galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

korsik - nie wymaga.
jak quanta się zgodzi, to żeby nie trzeba było zakładać dodatkowego loginu i hasła, mogę Ci podać moje 🙂
Pursat   Абсолют чистой крови
24 maja 2009 18:22
Moje maleństwo w różach:

Przyda się? 😎
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
24 maja 2009 20:47

Gniade w groszku. 🙂
witam wszyskich,
zgodnie z zaleceniami forumowej brevy wrzucam kasztana w łezce eskadronu z kolekcji aqua brown white

WRZUCONE - quanta

pozdrawiamy

Ja dorzucam Anky sunshine-daję 3,bo nie wiem,które się najlepiej nadaje🙂

Jak ktoś umie usunąć tą paskudną źle ustawioną datę ze zdjęć to bardzo proszę :kwiatek:
pomylke zglaszam !
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/16/232#i
to nie jest kolekcja aqua-brown-white tylko standard 🙂
D&A a na którym kolor jest najbardziej zbliżony do rzeczywistego ? bo myślę , że taki będzie najlepszy
D&A - mnie się osobiście najbardziej podoba trzecie 😉
Najmniej zbliżony jest chyba na drugim,bo słońce mocno odbija😉
już wrzuciłam po południu i usunęłam datę, tak jak prosiłaś (jak chcesz inne to zmienie)  😉
euro-star fuksja 🙂

WRZUCONA Trochę szkoda, że mała fotka, nie dałoby się przygotować takiej 750 pikseli szerokości? Q.
Odblokowałam wyszukiwarkę do maści / kolorów - dostępna na stronie głównej pod hasłem wyszukiwarka, albo tutaj:

http://szmatoholicy.konskieforum.pl/wyszukiwarka

Z lewej strony można sobie wybrać tylko maści, albo tylko kolory czapraków, albo dowolne kombinacje, dwie różne maści i trzy różne kolorystyki czapraków, albo wszystkie maści poza jedną, której nie lubimy 😉 wedle życzenia i zapotrzebowania.
Wyszukiwarka domyślnie trzyma ustawienia, więc jeśli np. zaznaczymy sobie tylko kare, a potem wrócimy z wyszukiwarki do galerii, i za jakiś czas ponownie zaglądamy na wyszukiwarkę - selekcja kare powinna być zachowana, aż do czasu wyboru nowego ustawienia. Proszę to uwzględnić i nie zgłaszać uwag, że mi się wyświetlają zawsze tylko kare 😉

UWAGA! Do dziewczyn wrzucających zdjęcia na stronę - zobaczcie w edycji fotki macie roletki z rozwijanymi tagami. Proszę dodawać tagi do zdjęcia, inaczej wyszukiwarka go nie zindeksuje. Tagów może być dowolna ilość - maść z reguły tylko jedna, ale czaprak w zielono-fioletowe paski można dodać zarówno z opisem "zielenie" jak i "fiolety".

Tak na marginesie - czy komuś jeszcze powtarzał się problem z nie działającą stroną?
Genialna strona! Gratuluję pomysłu i opracowania dziewczyny 😉
Dziewczyny, myślicie że to zdjęcie się  nadaje?

Wstawiałam je jakiś czas temu, ale przeszło niezauważone- wydaje mi się, że całkiem dobrze pokazuje kolor.
Kayra   Kucusiowy wariat :P
28 maja 2009 06:57
I takie? 🙂
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
28 maja 2009 07:22

Anky Burnt Orange
madzia - kolor spoko, tylko zdjęcie z 2/3 konia 😉
zaraz będzie, że się czepiam, ale może masz takie, na którym jest cały? 🙂
btw jaka to kolekcja??

ps. Koniczki i Kayry wrzucone 🙂
asds   Life goes on...
28 maja 2009 21:14
wygrzebane :

Euro Star Stripe In brązowy z serii z krateczką, ochraniacze Veredus Olimpic
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
29 maja 2009 07:02
wygrzebałam na komputerze w pracy

Euro Star heavy cord z kolekcji wiosna -lato z 2007 roku  😉:
na kasztanie

Rudzia   Dwie Złośnice:)
29 maja 2009 08:40
Cotton gelb + owijki carmel NN

a do mnie przyszedł opal bananowy (od Argento  :kwiatek🙂 i komplecik jest boski  😍 😍 jak jutro nie bedzie padać (szkoda mi owijek na błoto :P) to będzie rozdziewiczenie 🙂
mam problem z nowym czaprakiem. otoz zwija sie pod siodlem czy to dlatego ze jest jeszcze nowy sztywny i mu przejdzie czy to moze nie uklada sie pod tego konia i jego  wygladu (kłebu)
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
29 maja 2009 13:53
Możesz mieć np. nie dopasowane siodło (wtedy wiele czapraków by się przesuwało, zawijało), bo np pogorszyło mu się umięśnienie przy kłębie, ale zakładam, że to już zostało sprawdzone;  niedopasowane paski do przystuł lub czasem paski przy popręgu ciągną potnik do przodu - więc jak nie poprawimy góry (np.przez wydłużenie pasków do przystuł i ułożenie czapraka bardziej z przodu) to się zawija.
A może faktycznie czaprak jest lipnie, krzywo uszyty, może kiepski materiał. A co to za czaprak?
Mnie osobiście profil (górnej linii) czapraków mało obchodzi, bo i tak zawsze wkładam go głęboko pod tunel siodła (tak jak się powinno- tak by został tunel powietrza nad kręgosłupem) i wszystkie jak na razie mi się przez to dobrze układają. Jedyne co to często popręg mi ciągnie dolną część do przodu więc muszę dobrze wyregulować wszystkie paski względem pozostałych

Rudzia
Pięknie ! Niech ktoś mi odsprzeda czaprak gelb (dr)  👿
Rudzia - to gelb (sprzed roku) czy yellow (z tego roku)??
asds   Life goes on...
29 maja 2009 14:10
Rudzia - to gelb (sprzed roku) czy yellow (z tego roku)??

No napisała ze gelb 😉
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
29 maja 2009 14:11
Mi wygląda odcieniem na stary gelb. I lamówka w nowych chyba inna
Tak czy inaczej może ktoś się skusi odsprzedać mi swój gelb (stary dr)  🙇
U Rudzi to jest (juz nie moj) gelb 🙂
Thilnen   Dżamal Ad-Din
29 maja 2009 16:27
Quanta, świetna robota, wyszukiwarka jest super 🙂 Dzięki.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się