Odblokowałam wyszukiwarkę do maści / kolorów - dostępna na stronie głównej pod hasłem wyszukiwarka, albo tutaj:
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/wyszukiwarkaZ lewej strony można sobie wybrać tylko maści, albo tylko kolory czapraków, albo dowolne kombinacje, dwie różne maści i trzy różne kolorystyki czapraków, albo wszystkie maści poza jedną, której nie lubimy 😉 wedle życzenia i zapotrzebowania.
Wyszukiwarka domyślnie trzyma ustawienia, więc jeśli np. zaznaczymy sobie tylko kare, a potem wrócimy z wyszukiwarki do galerii, i za jakiś czas ponownie zaglądamy na wyszukiwarkę - selekcja kare powinna być zachowana, aż do czasu wyboru nowego ustawienia. Proszę to uwzględnić i nie zgłaszać uwag, że mi się wyświetlają zawsze tylko kare 😉
UWAGA! Do dziewczyn wrzucających zdjęcia na stronę - zobaczcie w edycji fotki macie roletki z rozwijanymi tagami. Proszę dodawać tagi do zdjęcia, inaczej wyszukiwarka go nie zindeksuje. Tagów może być dowolna ilość - maść z reguły tylko jedna, ale czaprak w zielono-fioletowe paski można dodać zarówno z opisem "zielenie" jak i "fiolety".
Tak na marginesie - czy komuś jeszcze powtarzał się problem z nie działającą stroną?