dla potworów w mojej stajni, a na allegro jest ich straaaasznie dużo [[a]]http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=pi%C5%82ka[[a]]+fitness
czy ktoś mi może podać adres internetowego sklepu koński świat? google mi nie wypluwają🙁
nosz kurcze a wczoraj taki adres też próbowałam i za cholerę nie chciało wejść! musiałam coś sknocić 😡 no nic! dzięki wielkie Poncioch, ten od Ciebie wszedł od razu🙂 😅 :kwiatek:
- dla msklepu z przykrością bo wydawało się , że będzie super
4 czerwca złożyłam zamówienie
2 rzeczy przyszły bardzo szybko ale brakowało ogłowia, Pani powiedziała , że pracownik zapomniał spakować, obiecała szybką wysyłkę jeszcze w piątek 12 czerwca za gafę obiecała cukierki dla konia, i potwierdziła to e-mailem.
Wczoraj zaczęłam się już martwić czy paczka nie zaginęła ale dzisiaj doszła , na stemplu data wysyłki jest wtorkowa 16.06.2009 (3 dni różnicy), brak paragonu uprawniającego do reklamacji i tego drobiazgu dla konia tez nie było, ale to już szczegół.
Wolałabym szczerą informację o dokładnym terminie wysyłki i załączony paragon. Co do obsługi to tyle, co do jakości towary wszystko ok.
a u mnie po raz kolejny amigo potwierdziło klasę i profesjonalizm - polecam
- dla Oksera.
Przelew zrobiłam 1 czerwca, zamówionych towarów nadal nie ma. Po tygodniu po interwencji dostałam informację, że czekają na jedną rzecz (na stronie info, że jest dostępna od razu) i że paczka zostanie wysłana do końca tygodnia. Nie została. W poniedziałek napisałam ponownie - poproszono mnie o jeszcze jeden dzień cierpliwości. Dziś jest czwartek i status mojego zamówienia to nadal "Przelew zaksięgowany". Nikt z Oksera nie pokwapił się, żeby poinformować mnie, ze przesyłka się opóźni 🙁